• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Melkfett krem

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

logoss

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
33
0
286
İzmir
meraba.bnm yüzümde sivilceler vardı ama artık çıkmıyo sadece izler kaldı.bu izlere melkfett(mit ringelblumen extrakt) çok iyi gel,yo die duydum.kullanan veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi??

melkfett (çay ağacı özü kremi) ni sipariş verdim..kuaförde çalışan bir arkadaşım önerdi...onunda annesi kullanmıs 2 ay akdar çok güzel bir krem benim eski çalıştıgım işyerinde patronum onu alıp küçük kutulara koyup satıyordu kapış kapış gidiyordu dedi...bende annem için almıstım gerçi düzenli kullanmadı annem uğraşmadı yani dedi.. ama sen düzenli kullanırsam tamamen geçer dedi...onunkiler çok azalmıs ama tamamen geçmedi dedi ( ama sebebide düzenli kullanmamasıymıs işyte) bakalım....bıktım yaa kurtulmak istiyorum artık denemedigim şey kalmadı...:(

bnde duydum ve kullanan bi arkadaşım var inanırmısınz kızın suratına tek bi leke yok.ama bi kaç senedir düzenli kullanior..

ben ve bikaç arkadaşım daha kullanıyo gerçkten muhteşem bi krem , balea melkfett ringelblume , hamilelkten sonra cildimde küçük et beni çıktı bikaç tane, mlkfett kullandıktan sonra hepsi geçti, ciltteki küçük lekeleride yok ediyo prüzsüz yapıyo, makyaj çıkarmak içinde kullanıyorum ben, süper temizliyo
arkadaşım tavsiye etmişti:26::28:

bende dün aldim belea ringelblume kremini.bakalim kullanmaya basladim insallah iyi gelir cildime...

ayrica gece yatmadan önce ayaklara sürüldüp corap giyinip yatildigi zaman ayaklar yumusacik oluyor:66:

Melkfett enzborn aynısafa tercih ediyorum. yağlı ama iyi geliyo. önemli özelliği antiseptik olmasıdır.
Varis, sedef, egzama, hemoroid, cilt ülserasyonları, yağ kistleri,yaralar, çizikler, kesikler, yanıklar, sıyrık ve şişlikler için ilk yardım malzemesi gibidir.
Ağız aftlarında, bebek pişiklerinde, selülüit ve çatlaklarda, yırtıklar ve güneş yanıklarında onarıcı etkiye sahiptir.
Ayrıca cilt lekelerinde ve kırışıklıkların giderilmesinde kullanılabilir.
Onarıcı ve hücre yenileyici olmasından dolayı hem ilk yardım merhemi hem de kozmetik olarak kullanabilirsiniz :)

Ben de yeni kullanmaya başladım. Kızım BosnaHersek'te DM mağazalarından aldı getirdi. Yurt dışında çok ucuz bir krem. Sanırım 7 km ye yani yaklaşık 3,5 EUR ya almış. Evde 4 kedimiz var ve ister istemez elimiz kolumuz çiziliyor. Çok çabuk iyileştiriyor ve iz kalmıyor. Ben çok memnunum. Sivilce izleri için de yeğenim kullanmaya başlayacak. sonucu buradan paylaşırım. Sağlıcakla..

Back
X