Bebek Beslenmesi melila uyku damlası...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esmerlady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
137
2
96
İstanbul
arkadaşlar bebekleriniz gece rahat uyusun diye melila uyku damlası kullanan varmı,ben kullanmadım ama dayanamıyorum artık,kızım çok geç saatlerde uyuyo ve saat başı uyanıyo,gündüz kesik kesik uyuyo melilanın bitkisel olduunu duydum,umarım yanlışda yazmıyorum melilaydı sanırım,ne uyuyabiliyorum ne bi iş yapabiliyorum aslında kullanmak istemem ama bünyem kaldırmıyor artık yardım edin lütfen....

bize de küçükken dr vermişti ama uykusunda pek bir düzelme yapmamıştı.

melila artık piyasada bulunmuyomuş bizede vermişti doktor bulunmadığı için muadili bay bay damlayı almıştık ama zerre faydasını görmedik çok nadir işe yarayanlar var ama benim oğluma hiç fayda etmedi hala saat başı ayaktayız

bizim dr ünlü firmanın ünlü rezene çayına bile ''hayır'' demişti...bebeğin vücuduna dışarıdan müdahale olarak yorumlamıştı.. kimyasal madde olduğunu söylemişti... bebeklerde esas olan kendi düzenlerini kendi sisteme sokmasıdır demişti.... kısacası, kullanmayın.... 2,5yaşındayız hala düzenli uymuyoruz. bol şans.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…