melikeberra'nın başarı öyküsü..

melikeberra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
11
10
36
47
Manisa
sezeryan sonrası kesinlikle yemek miktarını azaltıpta diyete başvurulmaz
elma ve kuru üzüm kompostosu kilo yakımı için birebir
günboyu su.şöle yapabilirsiniz:5 tane küçük su şişesini dolaba sıralayın gün içinde onları bitirin.ama mutlaka bitirin.
eğer çocuk gazlı ve zor bir çocuksa aldığınız kiloların çoğu stresle eriyip gidecektir..
moralinizi düzeltmek için korse öneririm....
EN ÖNEMLİSİ SIK SIK EMZİRİN ÇÜNKİ GÜNLÜK EN AZ 800KALORİ ZAHMETSİZCE GİDİYOOOO
2 hafta sonrada yürüyüş ve hafif egzersizle hazırlık...
3. aydan itibaren mekik çekin günde 20 kez 2 ay sonra dümdüz bir karın....
BEN 57 KİLOYLA HAMİLE KALDIM 90 KİLOYLA DOĞUMA GİRDİM.ŞU AN 56 KİLOYUM KIZIM 4 AYLIK.
SELAMLARRRRR

maşallah sana..tebrik ederim ama bunu genelleyemeyiz bünye meselesi hayatım...
bende 90 la doğuma gittim kızım 1 yaşına geldi toplam giden kilo 5 kilo..üstelik hala emziriyorum ve deli gibi su içerim ...normal doğum yaptım..
hayatımda hiç kilolu olmadım...fazlam bile olmamıştır 38 beden giyiyiordum şimdi 50 beden...
azmetmem lazım ama nerden başlayacağımı bilmiyorum....çünkü resmen yapıştılar....ne yapsam gitmiyorlar....

cok iyi biliyorum bu durumu.aynisi bendede var.ilk cocugumda emzirmeyi biraktigimda hizla kilo vermistim.emzirdigim surece 1 gr dahi verememistim,belki seninde ayni olur.ikincide ise birinci hamilelikten kalan kilolarla beraber 10 kilo fazlam var((. emziriyorum,yediklerime dikkat ediyorum,hic veremiyorum.insallah emzirmeyi birakinca veririm diye dua ediyorum

inşallah canım inşallah..bu durum çok kötü herkes dalga geçiyor tatile gidiyorum melekete inşallah 4 kilo versem gazlanırım moralim düzelir..

aslında bunun birçok nedeni olabilir yaş önemli troitler çalışıyomu genetik özellikler yani bir çok şey aslında kilo verememekle ilintili..ama belliki vücudun kiloya alışık değil...biraz daha gayreti olsan .... mesela yediklerinin yarısını yemeyi dene ( pot kırmış olmayaım fazla yemek yemenden bahsetmiyorum) yani günde 5 dilim ekmekse 3 olsun 1 tabak yemekse yarısı olsun gibi... gayret arkadaşım herşey senin elinde selam...

evet yediklerimin yarısını kesmem gerekli az yiyiyorum ama akşama kadar az yiyiyorum akşam kaçırtıyorum.yaşım 26 hatayımda hiç kilolu olmadım troitlerede baktırmam lazım haklısın..inşallah gidecek gitmesi lazım yoksa benm psikolojim elden gidecek

ahhh o akşam yemekleri benimde belimi bükmüştü ama yaşında ufak akşamları hafif şeylerle geçiştirmeye gayret etsen mesela bir kase yoğurt şu bol salata lafından artık nefret ediyorum ama gerçekler acı... yani bol salata en önemlisi ne biliyolmusun komposto.inan ben kompostoyla zayıfladım diyebilirim.özellikle elma,kuru üzüm,erik gibi dene bence yiyebildiğin kadar ye şeker koymamaya gayret et ama....suyu bol olsun

bende tebrik ederim tatlım
tabiki arkadaşların dediği gibi bünyeden de olabilir
emzirmek fazladan kalori harcar
ama doğumdan sonra da kilo alan çok örnek var sen çok şanslıymışsın bu konuda
4 ay da çok iyi vermişsin canım
tebrik ederim

canım sen işi baştan sıkı tutmuş, azmetmişsin..bizim gibi yememişsin maşallah da vermişsin...
ben doğum yapalı 5 ay bitti..1 gr vermedim..74 ile doğuma girdim..68 ile çıktım..bir ara 69-70 gelip gittim..şu an yine 68 kiloyum..değişen birşey yok..komposto olayını deneyeceğim..burdan bilgi veririm..

bende 58 kiloyla hamile kaldım 75 kiloyla dogum yaptım normal dogum yaptım lohusalıkta bi 10 k,ilo daha aldım bebegim 1buçuk yaşında şuanda 70 kiloyum veremiyorum bitürlü eski kiloma dönmeyi çok istiyorum herkes lütfen deneyimlerini yazsınnnnolumunekankayizsmile

bende 59 kiloyla hamile kaldim
83 ile doguma girdim
15 ayda verebildim 24 kiloyu
su an 54 kiloyum
en guzeli saglikli beslenmek ve spor yapmak
3 ana - 3 ara ogun
bu sekilde giden kalici oluyor
diyet yapinca insan geri aliyor
hedefim 52 olmak
basarilar

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy helelgercekten yaaaaaaaa bende 5 yada 6 sıse ıcıyorun ama yamama dıkkat edemıyorum hamıle deyılım dogummyapmadım hormonlarım bozuk yaaaaaaaaaaaaa ama tebrıkler sakık ama sakın almaaaaaayın by

sizi tebrik ediyorum, darısı başıma :)

konunuzu başarı hikayelerine taşıyorum, bilginize.

Helal olsun valla..alkisalkisalkisben de verebilirim inşallah.Çok iradeliyimdir Allahtan ama öyle hemen vereyim derdim yok,emzirme döneminden sonra başlarım diyete

Ben de emzirmeyi kestikten sonra verdim kilolarımı sanki etkiliyor metabolizmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…