Ben zaten sana canim demedim, ben sadece sevdiklerime canim derim.
Benim atama da denmezdi ama, yillardir ne ayyasligini biraktiniz, ne dinsizligini, ne de deccalligini. Yeter..
Sen otur, bak bak agla.. Senin destekledigin, oy verdigin, her firsatta savundugun guruh bu guruh.. Bu yedikleri ilk hakaret degil ki, adamlarin yakalayabildigi ve acabildigi binlerce hakaret davasindan sadece biri. Senin kendine layik gordugun, basina getirdigin adamlarin niteligi bu kadar ise, sadece Turkiyede bile degil, butun dunyada maskara ilan edildilerse de bu benim kabahatim degil ki, bu sadece senin secimin. Senin secimlerin seni baglar, benimkiler de beni. Keske bu igrencligi sadece siz secmenleri yasasaydiniz, ama sizin yuzunuzden disarda benim de basim egik. Senin sectiklerine ne dense mustehak, siz de secmenleri olarak aslinda bunlardan nasibinizi aliyorsunuz, bunki bu adamlari bu ulkenin basina siz bela ettiniz, bu ulkenin itibari sizler sayesinde yerlerde.. Catla patla diye basimiza getirdiginiz adamlarin aldigi sifatlarla ogunun hadi, siz de gulun, ne duruyorsunuz?