Sen her yerde söyledin zaten akp alacakta alacak diye Ankara için ben demiştim demenin anlamı yok yani İzmir için de Eskişehir için de dediniz ama olmadı. Ayrıcaaa hiç birşey bilmeden birşey söylemeyiz diye sen hiç deme istersen. Daha itirazlar kabul edllip oylar sayılmaya başlamadan yandaş gazetelerde çıkan Melih Gökçek sayımlarda oyunu 9.000 daha arttırmış haberlerini aslını astarını araştırmadan inanıp yazmış bir insansın sen ki gördüğün gibi sayımlara itiraz geldi yani oylar sayılmadı o haberde asparagas çktı değil mi demek ki ezbere konuşuyorsun
Ne demek iftira, çamur atmak, siz de gözünüzle görmediniz sonuçta olanlar demek ki sizde gözü kara şekilde savunuyorsunuz işte ki elde tutanaklar var, uyuşmayan sandıklar var ysk ile. Kaldı ki maden seçimlere itiraz etmek sindirememek, iftira atmak, çamur atmak o zaman aynı şeyi akp de yaptı. Onlarda muhalifler, onlarda sandığa sayglılı değiller değil mi kaç yerde kaç kere itiraz eden akp yi görmezsiniz değil mi onlara gelince hak aramak oluyor da bize gelince neden böyle oluyor mantıksızlık burada zaten biz de buna karşı çıkıyoruz ve bu ülkede yaşıyorsak en az akp kadar hakkımız var itiraz etmeye.
Aradaki fark 10 puan olacak demişti Gökçek sizde burada bu firi desteklemiştiniz ama öyle de olmadı arada fark çok az ve böyle emsalleri başka yerde saydırdı akp hatta ağrıda aştı artık 15 kez saydırdı be biz diyene bakın bakın derler. Ankara gibi merkez bir yerde sayılmaması artniyetten başka birşey değil. Gökçek'te biliyordu sayılmayacağını o yüzden rahattı bu kadar zaten işini ayarlamıştı. Maden o kadar güveniyordu kendine hatta oylarının artacağını düşünüyordu Mansur bey ile beaber o da itraz sunsaydı ilçe ve il seçim kurullarına kendini aklasaydı ona söylenenleri temize çıkarsaydı ve daha da güçlenerek başkan olsaydı.
Bir de Ankara'dan memnunun demiyorsunuz gülünçsünüz adam daha 2. dönemi fian değil 5. kez seçildi tam 4 tam dönem başkanlık yaptı yani 20 sene. Dile kolay 20 sene ne yaptı yaa. Körü körüneyse İzmrir için laf diyenler 20 senedir Gökek'e oy veriyor hemde elle tutulan hiçbirşey yapmamışken yahuu adam bu seçimler hava metrosu, yok ankaparkta, denizde, atıp tutuyor da sormazlar mı 20 senede ne yaptın da şimdi ne yapacaksın diye noral bir metroyu bile bitiremedi ulaştırma bakanlığona sevketti be ne diyorsunuz. Ankara'da ne var söyleyin 20 ssene önce gidip bir de şimdi gidenlerin vaay ne kadar değişmiş diyecekleri ne var söyleyin. Valla Bizim başkanımız öyle şeyler yaptı ki gelenler vay beee diyorlar Bozkırda bir hayat verdi Eskişehir'e. MHayran kalmayan yok Melih bey ne yaptı çok şey yaptı demekle olmuyor çer çöp geçin bu işleri her yağmurda görüyoruz Ankara'yı. neyse nasılsa bunlara da cevap vermeyeceksiniz çünkü cvap veremeeceğiniz şeylerde polemiğe girmek istemiyorum olaylarına giriyorsunuz.
Daha da yazmam bu konuya ben diyeceğimi dedim haklı oldğumu da buradaki herkes biliyor kabullenmek istemiyor. Saygılarrr..
ben izmir ve Eskişehir için alacak demedim ki ,yazdıklarımı doğru düzgün okumamışsın burdan belli .ben ankarada kesin alacağını söyledim ,Eskişehir ve izmir için ise sadece yorum yaptım alacak demedim ,keşke düzgün okusan da düzgün cevap versen ama yarısını okuyunca böyle oluyor ..
sen burda belli kişileri aforoz etmişsin zaten o yüzden yazdıklarımızı yarım yarım okuyup yarım yarım cevap veriyorsun ..
ben haberlerde gördüklerimi yazdım buraya ,bütün haberlerde geçti ,ve ertesi gün de kazandığı açıklandı .hala neyi savunup da iyice komik olmaya çalışıyorsunuz ki . aslı astarı olmayan haberler konusunda siz bir numarasnız ,kasetlerle ,yalan haberlerle karşıma çıkıp da iftira atan bir zihniyet beni yargılama hakkına sahip olamaz .siz başbakan sözkonusu olunca herşeyi yapmıştır demeyi biliyorsunuz da benim haberlerden haber aldığım bir olay hakkındaki yorumumumu eleştiriyorsunuz .. siz gerçekten çok çelişki dolusunuz .beyninizi ak parti aleyhine kurmuşsunuz öyle gidiyor ,ak parti ve başbakan söz konusu olunca herşey mübah oluyor diğerlerine gelince biz iftira atmış oluyoruz.
hanımefendi iftira atmış olsaydık şuan melih başkan olmazdı ,neyin iftirası kimin iftirası ,kendinize gelin artık .
bir insanı hezimet bu derece aklını başından almamalı ,onu kabullenmek de bir erdemdir.
ak parti seçimi büyük zaferle kazandı ,Başbakan çıktı kaybettiğimiz yerleri neden kaybettik hemen masaya yatıracağız dedi .
siyaset budur işte ama sizin anladığınız siyasey anlayışı karalama ,iftira üzerine kurulu ,anlamanızı beklemiyorum.
ak partinin itiraz etmesi önemli değil ,her parti itiraz edebilir ben bunu o konuda da söyledim ,ama chp bazı yerlere itiraz etmiş omak için itiraz ediyor ,yani her zamanki tavırları bu ,eskiden beri böyle olduklarını sağır sultan biliyor sizin kulaklarınız tıkalı hala duyamamışsınız ,ben bu tavırlarını eleştirdim ..
siz seçimle ilgili hiçbirşey bilmiyorsunuz ben bunu anladım ,mazbata nasıl alınır ,nerden nasıl olur hiçbir fikriniz yok boşa sallıyorsunuz
olsaydı zaten bu işin bir prosedürü olduğunu ve melihin de babasının ahırı gibi mazbata almadığını bilirdiniz.
mansur yavaş itiraz etti diye melih de itiraz etmek zorunda mı ,niye ak partinin itiraz ettiği yerlerde de chp itiraz etseydi o zaman ,nasıl mantıktır bu yaa hu..
ben ban yememek için size yazmadım .sizin birşeyleri anlamanız inanız benim için önemli değil ,siz sadece bir kişisiniz ,anlasanız ne anlamasanız ne ,çok var etrafımda sizin gibi o yüzden uğraşmaya inanın değmez ,siz kendi kendinize takılın.
bir de asıl sebebi de şuydu ,atalarımızın bir lafı var :
bir lafa bakarım laf mı diye bir de adama bakarım adam mı diye .
umarım anlatabilmişimdir..
size iyi günler .
özellikle benden alıntı yapıp ortamı germe çabanızın da farkındayım lakin artık bu yemlere gelmiyorum
kendinize başka kurban bulun .
haa bir de herkes sizi haklı bilseydi bugün ak parti iktidarda olmazdı ,üzgünüm başka kapıya ..
sen de ankaralı mısın , eskişehirli misin, izmirli misin anlanmadım gitti. heryere yetişiyorsun maşallah
aynen hanımefendi bütün şehirleri dört dörtlük biliyor anlaşılan .