Melih Gökçek: Kadınlara ayrı vagon anketi yapılıyor

Çocuk annesi nerdeyse orda olur. Hamam degil ki orasi cocuklari sokmasinlar

şimdi öyle diyorsun ama bir süre sonra teyzeler başlayacak bu çocuk büyük bununla binmem diye.. buna çok benzer bir şey yaşadım çünkü.. ütopya değil, 10-12 yaşındaki erkek çocuğa büyük adam muamelesi yapılıyor bu ülkede bir çok yerde..

Kanıt ortada, soru sormuşum görüldüğü gibi. Uzatmayacağım.

Hepiniz sokağa çıksanız zaten sokaklar güvenli olacak bizim için de. Sizler kendinizi evlerinize kapattığınız için çıkanların başına geliyor ne geliyorsa. Çıkın korkmayın diyorum iişte. Ben çıkıyorum, biz çıkıyoruz, siz de çıkın. Çıkın ki o sokaklar gece pis insanların tekelinde olmaktan kurtulsun. Pembe vagona binmeyin ki erkekler karma vagonda olanları taciz etme hakkı görmesin kendinde. Kendinizi kısıtlamayın, kendimizi kısıtlamayalım, kısıtlanmaya izin vermeyelim, sesimizi çıkaralım ki başkalarının başına bişey gelmesine engel olabilelim. Saklanarak bişey elde edemeyiz.
Kanıtsa eger soru nasil oluyor ? Neyse

K.bakmayin ben Aksaray-Bagcilar arasi sürekli gelip gidiyorum ikinci ogretimim saat on otuz oldu mu korkudan ter basıyor. Horhor'dan inerken. Şuan bu uygulama senin fikrinden çok daha güvenilir

Kanıtsa eger soru nasil oluyor ? Neyse

K.bakmayin ben Aksaray-Bagcilar arasi sürekli gelip gidiyorum ikinci ogretimim saat on otuz oldu mu korkudan ter basıyor. Horhor'dan inerken. Şuan bu uygulama senin fikrinden çok daha güvenilir

Gerçekten okuduğunu anlamıyorsun diyeceğim kızacaksın yine. Kendi mesajımı alıntılayıp soru sorduğuma dair kanıt sundum. Anlaşıldı mı?

Metrodan inince koruyacak mı seni pembe vagon peki saat 10.30'da?

şimdi öyle diyorsun ama bir süre sonra teyzeler başlayacak bu çocuk büyük bununla binmem diye.. buna çok benzer bir şey yaşadım çünkü.. ütopya değil, 10-12 yaşındaki erkek çocuğa büyük adam muamelesi yapılıyor bu ülkede bir çok yerde..
Kadınlar hamamı gibi :)
Şimdi babaannem anlatır gülerdi, bunlar hamama gitmişler bir gün. Amcam o zamanlar 10 yaşında falanmış, ne akla hizmetse onu da almışlar yanlarına. Tabi kadınlar görünce, daha büyüğü yok muydu hanım demişler babaanneme :D
Yani 12 yaşı da erkek olarak görebilirler, ihtimal dahilinde. :D

güzel bi alternatif ancak yeterli değil caydırıcı ve o pis erkeklerin canına okuyacak cezalar vermedikten sonra bunun önü kısmen kesilir tamamen değil ve 1 kişide aynı 5 kişide ne farkeder sayıyı azaltmak değil kökten çözüm gerek
o değilde kocamla giderken ayırcaklar bizi:KK61:
neyse oyum evet başkan:KK66:

enenemmm yandaki soykırımdan fena olmuş burası neyse geçmiş olsun ama çok ayıp bensiz banlamnmışınızu dışı patron (minnacık konu dışı kızma patron :)sadece geçmiş olsun deyim dedim:-))

Son düzenleme:
güzel bi alternatif ancak yeterli değil caydırıcı ve o pis erkeklerin canına okuyacak cezalar vermedikten sonra bunun önü kısmen kesilir tamamen değil ve 1 kişide aynı 5 kişide ne farkeder sayıyı azaltmak değil kökten çözüm gerek
o değilde kocamla giderken ayırcaklar bizi:KK61:
neyse oyum evet başkan:KK66:

enenemmm yandaki soykırımdan fena olmuş burası neyse geçmiş olsun ama çok ayıp bensiz banlamnmışınızu dışı patron (minnacık konu dışı kızma patron :KK31:sadece geçmiş olsun deyim dedim:-))
Allah iyiliğini versin lamelif, kökten çözüm lazım deyip oyum evet diyorsun:-)
İmrendiysen seni de banlayayım :-)

Pembeli şeylere karşıyım, ayrıştırması bir yana çözüm olmaması yüzünden karşıyım, ben hergün düzenli dışarı çıkan biriyim, yürüyüş yaparım, alışveriş yaparım, arada mağaza gezmeyi severim, tek başına şehirdışına gittiğim oluyor, pembe toplu taşıma araçları beni içindeyken korudu diyelim ya sokakta nasıl koruyacak?
Evliyim diye her dakika eşimle yapışık ikiz modunda gezemem ki, hadi ben kaderime razı oldum heryere eşimle gittim, bekarlar ne yapacak? Abisi, babası, amcası, dayısı yoksa hayatta tek başına bir kadınsa ne olacak?
Tacizler tecavüzler cinayetler sadece dışarı da işlenmiyor, çok yakın bir arkadaşımın kızkardeşi evinde öldürüldü aylar önce, burada da bahsetmiştim hatta, kadın cinayetine kurban gitti, mezdeke grubundaki kadıncağızda evinde öldürüldü.

Evlerimizde kim koruyacak? Bunun çözümü pembeli taşıtlar değildir, ağır cezai yaptırımlar olmalı, ibretlik cezalar verilmeli ki kadını sözle taciz eden bile diline sahip çıksın.

Allah iyiliğini versin lamelif, kökten çözüm lazım deyip oyum evet diyorsun:-)
İmrendiysen seni de banlayayım :-)

Pembeli şeylere karşıyım, ayrıştırması bir yana çözüm olmaması yüzünden karşıyım, ben hergün düzenli dışarı çıkan biriyim, yürüyüş yaparım, alışveriş yaparım, arada mağaza gezmeyi severim, tek başına şehirdışına gittiğim oluyor, pembe toplu taşıma araçları beni içindeyken korudu diyelim ya sokakta nasıl koruyacak?
Evliyim diye her dakika eşimle yapışık ikiz modunda gezemem ki, hadi ben kaderime razı oldum heryere eşimle gittim, bekarlar ne yapacak? Abisi, babası, amcası, dayısı yoksa hayatta tek başına bir kadınsa ne olacak?
Tacizler tecavüzler cinayetler sadece dışarı da işlenmiyor, çok yakın bir arkadaşımın kızkardeşi evinde öldürüldü aylar önce, burada da bahsetmiştim hatta, kadın cinayetine kurban gitti, mezdeke grubundaki kadıncağızda evinde öldürüldü.

Evlerimizde kim koruyackak? Bunun çözümü pembeli taşıtlar değildir, ağır cezai yaptırımlar olmalı, ibretlik cezalar verilmeli ki kadını sözle taciz eden bile diline sahip çıksın.
ablaaaaaaaaa çok uzun cevap gerek şimdi buna ama sende haklısın :)deyip kaçayım ben çok uykum geldi emekçi bi insanım çok yoruldum neyseki kocişim gece menemen yapcak sahurdan bi nebze yırttım :hamarat: ben kaçar :KK54:uyuycam

Tokyo yapınca onlar gerici olmuyor, bizde yapılan ovv (!). Bizim kadınlara yaranmak çok zor.

Ne alaka ?Erkeğin uçkuru için ben niye kendimi kısıtlıyorum .
Otobüste tahrik olacaksa bir erkek ölsün bitsin bence .Yaşamasın hiç
Sana göre kısıtlanmak. Bana göre rahatlık. Acaba Japonya'daki kadınlar da böyle mi düşünüyor?

Ben yola birlikte çıktığım biri ile niye ayrı vagonda gidecekmişim . :duduk:

Çekilmez metroyu bi nebze çekilir kılmak için sevgilimle gidiyordum. Gidemicem yani :/ ne hoş..

Japonya da yapıyorlarsa onlar da gerici .Orada da çok taciz olayları yaşandığını biliyorum,bu uygulama var ve hala birçok kadın orada tacize uğruyor.Buna ne diyorsunuz?
Herhalde bi otobüs tren ayırmayla taciz biter mi. Yada böyle bi iddiada bulunan var mı. Ama güzel uygulama. Kısıtlanıyorum diyen kısıtlanma anlayışını gözden geçirsin. Kadın erkek karışık olunca özgür olunmuyor.

Herhalde bi otobüs tren ayırmayla taciz biter mi. Yada böyle bi iddiada bulunan var mı. Ama güzel uygulama. Kısıtlanıyorum diyen kısıtlanma anlayışını gözden geçirsin. Kadın erkek karışık olunca özgür olunmuyor.
Ben ne anlatsam boş,iyi günler

Back