Melih Gökçek: Kadınlara ayrı vagon anketi yapılıyor

Şimdi ben eşimle Ankara'da bir metroya binecek olsam, ayrı ayrı vagonlara mı binmek zorundayız?
Ne kadar saçma.

Ayrı vagon uygulaması yapılacağına, tacize tecavüze caydırıcı cezalar getirebilin önce.
Bu kafayla, kadınları pembe bi fanusun içine doldurursunuz da... Maksat tacize uğramasınlar(!).

Erkeklere ait mor vagonlar yapılsın bence .

Ona binmeyip , karma vagona binen erkekler, toplu taşıma timi orta yaş kadınlar tarafından cıks cıkslansın , teyzeler şemsiye ile falan kovalasın onları vagondan pis tacizci diye .

Şimdi ben eşimle Ankara'da bir metroya binecek olsam, ayrı ayrı vagonlara mı binmek zorundayız?
Ne kadar saçma.

Ayrı vagon uygulaması yapılacağına, tacize tecavüze caydırıcı cezalar getirebilin önce.
Bu kafayla, kadınları pembe bi fanusun içine doldurursunuz da... Maksat tacize uğramasınlar(!).

Yanında kocan varsa karma vagona binebilirsin. Çünkü kocalar 10 kaplan gücünde olur. Seni her türlü kötülükten korur.

Yanında kocan varsa karma vagona binebilirsin. Çünkü kocalar 10 kaplan gücünde olur. Seni her türlü kötülükten korur.

Nikah cüzdanının hangi tecavüze-tacize engel olduğunu gördük?

Karma vagonda tacize uğrarsan "Bak orada pembesi vardı, ona bineydin, aranmışsın" der bizim millet.

Herkes kendi karısını, anasını, bacısını korumakla yükümlü. Yalnız kadınlara her şey yapılabilir. Kadın dediğin sokağa yalnız çıkmaz, metroya yalnız binmez.
-Bey altın günüm var Mükerrem hanımlarda gelde beni bırak:21:
-Daha dün kuaföre götürdüm .Patron işten kovacak:olamaz:
-Napayım pembe vagonamı bineyim tek başıma :KK12:
-Bekle geliyorum :deli:

Sadece Türkiye degil dünyanın da civisi çıkmış. Yeri geliyor hakki olduğu halde erkekler dahi kendilerini kısıtlamak zorunda kalıyor. Hic trip atacak bir halde degiliz. Kimse boşuna onlar eğitilsin tribine girmesin zira bu trip her gun onlarca kadını toplu tasimalardaki tacizlerden kurtarmiyor. Kesinlikle olmasi gerekiyor bunun. Kimin teklif ettigi umrumda bile degil

Erkeklere ayri vagon yapilsin. Taciz yapan erkekler oraya gitsin birbirini taciz etsin. Nasil fikir?

Namaz kilmayanlar hayvandir aciklamalari yerine , kadina / hayvana / cocuklara (kiz-erkek) taciz yapan, kotu gozle bakan erkek hayvandir dense belki bi seyler degisebilir.

Ancak kadinlari ayri vagona koymaya calisin. Otekilestirin. O da ne kadar basarili olur tartisilir. Bunun otobusu var, minubusu var, var da var...

Pembe kesmez,camları siyah olsun ki kadınlar hiç görünmesin.Ellerinden gelse dışarı çıkmasınlar diyecekler zaten.

Daha önce kadınlara özel otobüs konusunda "erkeklerle yolculuk etmeye ne meraklıymışsınız" şeklinde çıkarımlar olmuştu.Kadınlar bile kendilerini öyle gördükten sonra,bu zihniyetteki erkeklerin kafası anca böyle çalışır.

Asıl erkeklere ayrı vagon yapılsın da gönüllerince Trencilik! oynasınlar :işsiz:

Ya kardeşim böyle haremlik -selamlık vagon yapacağınıza erkeklerin fikirlerini değiştirin,tacize,hatta sözlü tacize bile adam gibi yaptırımlar uygulayın .
Öyle tecavüz edilen kişiye" rızası vardı " denirse olmaz bu iş .
Sonra kadın karışık vagona binecek,tacize uğrayacak ve "Eee binmeseydi" denilecek .
Her zaman ki gibi saçma bir öneri ,şaşırmadım bile ,bizim ülkenin zihniyeti bu çünkü
:KK9:
bunu yazmaya gelmiştim
vagonun içlerine kameralar yerleştirip tacizde bulunan adama cezalar yağdırmak bizim zihniyete çok ters
onun yerine kadında niye binmiş karma vagona :ukala:

Sadece Türkiye degil dünyanın da civisi çıkmış. Yeri geliyor hakki olduğu halde erkekler dahi kendilerini kısıtlamak zorunda kalıyor. Hic trip atacak bir halde degiliz. Kimse boşuna onlar eğitilsin tribine girmesin zira bu trip her gun onlarca kadını toplu tasimalardaki tacizlerden kurtarmiyor. Kesinlikle olmasi gerekiyor bunun. Kimin teklif ettigi umrumda bile degil

Bir kadın böyle düşünüyorsa ne denir ki?
Kusura bakma tatlım kimse beni pembiş vagona bindirerek kısıtlayamaz. "Erkekler dahi" kendini kısıtlasın, ya da belediye erkekleri kısıtlasın. Elin adamı kendi uçkuruna sahip çıkamıyor diye ben kısıtlanmayacağım. Kadını göz önünden kaldırma operasyonu bütün bunlar.

Back