Meleklerrr fikirlerinize ihtiyacım varrr!!!!

Pufidik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
506
0
Bayanlar herkese merhabalar. Ben 2 senedir evliyim. Çocuk istiyoruz. Daha yeni çalışmalara başladık :) Jinekolog yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını ve hemen gebe kalabileceğimi söylemişti. Son adet tarihim 11 aralık, 20 aralıkta ilişki oldu ama sadece 1 kez. Daha sonra eşim iş için yurtdışına çıktığı bu yüzden bir kere ilişkiye girebildik. Tam yumurtlama günümdü. Adet günüm hiç şaşmaz. Bugün yarın bekliyordum ancak karnımda adet sancısından çok batma gibi bir ağrı oluyor. Arada baş dönmeleri oluyor. Belim ve bacaklarım çok ağrıyor. Acaba hemen ilk denemede gebe kalmış olabilir miyim? Bu kadar erken yaşıyanınız varmı?Cevaplarınızı merakla bekliyorum. Yarın teste gidicez ama dayanamadığımdan yazdım görüşlerinizi almak için....
opuyorumnanaktan çok teşekkürler şimdidennnn...

arkadasim oncelikle insallah hamilesindir demek istiyorum.bizim de adet bitimimden 2 gun sonra iliskimiz oldu.bi hafta sonra cok az bi lekelenmem oldu.ben usuttum falan sandim daha sonra dedigin gibi karnimda ve cok komik ama gobek deligi etrafinda acayip batmalar oldu.adetime yakin da agrilarim olmustu ben adet olucam sandim adetime1gun kala test yaptim pozotif cikti.ayni gun dr a gittik keseyi de gorduk benim cok erken belirti verdi ve kese olustu.hatta dr um ustune mi gordun acaba dedi ole biseyde yok.demek istedigim bunyeye gore degisir.kimisinin de gec belirir.istersen bi kan tahlili yaptir.insallah allah gonlunden geceni verir.

:emir_bebekasmadan:merhaba pufidik dikkat et kendine olmaz dıyemem ne güzel olur hiç ugrasmadan süpriz gibi test sonucunu yazarsan sevinirim hadi güzel haberler duyalım

Ayyyy sen anlatirken sanki ben hamileymisim gibi heyecanlandimmm insallah bebekdir canim. Neden olmasin ilk seferde hamile kalan cok kisi var. Ayy darisida benim basima. Bende öbürgün gidecegim doktora hersey yolunda mi diye eyvahedigeldismile

Kızlarrr hepinize çoookk teşekkür ederimmmm. Akşam 5te gidicez teste inşallah güzel haberler veririrm sizeee :))

Kızlar, az önce test yaptım MediSmart diye bir test. Erken sonuç veriyormuş negatif çıktı. Adetimin 27. günü tam bugün. Yarın olmam gerek kesin ama hiç olucak gibi değilim. Test yanlış olabilir mi acaba? Bütün gün karnıma bişiler saplandı battı felan ama adet sancısı gibi değil. Pff. Sanırım gebe değilim.

pufidik, bir sorunu olmayan eşlerde her ay hamilelik olasılıgı yüzde 25 oluyor. ve ilginctir ki pek cok kadın bu yüzde 5in içine girmesine ragmen hamile oldugunu bilmeden düşük yapıyor ve bu düşük sonucunda adet görüyor. ama adet tarihi bir kac gün gecikiyor ve erken hamilelik belirtileri cok az da olsa yaşanabiliyor. belki senin de böyle oldu. doga uygun olmayan bebegi kabul etmiyormuş, acıklaması da buymuş. insallah en kısa zamanda hamile kalırsın. bebek sahibi olmak için coook ugrasmış biri olarak sana tavsiyem adetin bitince 4 gün sonra gün aşırı eşinle birlikte ol ve birliktelik sonrası hemen kalkma ayaga. ayaklarının altına bir yastık koy ve enaz 15 dk. yat. bu sekilde sorunsuz çiftlerde 6 ay içinde hamilelik olasılıgı yüzde 80e cıkıyor. insallah en kısa zamanda bebeğine kavusursun, bir sorun cıkmaz.

Canım ya çok teşekkür ederim gerçekten. Evet daha ilk denememiz negatif çıkması süpriz değil. İnşallah uygun zamandaa sağlıkla olur. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Çok az kalmış doğumuna başarmışsın sonunda ne güzel. Çok sevindim gerçekten. Sağlıkla mutlulukla al kucağına bebişini canım :ecrin_bebek::CüvCüv:

Test negativ cikti diye üzülme canim sende benim gibi yeni baslamissin calismalara normaldir hemen aninda olacak diye birsey yok tabii ki. Gec olsun güc olmasin arkadasim. bakalim hangimiz daha hizli cikacak :roflol:

Chocolatecımm doğru söylüyorsun. ılk denemeler daha :) Şimdi her ay tatlı heyecanlar olucak ne güzell.. Bebişlerimiz gelicekleri zamanı bilirler tatlımm :)) Hadi bakalım durmak yok yola devammmm :)) Birbirmize haber verelim her ay arkadaşımm çok çok öperimmm, güzel haberilerini bekliyorumm

Kızlar ben bugünde adet olmadımmmmm.

insallah adet olmazsin bebisine kavusursun aklinialirimsmile .cok fazla stres yapma her adet donemi.ben de oleydim allahim deli oluyodum bu sefer olcak olcak die hep dua ederdim adet olunca da sinir krizine girerdim.esime hic belli etmedim 1 sene.taa ki amann bu sefer kasmicam napiyim biraz daha bekleriz dedigim ay hamileydim.demek istedigim cok fazla kafana takma.gercekten bebek yapma zorunluluguyla esinle birlikte oldunmu sonuc olumsuz.insallah allah kalbine gore verir canim. zemuszemus
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…