- 8 Nisan 2016
- 612
- 292
- Konu Sahibi Nazar etme noluur
Herkese iyiaksamlar kizlarr beki ikala erikli meleklerle yaşamak kitabını okudunuz mu okuduysaniz dusuncelerinizi merak ediyorum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meleklerin çeşitli şeyler birakabilecegini söylüyor bozuk para tüy gibi eğer gerçekten içten kalpten istersek bu ne kadar doğru ben bişeyler yaşadım ama bilmiyorum kafam karıştı sizin bilginiz varmiTam olarak metak ettiginiz nedir ?
Bende sardm buaralar kavramaya çalışıyorum bişey yaşadım ben bunu anlatmak istiyorum siz ne diceksiniz bakalım bu konuyu arastirmaya başladım içimden kalben yani keşke bana da bi işaret verseniz dedm o anda tvde adam şarkı söylüyordu içinde tüy kelimesi vardı o an ck etkilendm sonra beki eriklinin arınma meditasyonunu yaptım rahatlamak istyrdum çünkü hemde deneme amaçlı vücudumda değişik şeyler hissettm ck etkilendm sonra esim geldi yanıma ona biraz anlattm oda saçmalama falan ddi bide çok korkar boylr seylerden uğraşma dedi bana ben yatıyorum dedi gece 2 falan bende tamam bi sigara iciyim geliyorum ddm evde tık yok ama oğlumda uyuyor banyonun kapısı baya sert bir şekilde tak tak tak oldu esim kosarak geldi ona senmi yaptın ddm hayır sen yaptın dmi ddi bana ve aşırı korktu hadi birlkte yatalm falan ddi bende ck etkilendm sizce bu neydi bi mesajmiydiBen bi ara baya sardim bu ise kartlarini falan da aldim
Ve o donemde gercekten tuy buluyordum
Ve tesaduf mu dersin ne dersen de
hamile olduguma ilk suphelendigimde testten once kartlara sordum koca evet cikti hemde 2 kere
hem merak hem ne istedigini bilmek
berrak olmak cok onemli
tabi bu sure zarfinda biraktim niyeyse...daha fazlasini istemedim
ama hala arada gece saatler 00.00 gosterdigindd denk gelirim carpar gozume ve bilirim ki bir yenilik bekliyordur beni...hayatimla ilgili...
derin isler bunlar...kendini dinleyeceksin once sonra kartlarla birlestireceksin vs vs...sonra zaten kendiliginden oluyor
anliyorsun hissediyorsun az cok olan biteni
veya senin icinden gecen oluyor artik nasil yorumlarsan..
bi sure sonra skliyorsun ama...
Ne gibi acaba:)Banyonun kapısı bolumu dikkatimi cekti. :)
Tüy bulmadım ben amaEvdeki pencerelerden biri acık olabilir mi ? Farklı dusunuyorum aslında da sorma geregi duydum su an :)
biraz urkutucu olmus bu kapi meselesi..Bende sardm buaralar kavramaya çalışıyorum bişey yaşadım ben bunu anlatmak istiyorum siz ne diceksiniz bakalım bu konuyu arastirmaya başladım içimden kalben yani keşke bana da bi işaret verseniz dedm o anda tvde adam şarkı söylüyordu içinde tüy kelimesi vardı o an ck etkilendm sonra beki eriklinin arınma meditasyonunu yaptım rahatlamak istyrdum çünkü hemde deneme amaçlı vücudumda değişik şeyler hissettm ck etkilendm sonra esim geldi yanıma ona biraz anlattm oda saçmalama falan ddi bide çok korkar boylr seylerden uğraşma dedi bana ben yatıyorum dedi gece 2 falan bende tamam bi sigara iciyim geliyorum ddm evde tık yok ama oğlumda uyuyor banyonun kapısı baya sert bir şekilde tak tak tak oldu esim kosarak geldi ona senmi yaptın ddm hayır sen yaptın dmi ddi bana ve aşırı korktu hadi birlkte yatalm falan ddi bende ck etkilendm sizce bu neydi bi mesajmiydi
Ben de cd'yi açmadım bile. O kadarına gerek yok. Bu konuyu okurken hadi bi mesaj dedim kaldırdım kafamı. Tv'de teb'in amblemini gördüm meğer uçan bişey varmış hiç o gözle bakmamışım yetti işte bana bu. Tamam yani.biraz urkutucu olmus bu kapi meselesi..
beki de kitabinda yaziyor melekler hic bir sekilde korkutmazlar diye...korkutan baska formlardir...bilemiyorum yani...
ben o surecte korkutucu biseyler yasamadim ama birakmamin sebebi hislerimdi...baska formlarin enerjisini hissediyordum sadece...ve kestim hemen. ..
tabi arada bazen yesillik olsun diye kart acarim
veya reklamlardan panolardan vs vs almam gereken mesaji aliyorum...ama fazla kurcalamiyorum ve sqdece hislleeime odaklaniyorum