• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Melekler fikirlerinize ihtiyacım var

ugurluozge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
670
416
158
Herkese merhabalar :) benim 1 yıllık ilişkim var ve ailem istemese de ikna ettim net bi tarih olmasada bayramdan sonra isteme bi kaç gün ara ile söz yapılacak... ben bu konulardan hiç haberdar değilim çünkü 1yıl öncesine kadar asla evlenmem diyen biriydim ama öyle olmuyormuş iyiki de :sly: şimdi sizin engin bilgilerinize eşsiz yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var sözde ne giyinsemden tutun ne ikram ediceğime kadar... bide burda gördüm yastıklar hediyeler filan oluyormuş hazırlanması gereken ben onları hiç görmemiştim ne için neler hazırlamak gerekir:what: :what: :what:Az yada çok bildiklerinizi paylaşmanız beni çok mutlu eder Teşekkürler şimdiden :sly:

Okuyupta yorumsuz bıraktığınız için kendimi çok yalnız hissettim oysa sizler kurtarıcıydınız :( :banghead:

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718058 bu konu bir arkadaşımın hazırlıklarını içeriyor oradan değişik fikirlere ulaşabilirsin.
ikram olarak aparatif hatta yerindeyse günler için yapılan poğaça börek tarzı ikramlar uygundur.
elbise için tarzını bilmiyorum ama kısa olmayan dizlerde bir elbise tercih edebilirsin hanım hanımcık olur hemde kahve ikram ederken zorlanmazsın :)
bende söz hazırlığı içerisindeyim aslında sözde söz mendili dağıtılır ama ben mendil yerine http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=674683 şöyle hediyelik dağıtacağım üzerinde 'bir yastıkta kocamak için söz verdik' yazıyor söz mendili ayrıca erkek arkadaşıma yaptıracağım bir tane :)
onun dışında konuşma balonları yapıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=663517&page=827 son iki sayfadan nasıl yaptığıma ve neler yazacağıma bakabilirsin :)
elbise takı ayakkabı tepsi alınacak kuaför fotoğrafçı ayarlanacak başka da aklıma şimdilik gelmedi :)

Öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718058 bu konu bir arkadaşımın hazırlıklarını içeriyor oradan değişik fikirlere ulaşabilirsin.
ikram olarak aparatif hatta yerindeyse günler için yapılan poğaça börek tarzı ikramlar uygundur.
elbise için tarzını bilmiyorum ama kısa olmayan dizlerde bir elbise tercih edebilirsin hanım hanımcık olur hemde kahve ikram ederken zorlanmazsın :)
bende söz hazırlığı içerisindeyim aslında sözde söz mendili dağıtılır ama ben mendil yerine http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=674683 şöyle hediyelik dağıtacağım üzerinde 'bir yastıkta kocamak için söz verdik' yazıyor söz mendili ayrıca erkek arkadaşıma yaptıracağım bir tane :)
onun dışında konuşma balonları yapıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=663517&page=827 son iki sayfadan nasıl yaptığıma ve neler yazacağıma bakabilirsin :)
elbise takı ayakkabı tepsi alınacak kuaför fotoğrafçı ayarlanacak başka da aklıma şimdilik gelmedi :)

Teşekkür ederim önerdiğin sayfalarada bakiyim hemen... eksikler düşündükçe çıkıyo ama umarım herşey kusursuz olur sizinde benimdee

Canim benim ben 7 ay once nisanlandim taze bilgilerimi senle paylaşayım sözde kahve ikrami yapilacagi icin egilirken dekolte vermeyecegin şık sade bir elbise seçebilirsin ben kış oldugu icin siyah dirsekte kollari biten diz önü bir elbise giymistim. Ben gümüş tepsi ve kurdelali süslü makas kullandim ama yastık tercih edenlerde var tabiki. Gelenlere hediye olarak bisey veremedim annem gerek yok dedi ama icimde kaldi hevesin varsa bence yapmalisin. Ikram olarak da şekerpare limonlu kek pogaca ve mahlepli kurabiye ile cay servis ettik. Salonda nisan yapacagimiz icin pasta olayina girmedik. Simdilik aklima bunlar geldi eger sormak istedigin birsey varsa sor canim

Canim benim ben 7 ay once nisanlandim taze bilgilerimi senle paylaşayım sözde kahve ikrami yapilacagi icin egilirken dekolte vermeyecegin şık sade bir elbise seçebilirsin ben kış oldugu icin siyah dirsekte kollari biten diz önü bir elbise giymistim. Ben gümüş tepsi ve kurdelali süslü makas kullandim ama yastık tercih edenlerde var tabiki. Gelenlere hediye olarak bisey veremedim annem gerek yok dedi ama icimde kaldi hevesin varsa bence yapmalisin. Ikram olarak da şekerpare limonlu kek pogaca ve mahlepli kurabiye ile cay servis ettik. Salonda nisan yapacagimiz icin pasta olayina girmedik. Simdilik aklima bunlar geldi eger sormak istedigin birsey varsa sor canim

Canım benim sagol paylaştıkların o kadar değerli ki aklımda yeni yeni fikirler oluşmaya başladı. Bizim önce isteme olacak ona etek bluz giyinmeyi düşünüyorum söz içinde isteme faslından sonraki kısa zamanda elbise hediye alışverişine başlıcam tabi bide yüzüklerimiz... benim tektaşım var evlilik teklifinden beri taktığım nişan yaparmıyız bilmiyorum ama sevgiliminde yüzüğü olsun istiyoruz o yüzden alyans takıcaz ve o zaman sade bi elbise istiyorum tepsi filan nerden alınır bilmiyorum ama şık bişeyler bulmaya çalışacağım. Hediye olarak çok abartmak istemiyorum ailem gerekli bulmuyor bende çalışmadığım için pek bütçe ayıramıyorum o yüzden buzdolabı süsü tarzında bişeyler yaptırmayı düşünüyorum isimler ve tarihin olduğu ama çok mu az olur karar veremedim sence ilave hediyelere gerek varmı

Herkese merhabalar :) benim 1 yıllık ilişkim var ve ailem istemese de ikna ettim net bi tarih olmasada bayramdan sonra isteme bi kaç gün ara ile söz yapılacak... ben bu konulardan hiç haberdar değilim çünkü 1yıl öncesine kadar asla evlenmem diyen biriydim ama öyle olmuyormuş iyiki de :sly: şimdi sizin engin bilgilerinize eşsiz yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var sözde ne giyinsemden tutun ne ikram ediceğime kadar... bide burda gördüm yastıklar hediyeler filan oluyormuş hazırlanması gereken ben onları hiç görmemiştim ne için neler hazırlamak gerekir:what: :what: :what:Az yada çok bildiklerinizi paylaşmanız beni çok mutlu eder Teşekkürler şimdiden :sly:

Merhaba, şimdiden hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Bende buna benzer bir konu açmıştım, karar verdiğim tepsi,kıyafet,hediyeleri falan paylaştım bakmak istersen:52::52:
link :
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=738305

Yine hediyelere dair bir konu açılmış oraya da göz at istersen:3::3:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=737810&page=2&p=36221822#post36221822

Canım teşekkür ederim önerilerin için

Rica ederim😊bunu da az önce buldum
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405861607.249992.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabun😃😃 ama yiyebilirim okadar güzel, dantel detayları falan harika çok zarif

Gerçekten harika ya cok zarif duruyo aklımda hiç sabun yoktu boyama olanlar hiç hoşuma gitmiyordu ama bu büyüledi beni ezberimi bozdu :sly: ne kadar ki tanesi acaba

Gerçekten harika ya cok zarif duruyo aklımda hiç sabun yoktu boyama olanlar hiç hoşuma gitmiyordu ama bu büyüledi beni ezberimi bozdu :sly: ne kadar ki tanesi acaba

Ben 50 adet için 3tl ye anlaştım, süslemesi kutusu içinde.

Canim buzdolabi susu iyi fikir hemde uygun olur maliyeti lavanta kesesi falan da olabilir. Ceyizciler var bu nisan bohcasi falan satilan yerlerde tepsi bulabilirsin süslü olur genelde onun disinda tuhafiyelerde de satılıyor ben kışın söz nisan yaptim bulamamistim simdi tam mevsimi ve surekli görüyorum o tepsilerden

Ayy inşallah hiç aksilik çıkmadan dört dörtlük atlatırız ;)

İnşallah, en yakın senin ki ayrıntıları paylaşırsın bizimle. Şimdiden heyecan yaptım nasıl birşey anlamadım ki 😊 allah esirgesin bir aksilik falan çıkmasında

İnşallah, en yakın senin ki ayrıntıları paylaşırsın bizimle. Şimdiden heyecan yaptım nasıl birşey anlamadım ki 😊 allah esirgesin bir aksilik falan çıkmasında

Tabiki canım zevkle paylasıcam bi gelsinde büyük günnn

Back