E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #1.721
kızlar iyi akşamlar nerelerdesiniz
hepinizi kocaman öpüyorum
hepinizi kocaman öpüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar.temizliğim bitti,misafirlerimi de ağırladım.artık rahatım.
geçmişi fazla okuyamadım,ama tuvalet eğitimine başlayanlar varmış,alah kolaylık versin,hiç kolay değil.çok sabır gerektiriyo.inş meleklerim annelerini üzmeden çabucak öğrenirler.
ohh be özlemişim sizleri kaç gündür kaçamak kaçamak giriyodum siteye.
hepinizi kokulu kokulu öpüyorumkaydirigubbakcemile3
merhaba hanımlar
nasılsınız melekleriniz nasıl umarım hepiniz iyisinizdir
ikizler canım bizim burdada derler 3 kızı olan cennetlik diye sanırım allah beni seviyo cennete alacak beni çok şanslıyım anlaşılanyerimseniben
bu arada kızının gözü nasıl oldu canım benimkininde aynı problemi var 3 ay sonra tekrar dr gidecez dr uygun görürse ameliyat olacak.ameliyat nasıl zormu korkuyorum biraz açıkcası dr kendine çok güveniyo ama anne yüreği işte
ader kızını uyutmayı başarmışın dün gece senin adına sevindim nane kekiğin faydası oldumu canım merak ettimCADIARZU
derin kızın wc öğrenmiyosa çok baskı yapma daha küçükmüş yaza bırak bence.bende yazın öğreticem benim kızda herşeyi biliyo ama wc gitmeyi istemiyo şimdilik rahat bıraktım kış çıksın bende alıştıracam o zamana kadar kendiside biraz daha bilinçlenir.sende biraz bekle bence
herkese güzel bir hafta diliyorum
meleklerinizi kocaman öpüyoruma.s.
valla benim ev pırıl pırıl oldu minigim ...kız çırptım ben yıkamadım yazın yıkamıştım bu sogukta ne yıkaması...seneye düşünürüz artık senin halıları..........
iyi akşamlar kızlar bizde kızımla derslerini yaptık çayımı aldım geldim buyrun kızlar çay içelim...
afiyet olsun canım..bende kzıımı uyuttum..pc başındayım..yabitürlü iyileşemedim..şimide öksürük gitti ağır grip geri geldi.of ne zaman iyileşicem bensenağlama
miniğim canum benim
nerdesin yawwwwwwwww
hayırdır tatlıummmmmmm
şimdi arayacam ama ayıp olacak
umarım hepiniz iyisinizdir rr:bbo:
canım benım kolay gelsın sekerım
allah razı olsun canım sagolasın
ben seneye yıkayacagım ınsaallah
naz hanım tuvaletınıde ogrensınde bu kıs ıdare edecegım
seneye teklıfın gecerlıyse hakkımı ozamana kullanmak ıstıyorummm:roflol::roflol::roflol:
afiyet olsun canım..bende kzıımı uyuttum..pc başındayım..yabitürlü iyileşemedim..şimide öksürük gitti ağır grip geri geldi.of ne zaman iyileşicem bensenağlama
iyi akşamlar kızlar bizde kızımla derslerini yaptık çayımı aldım geldim buyrun kızlar çay içelim...