Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

arkadaşlar bana müsade ,kızlarıma sofra hazırlicam yemek hazır oldu
gelin buyrun beraber yiyelim

Son düzenleme:
canım ne güzel kızın derslerini sınavlarını önmesiyo.bu içinden gelen bir şey sen bir şey yapamazsın zaten.
benim kızım da yine gayet rahattır nerdeyse hiç umursamaz.ben bu sefer deli oluyorum.kızım yarın sınav varmış derslerini çalış tekrar yap diye.bide bana diyo ki anne 85 alsam yetermi?bende diyorum kızım sen başarırsın niye sınırlama getiriyosun kendine.
aslında çalışkan bir çocuk.puanlarımız hep 90--100 ama hırs hiç yok.
canım senin kızın istedikten sonra ileride de başarılı olacaktır.:1hug:
allah zihin açıklığı versin bütün meleklerimize.:Saruboceq:

ayyy yerim ben onu yaaa. anne 85 alsam olurmu diyişi çok hoşuma gitti canım yaaa lütfen annesi benim için yanaklarından sıkıp öpermisinnn.

kübracım evet beni ilerisi korkutuyooo ama inş. senin dediğin gibi olur.
katılıyorum canım allah herkesin evladına veeee meleklerimize zihin açıklığı versin yardımcısı olsun öpüyorum canım seni ve melekleriniŞenizŞeniz

iyi günler arkadaşlar nasılsınız şekerleriniz nasıl benimkiler iyiler okul ve arasında gidip geliyorlar,

yeni gelen arkadaşlar ve şekerleri hoşgeldiniza.s.:nazar:
hepinize kocaman öpücüklerŞeniz

kızlar benim kızım sınavları falan çok takıyor kafasına okuldada çok başarılı
bugün matematik yazılısı vardı sabah bi kalktı dudak uçuklamışş
annecim neden böyle yapıyosun bi kerede kötü not alabilirsin diyorum ama nafile
ne yapıcam bilmiyorum

korkuyorum ilerde herzaman bu kadar başarılı olamayabilir kötü not alabilir ozaman ne olacak bu durum beni korkutuyor kızlar akıl verin ne yapiiim[/quo

ay canım sorumluluk sahibi ve okulun hayatındaki önemini biliyor dememkki bu da onda baskıya neden olmuş olabilir,kızın kaç yaşında bilmiyorum ama sınav endişesi yaşamaya başlamış olabilir.okulda rehber öğretmen varsa onunla konuşup olmassa pisikoloğa götür istersen canım.geçen yıl bir yakınımında aynı sorunu vardı bir iki seansta çözmüşler rahat olcanım artık genelde çocuklarda hep olmaya başladı bu endişeler benim büyük kızım 9 yaşında ve onda da yavaştan başladı gibi endişelenme babasıyla konuşup rahatlatmaya çalışıyoruz ama bazen allah çocuklarımızın yardımcısı olsun :Saruboceq:tatlı yanaklarından öpüyorum canım meleklerininŞeniz

canım kızım 9 yaşında ve 4. sınıfa gidiyor. psikoloğu bizde düşündük ama öğretmenimiz vede bi dr olan aile yakınımız acele etmememiz gerektiğini evde telkin edebileceğimizi önerdi.olmazsa daha sonra götürmeliymişiz.evet dediğin gibi rehber öğr. ile görüştük kızımın gayet güzel düşündüğünü söyledi erken olgunlaştığını hayata kendisini daha güzel hazırladığını söyledi.ayrıca kızım çok meraklı bi kişiliğe sahip çok araştırmacı olduğu içinde geleceğe kendini en güzel şekilde hazırlıyormuş rehber öğrt.nin söyledikleri bunlar çok bilinçli maşallah demişti

tatlım tabiki ,hemen anlatayım ,
karınca duasının içinde var ,
vede duymuşsundur ,yedi uyuyanlar diye , bu anlatığım kişiler romalılar zamanında müslümanlığı seçen ,islama bağlı arkadaşlar ,
islamiyeti seçtikleri için
imparatorun zulmünden kaçıp bir mağaraya saklanıyorlar,
ve uykuya dalıyorlar ,ve 309 yıl sonra uyanıyorlar
bir rivayete göre hala yaşadıları ve arada görünüp tekrar kayboldukları söylenir
Yemliha, Mekselina ve Mislina Mernuş, Debernuş ve Şazenuş’tur,vede köpekleri kıtmir
Bunlara “Ashab-ı yemin” denmiştir.işte canım mağaranın şimdiki görünümü bu
3_11.jpg

[/B]

evet arkadasımın kızının adıda mekselına ve hamıle oldugunu bılmeden oraya zıyarete gıtmıstı.orada kızım olursa adını koyacagım dedı hamıle oldunu ogrendı ve koydu
cok guzel bır ısım
adıyla yasasınlar ınsaallah canım
paylasımın ıcın tesekkurler gorusmek uzere

merhabalar ben de 2 kız annesiyim büyük 2.sınıfta adı bengisu,küçük te 3 yaşını bitirdi eylülde adı gökçen.çok güzel bi şey kız evlat sahibi olmak.allah hayılrı evlatlar etsin hepsini inşaallah.boşuna dememişler kız evladı öz evladı diye.
hoşgeldin aramıza canım benim 3 kızım var senin küçükle benim küçük yaşıtlarmış benim kızda eylülde 2 yaşını bitirdi ama benimki yaramazmı yaramaz
yinede onları çok seviyorum
tekrar hoşgeldinhihoyyyt

arkadaşım ne kadar güzel bir bakış açın var keşke sen gibi olan anneler çoğunlukta olsa ,kızların bu anlamda çok şanslıa.s,
bende elimden geldiği kadar yavrularıma yetmeye onlarla paylaşımda bulunmaya dinlemeye çalışıyorum ,
oğlum 12 yaşında maşallah artık delikanlı oldu,
onula hem babası hem ben arkadaş gibiyiz :içelim:,
bazen bana ev işinde dahi yardım eder ,
7 yaşındaki kızım zaten bir melek ,o bambaşka :eek:,
babaya aşık anneye düşkün ,kardeşlerine bu yaşta bile anne gibi yaklaşıyor,
anne sen bize nasıl davranıyorsan bende onları yapıyorum diyor ,
gözüyle beni takip eder hiç bildirmeden ,
az biraz düşünceli görse annem neyin var ? diye sorar,
küçüğümde zaten :emir_bebek:daha küçük o evimizin neşesi,
şu an çocuk odasını dağıtmakla meşgulkaydirigubbakcemile3
ALLAHIM hepimizin yavrularını analı babalı büyütmek ,mezuniyetlerini,ve mürüvetlerini görmek nasip etsin inşallah:Saruboceq:

sagol canım benım guzel dusuncelerın ıcın cok cok tesekkur ederım
masaallah canım kocaman delıkanlı olmus
allah uzun omurler versın ınsaallah
ama kızın yerı bambaska degılmı cılvelı hanımefendı her sekılllerı var.ınsanın gonlunu almayı bılırler
benım kızımda oyle kucuk anneyım ben dıyor
kardesıne bakar ılgılenır altını degıstırırken bezını getırır
sofrayı kurar
oyuncakları topalır vs.......masaallah cok hamarattır
dunurume duyurulurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:
evet anneden aıleden gorduklerını yapıyorlar
sen ıstedıgn kadar ılgılenmıyor zannet goz kulak takıpte cadıların
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn ınsaallah canım ya onların basarılarını gormeyı nasıp etsın rabbım bızlere ınsaallah:Saruboceq::Saruboceq:

minik dediğin gibi sanki bizi takip ediyolar ne dersen hatta babalarıyla ne konuşsam akıllarında kalıyor.o yüzden onların önünde herşeyi konuşmama ve eşimle tartışmama kararı aldım şaka yollu bile konuşsak ciddiye alıyolar
hadi byyyyyyyyyyyyy:lepi:

kızlarrr neler yapıyosunuzzz
benim kızım okuldan geldi markete gittti ufak tefek alınacakları alacak büyüdüde alışverişede gidiyorrrr
kızım benimle bugün pasta yapmak istedi evde yaaa. birlikte pasta yapicazzz teyzeleri çok mutlu çokkkkkk

benim kızım okuldan geldi markete gittti ufak tefek alınacakları alacak büyüdüde alışverişede gidiyorrrr
kızım benimle bugün pasta yapmak istedi evde yaaa. birlikte pasta yapicazzz teyzeleri çok mutlu çokkkkkk

ay ne güzel yaa... özendim şimdi ..
benim kızımda büyüsede bizde beraber pastalar kurabiyeler yapsak...
biliyorsunuz benim cimcime daha 10 aylık ama napiim bende hayal kuruyorum işte:))

ader size kolay gelsin canım
ben bugün pc nin başından nerdeyse kalkmadım burda hava soğuk ve kapalı bunaldım sanki hiç ev işi yapasım gelmiyo daha bulaşık duruyo
ayyyyyyyy şu uyuşukluğu bi atsam üstümden iyi olacak ama mirmirmirmir
her iş beni bekliyor
yine görüşürüz hanımlar meleklerinizi öpün benim için:kahve:

slm kizlar bende çok kötü girip oldum felaket burnum akiyor silmekle baş edemiyorumve hapşiryorum
şimiden hepinize iyi akşamlar diliyorum belki giremeyebilirim

Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyet'in, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatılması her Türk'ün vazgeçilmez görevidir.
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi gönül borcu ve saygıyla anıyor , herkesin Cumhuriyet Bayramı'ı en içten dileklerimle kutluyorum.

hoşgeldin nerelerdesin arkadaşım.bak ne iyi yapmışın özlemiştik seni:1hug:
bizi ihmal etme canım.aliş nasıl öpüyorum seni ve alişimikaydirigubbakcemile3

teşekkürler canım iyiyiz çok şükür oğlumdan fırsat bulup iki satır yazamıyorum sağolsun yaramaz oldu teyzesi:emir_bebek: sen nasılsın melekler nasıl?

dilek10010.jpg

arkadaşlar hepinize günaydın a.s.,uzun zamandır takılamıyordum meleklerin bölümüne, valla bu aralar k.k. ya girip çıkmam 10 dakika sürmüyor :eek:
nasılsınız?inşallah hepiniz ve melekleriniz süperdir:içelim:
NightRose, ader, ahsenim,efsunefem ,Ali's Mother, FREZYA, minik kuşlarım ,
adını unuttuğum arkadaşlarda dahil ,
özledim sizleri ,nightrosem balım bizimkiler daha uyanmadılar heralde,
gece sabahladılar yine kesin-tatlicadiarzu-,
efsunefem canım babana çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum a.s....
Al's Mother tatlım sen nasılsın oğluşun nasıl seninle burada bebekler :emir_bebek:bölümü hariç ilk defa karşılaşıyoruz:)yerimseniben

iyiyim hayatım sen nasılsın demek buraya takılıyosun topikte pek göremiyorum seni buraya eskiden çok takılıyordum ama şimdi malum oğlumdan bilg. açamıyorum bi selam vereyim dedim sen nasılsın eylülsena, mekselina nasıllar öpüyorum.

slm kızlar evime döndüm bugun şimdi fırsat buldum çok şükür...nasıl herkes iyi misayfaları okuyamadım öpüyorum herkesi rüyanmaz biraz daha ii şimdi ama tam atlatamadık ya yavrum mahvaldu kaç gündür tükrük bezleri şişti kafasını saga sola FALAN BUGUN BİŞRAZDAHA İİ GEÇEN GÜNLERE GÖRE İNŞALLAH DAHA İİ OLCAK AKŞAM UZUN UZUN KONUŞURUZ KIZLAR ....

cnm bizde iyi sayılırız ben hariç
oğlum ve kızım girip oldular ve bugünde ben oldum cnm
kendimi pek ii hisetmiyorum

çok öpyorum iyi akşamlar

X