Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar kendimle yaşadığım bazı olumsuzluklardan ötürü kızlarıma karşı çok tahammülsüz ve asbiyim bu da bana çok acı veriyor nasıl yenerim bilnmiyorum.büyük kızm 2.5 yaşındayken babamız uzun dönem askerlik yaptı
bu zaman zarfında onu çok kırdım ve tabiatıla yüz göz olduk
aslında sorunlu bir kız değil sadece çok söyletiyor dersleri de çok iyi maşallah bir de üstüne bir kız daha gelince olan oldu.tavsiyelerinize şimdiedn teşekkürler.inşallah bu sorunumu sizlerle hallederim bu topikte.

merhabalar ben de 2 kız annesiyim büyük 2.sınıfta adı bengisu,küçük te 3 yaşını bitirdi eylülde adı gökçen.çok güzel bi şey kız evlat sahibi olmak.allah hayılrı evlatlar etsin hepsini inşaallah.boşuna dememişler kız evladı öz evladı diye.

hoşgeldin şekerim aramıza
kız annesi olmak başka tabi ama benim kız gibi yaramaz ve mız mız olmasa daha iyi olur allah hepimizin evladını bağışlasın inş.

bengigök aramıza hoşgeldin canım
eee kız annesi olmak bi ayrıcalıktırrrrr
iyikide rabbim iki kız evladı vermiş şükürler olsun

aramıza hosgeldın canım
allah bagıslasın canım masaallah
rabbım sızlere hayırlı evlatlar olmasını gostersın ınsaallah
aynen oyle kız evlat oz evlat dogru
kızım olsun camurdan olsun derler bızdede
kumalıklarına ragmen guzeller degılmı sekerım:roflol::roflol:
gercı benımkıler topıgı actıgımda oyleydı duydular benı sanırım sımdı rahatım
babayı bana bıraktılar ama bu kezde camasırım kıyafetım kalemım rujuma ortak cıkmaya basladılar.
kendım ıcın karınca yumurtası yagı kremı aldım ona bıle ortak oldu buyuk kızım 5 yasında daha dusun
anne benımde sımdı surelım buyuyunce kıllarım cıkmasın dıye:roflol::roflol::roflol::roflol:
basa gelen cekılır cekıyoruz napalım artıkkkkkkk:jeyyar::jeyyar:
gerçekten çok güzel bi duygu.ben tek kızım bir de erkek kardeşim ve onları öyleşanslı görüyorum ki.gerçi şimdi didişiyorlar ama meyvelerini ilerde göresekler inşallahkaydirigubbakcemile5

kızlar kendimle yaşadığım bazı olumsuzluklardan ötürü kızlarıma karşı çok tahammülsüz ve asbiyim bu da bana çok acı veriyor nasıl yenerim bilnmiyorum.büyük kızm 2.5 yaşındayken babamız uzun dönem askerlik yaptı
aslında sorunlu bir kız değil sadece çok söyletiyor dersleri de çok iyi maşallah bir de üstüne bir kız daha gelince olan oldu.tavsiyelerinize şimdiedn teşekkürler.inşallah bu sorunumu sizlerle hallederim bu topikte.

canım aynı sorunu bende yaşadım eşim kızım 1 buçuk yaşındayken yurt dışına gitmişti sonra askerlik falan derken oldu 4 sene bende farkında olmadan elimde olmadan kızımı çok üzmüştüm.
ama canını sıkma onunla daha çok zaman geçirebilirsin sevdiği şeyleri beraber yapın ve en önemlisi kızınla konuşabilirsin kaç yaşında bilmiyorum ama okula gidiyor demişsin ona anlalatmalısın yaşadığın zorluklarıı onu ne kadar çokkk sevdiğinide her fırsatta dile getir canım.inan bana okadar akıllılarki eminim seni anlayacaktır ben bu şekilde üstesinden geldim canım inş. çabuk ve kolaylıkla bu dönemi atlatırsınız öpüyorum

merhabalar ben de 2 kız annesiyim büyük 2.sınıfta adı bengisu,küçük te 3 yaşını bitirdi eylülde adı gökçen.çok güzel bi şey kız evlat sahibi olmak.allah hayılrı evlatlar etsin hepsini inşaallah.boşuna dememişler kız evladı öz evladı diye.

hoşgeldin canıma.s.meleklerini allah bağışlasın:nazar:
benimde iki kızım var 9 ve 4 yaşlarında.rabbim cümlemizin evladını korusun:Saruboceq:

kızlar benim kızım sınavları falan çok takıyor kafasına okuldada çok başarılı
bugün matematik yazılısı vardı sabah bi kalktı dudak uçuklamışş
annecim neden böyle yapıyosun bi kerede kötü not alabilirsin diyorum ama nafile
ne yapıcam bilmiyorum

korkuyorum ilerde herzaman bu kadar başarılı olamayabilir kötü not alabilir ozaman ne olacak bu durum beni korkutuyor kızlar akıl verin ne yapiiim

evet cocuklar anneyle yuz goz oluyorlar ama ben bundan hıc sıkayetcı degılım
tabıkı bızımle yuz goz olunacak bız anneyız.onların herseyıyız dogdukları andan ıtıbaren bıze muhtaclar
bunu dogru bır sekılde kullanırsak onlar ıcın cok onemlı yerımız olur dusuncesındeyım.
yerı geldıgınde arkadas yerı geldıgınde anne oldugumuzu hıssettırırsek cok guzel oluyor
bunu buyuk kızımda basardıgım kanısındayım
henuz 5 yasında ama benımle konusması bazen kahvaltı sonrası caylarımızı sohbet ederek ıcelımmı anne salonda demesı benı cok mutlu edıyor
dınlemek cok onemlı onları onemsedıgımızın en buyuk gostergesı.
cızgı fılm ızlerken caylarımızı yudumlayıp cızgı fılme yorum yapıyoruz ve cok hosuna gıdıyor
ben nette takılırken yanıma oturup sorular soruyor vs...
bırlıkte vakıt gecırmenın guzellıgını tattılarmı bu sonuna kadar boyle gıder dıye dusunuyorum ınsaallah yanılmıyorumdur
tabıkı konusup bırbırımıze tavsıyelerde bulunup kendımızı gelıstırıp daha ıyı anne olmak ıcın burdayız canım
benımde burda arkadaslarımdan cok sey ogrendım cok sevıyorum burayı
allah ayırmasın bızı bırbırımızden
gorusmek uzere canım

ne yapıcam bilmiyorum

korkuyorum ilerde herzaman bu kadar başarılı olamayabilir kötü not alabilir ozaman ne olacak bu durum beni korkutuyor kızlar akıl verin ne yapiiim

canım benım bundan korkma
emın ol sorumlulugunu bılen bır cocukkı basarılı olmayı sevıyor sınavlarını takıyor demekkı
bence mutlu ve gururlu ol.
hayat bıze bazen acı sekılde ogretıyor bazı seylerı tecrube dıyoruz bunun adınada
ve en buyuk tecrubeler yasanılarak kazanılanlar
sen ne kadar soylesende onun yapısında kafasında bu varsa degıstıremezsın
neden boyle yapıyorsun bır kereden kotu not alabılırsın yerıne bence kızım bence sen bunu basarırsın sana guvenıyorum canım kendını sıkmana gerek yok gıbı bır cumle onun ruhunu oksayacak basarısına basarı katacak ve bılecekkı onunla gurur duyan bır annesı var

canım hoşgeldina.s. ALLAHım kızlarını analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ,
benimde 2 kızım var büyüğüm mekseliyna 7 yaşında 2. sınıfa gidiyor,:CüvCüv:
küçüğümde eylülsena :emir_bebek:12 gün sonra 1 yaşına girecek ,
dediğin gibi kız evladının hali başka ,a.s
oğluşumda bir tane bizim için ,annesinin tosunhanesi ,sırnaşık şey
kızlarıma çok güzel abilik ediyor ,
allahım hepimizin evlatlarını esirgesin:):Saruboceq:

canım benım bundan korkma
emın ol sorumlulugunu bılen bır cocukkı basarılı olmayı sevıyor sınavlarını takıyor demekkı
bence mutlu ve gururlu ol.
hayat bıze bazen acı sekılde ogretıyor bazı seylerı tecrube dıyoruz bunun adınada
ve en buyuk tecrubeler yasanılarak kazanılanlar
sen ne kadar soylesende onun yapısında kafasında bu varsa degıstıremezsın
neden boyle yapıyorsun bır kereden kotu not alabılırsın yerıne bence kızım bence sen bunu basarırsın sana guvenıyorum canım kendını sıkmana gerek yok gıbı bır cumle onun ruhunu oksayacak basarısına basarı katacak ve bılecekkı onunla gurur duyan bır annesı var

canım çok saol ilgilendiğin için teşk.ederima.s.a.s.
evet söylüyorum başaracaksın biliyorum güveniyorum ...diyorum ama dediğin gibi içinde var galiba. ama ne yappim bende onu öyle ağzı yüzü uçuk içinde görünce çok üzülüyorum
canım çok öpüyorum görüşmek üzereŞenizŞeniz

canım çok saol ilgilendiğin için teşk.ederima.s.a.s.
evet söylüyorum başaracaksın biliyorum güveniyorum ...diyorum ama dediğin gibi içinde var galiba. ama ne yappim bende onu öyle ağzı yüzü uçuk içinde görünce çok üzülüyorum
canım çok öpüyorum görüşmek üzereŞenizŞeniz

rıca ederım canım ne demek tabıkı ılgılenecegız
prenseslerımız mevzu bahıs degılmı
eeeeeeeee annelık kolaymı canım ya bır ucuk yuregımızde ne yaralar acıyor
uzulmemek elde degıl evet
gorusmek uzere canım benım bende opuyorum sızı:1hug::1hug::1hug:

evet cocuklar anneyle yuz goz oluyorlar ama ben bundan hıc sıkayetcı degılım
tabıkı bızımle yuz goz olunacak bız anneyız.onların herseyıyız dogdukları andan ıtıbaren bıze muhtaclar
bunu dogru bır sekılde kullanırsak onlar ıcın cok onemlı yerımız olur dusuncesındeyım.
yerı geldıgınde arkadas yerı geldıgınde anne oldugumuzu hıssettırırsek cok guzel oluyor
bunu buyuk kızımda basardıgım kanısındayım
henuz 5 yasında ama benımle konusması bazen kahvaltı sonrası caylarımızı sohbet ederek ıcelımmı anne salonda demesı benı cok mutlu edıyor
dınlemek cok onemlı onları onemsedıgımızın en buyuk gostergesı.
cızgı fılm ızlerken caylarımızı yudumlayıp cızgı fılme yorum yapıyoruz ve cok hosuna gıdıyor
ben nette takılırken yanıma oturup sorular soruyor vs...
bırlıkte vakıt gecırmenın guzellıgını tattılarmı bu sonuna kadar boyle gıder dıye dusunuyorum ınsaallah yanılmıyorumdur
tabıkı konusup bırbırımıze tavsıyelerde bulunup kendımızı gelıstırıp daha ıyı anne olmak ıcın burdayız canım
benımde burda arkadaslarımdan cok sey ogrendım cok sevıyorum burayı
allah ayırmasın bızı bırbırımızden
gorusmek uzere canım

arkadaşım ne kadar güzel bir bakış açın var keşke sen gibi olan anneler çoğunlukta olsa ,kızların bu anlamda çok şanslıa.s,
bende elimden geldiği kadar yavrularıma yetmeye onlarla paylaşımda bulunmaya dinlemeye çalışıyorum ,
oğlum 12 yaşında maşallah artık delikanlı oldu,
onula hem babası hem ben arkadaş gibiyiz :içelim:,
bazen bana ev işinde dahi yardım eder ,
7 yaşındaki kızım zaten bir melek ,o bambaşka :eek:,
babaya aşık anneye düşkün ,kardeşlerine bu yaşta bile anne gibi yaklaşıyor,
anne sen bize nasıl davranıyorsan bende onları yapıyorum diyor ,
gözüyle beni takip eder hiç bildirmeden ,
az biraz düşünceli görse annem neyin var ? diye sorar,
küçüğümde zaten :emir_bebek:daha küçük o evimizin neşesi,
şu an çocuk odasını dağıtmakla meşgulkaydirigubbakcemile3
ALLAHIM hepimizin yavrularını analı babalı büyütmek ,mezuniyetlerini,ve mürüvetlerini görmek nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Son düzenleme:
canım hoşgeldina.s. ALLAHım kızlarını analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ,
benimde 2 kızım var büyüğüm mekseliyna 7 yaşında 2. sınıfa gidiyor,:CüvCüv:
küçüğümde eylülsena :emir_bebek:12 gün sonra 1 yaşına girecek ,
dediğin gibi kız evladının hali başka ,a.s
oğluşumda bir tane bizim için ,annesinin tosunhanesi ,sırnaşık şey
kızlarıma çok güzel abilik ediyor ,
allahım hepimizin evlatlarını esirgesin:):Saruboceq:

berfinsena canım sana birşey sormak istiyorum. büyük kııznın ismi değişik geldi anlamı nedir öğrenebilirmiyim..?

ne yapıcam bilmiyorum

canım ne güzel kızın derslerini sınavlarını önmesiyo.bu içinden gelen bir şey sen bir şey yapamazsın zaten.
benim kızım da yine gayet rahattır nerdeyse hiç umursamaz.ben bu sefer deli oluyorum.kızım yarın sınav varmış derslerini çalış tekrar yap diye.bide bana diyo ki anne 85 alsam yetermi?bende diyorum kızım sen başarırsın niye sınırlama getiriyosun kendine.
aslında çalışkan bir çocuk.puanlarımız hep 90--100 ama hırs hiç yok.
canım senin kızın istedikten sonra ileride de başarılı olacaktır.:1hug:
allah zihin açıklığı versin bütün meleklerimize.:Saruboceq:

berfinsena canım sana birşey sormak istiyorum. büyük kııznın ismi değişik geldi anlamı nedir öğrenebilirmiyim..?
tatlım tabiki ,hemen anlatayım ,
karınca duasının içinde var ,
vede duymuşsundur ,yedi uyuyanlar diye , bu anlatığım kişiler romalılar zamanında müslümanlığı seçen ,islama bağlı arkadaşlar ,
islamiyeti seçtikleri için
imparatorun zulmünden kaçıp bir mağaraya saklanıyorlar,
ve uykuya dalıyorlar ,ve 309 yıl sonra uyanıyorlar
bir rivayete göre hala yaşadıları ve arada görünüp tekrar kayboldukları söylenir
Yemliha, Mekselina ve Mislina Mernuş, Debernuş ve Şazenuş’tur,vede köpekleri kıtmir
Bunlara “Ashab-ı yemin” denmiştir.işte canım mağaranın şimdiki görünümü bu
3_11.jpg

[/B]

Son düzenleme:
ne yapıcam bilmiyorum

korkuyorum ilerde herzaman bu kadar başarılı olamayabilir kötü not alabilir ozaman ne olacak bu durum beni korkutuyor kızlar akıl verin ne yapiiim[/quo

ay canım sorumluluk sahibi ve okulun hayatındaki önemini biliyor dememkki bu da onda baskıya neden olmuş olabilir,kızın kaç yaşında bilmiyorum ama sınav endişesi yaşamaya başlamış olabilir.okulda rehber öğretmen varsa onunla konuşup olmassa pisikoloğa götür istersen canım.geçen yıl bir yakınımında aynı sorunu vardı bir iki seansta çözmüşler rahat olcanım artık genelde çocuklarda hep olmaya başladı bu endişeler benim büyük kızım 9 yaşında ve onda da yavaştan başladı gibi endişelenme babasıyla konuşup rahatlatmaya çalışıyoruz ama bazen allah çocuklarımızın yardımcısı olsun :Saruboceq:tatlı yanaklarından öpüyorum canım meleklerininŞeniz

berfinsena teşekkür ederim canım açıkladığın için. allah yavrularını sana bağışlasın allah isimleriyle bir ömür yüzlerini güldürsün...

X