- 15 Nisan 2008
- 268
- 1
- 46
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #1.281
merhabalar ben de 2 kız annesiyim büyük 2.sınıfta adı bengisu,küçük te 3 yaşını bitirdi eylülde adı gökçen.çok güzel bi şey kız evlat sahibi olmak.allah hayılrı evlatlar etsin hepsini inşaallah.boşuna dememişler kız evladı öz evladı diye.
gerçekten çok güzel bi duygu.ben tek kızım bir de erkek kardeşim ve onları öyleşanslı görüyorum ki.gerçi şimdi didişiyorlar ama meyvelerini ilerde göresekler inşallahkaydirigubbakcemile5aramıza hosgeldın canım
allah bagıslasın canım masaallah
rabbım sızlere hayırlı evlatlar olmasını gostersın ınsaallah
aynen oyle kız evlat oz evlat dogru
kızım olsun camurdan olsun derler bızdede
kumalıklarına ragmen guzeller degılmı sekerım:roflol::roflol:
gercı benımkıler topıgı actıgımda oyleydı duydular benı sanırım sımdı rahatım
babayı bana bıraktılar ama bu kezde camasırım kıyafetım kalemım rujuma ortak cıkmaya basladılar.
kendım ıcın karınca yumurtası yagı kremı aldım ona bıle ortak oldu buyuk kızım 5 yasında daha dusun
anne benımde sımdı surelım buyuyunce kıllarım cıkmasın dıye:roflol::roflol::roflol::roflol:
basa gelen cekılır cekıyoruz napalım artıkkkkkkk:jeyyar::jeyyar:
sağol canım tesadüfen gördüm topiği iyiki de görmüşüm:1hug:bengigök aramıza hoşgeldin canım
eee kız annesi olmak bi ayrıcalıktırrrrr
iyikide rabbim iki kız evladı vermiş şükürler olsun
kızlar kendimle yaşadığım bazı olumsuzluklardan ötürü kızlarıma karşı çok tahammülsüz ve asbiyim bu da bana çok acı veriyor nasıl yenerim bilnmiyorum.büyük kızm 2.5 yaşındayken babamız uzun dönem askerlik yaptı
bu zaman zarfında onu çok kırdım ve tabiatıla yüz göz olduk
aslında sorunlu bir kız değil sadece çok söyletiyor dersleri de çok iyi maşallah bir de üstüne bir kız daha gelince olan oldu.tavsiyelerinize şimdiedn teşekkürler.inşallah bu sorunumu sizlerle hallederim bu topikte.
merhabalar ben de 2 kız annesiyim büyük 2.sınıfta adı bengisu,küçük te 3 yaşını bitirdi eylülde adı gökçen.çok güzel bi şey kız evlat sahibi olmak.allah hayılrı evlatlar etsin hepsini inşaallah.boşuna dememişler kız evladı öz evladı diye.
kızlar kendimle yaşadığım bazı olumsuzluklardan ötürü kızlarıma karşı çok tahammülsüz ve asbiyim bu da bana çok acı veriyor nasıl yenerim bilnmiyorum.büyük kızm 2.5 yaşındayken babamız uzun dönem askerlik yaptı
bu zaman zarfında onu çok kırdım ve tabiatıla yüz göz olduk
aslında sorunlu bir kız değil sadece çok söyletiyor dersleri de çok iyi maşallah bir de üstüne bir kız daha gelince olan oldu.tavsiyelerinize şimdiedn teşekkürler.inşallah bu sorunumu sizlerle hallederim bu topikte.
kızlar benim kızım sınavları falan çok takıyor kafasına okuldada çok başarılı
bugün matematik yazılısı vardı sabah bi kalktı dudak uçuklamışş
annecim neden böyle yapıyosun bi kerede kötü not alabilirsin diyorum ama nafile
ne yapıcam bilmiyorum
korkuyorum ilerde herzaman bu kadar başarılı olamayabilir kötü not alabilir ozaman ne olacak bu durum beni korkutuyor kızlar akıl verin ne yapiiim
canım benım bundan korkma
emın ol sorumlulugunu bılen bır cocukkı basarılı olmayı sevıyor sınavlarını takıyor demekkı
bence mutlu ve gururlu ol.
hayat bıze bazen acı sekılde ogretıyor bazı seylerı tecrube dıyoruz bunun adınada
ve en buyuk tecrubeler yasanılarak kazanılanlar
sen ne kadar soylesende onun yapısında kafasında bu varsa degıstıremezsın
neden boyle yapıyorsun bır kereden kotu not alabılırsın yerıne bence kızım bence sen bunu basarırsın sana guvenıyorum canım kendını sıkmana gerek yok gıbı bır cumle onun ruhunu oksayacak basarısına basarı katacak ve bılecekkı onunla gurur duyan bır annesı var
canım çok saol ilgilendiğin için teşk.ederima.s.a.s.
evet söylüyorum başaracaksın biliyorum güveniyorum ...diyorum ama dediğin gibi içinde var galiba. ama ne yappim bende onu öyle ağzı yüzü uçuk içinde görünce çok üzülüyorum
canım çok öpüyorum görüşmek üzereŞenizŞeniz
evet cocuklar anneyle yuz goz oluyorlar ama ben bundan hıc sıkayetcı degılım
tabıkı bızımle yuz goz olunacak bız anneyız.onların herseyıyız dogdukları andan ıtıbaren bıze muhtaclar
bunu dogru bır sekılde kullanırsak onlar ıcın cok onemlı yerımız olur dusuncesındeyım.
yerı geldıgınde arkadas yerı geldıgınde anne oldugumuzu hıssettırırsek cok guzel oluyor
bunu buyuk kızımda basardıgım kanısındayım
henuz 5 yasında ama benımle konusması bazen kahvaltı sonrası caylarımızı sohbet ederek ıcelımmı anne salonda demesı benı cok mutlu edıyor
dınlemek cok onemlı onları onemsedıgımızın en buyuk gostergesı.
cızgı fılm ızlerken caylarımızı yudumlayıp cızgı fılme yorum yapıyoruz ve cok hosuna gıdıyor
ben nette takılırken yanıma oturup sorular soruyor vs...
bırlıkte vakıt gecırmenın guzellıgını tattılarmı bu sonuna kadar boyle gıder dıye dusunuyorum ınsaallah yanılmıyorumdur
tabıkı konusup bırbırımıze tavsıyelerde bulunup kendımızı gelıstırıp daha ıyı anne olmak ıcın burdayız canım
benımde burda arkadaslarımdan cok sey ogrendım cok sevıyorum burayı
allah ayırmasın bızı bırbırımızden
gorusmek uzere canım
canım hoşgeldina.s. ALLAHım kızlarını analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ,
benimde 2 kızım var büyüğüm mekseliyna 7 yaşında 2. sınıfa gidiyor,:CüvCüv:
küçüğümde eylülsena12 gün sonra 1 yaşına girecek ,
dediğin gibi kız evladının hali başka ,a.s
oğluşumda bir tane bizim için ,annesinin tosunhanesi ,sırnaşık şey
kızlarıma çok güzel abilik ediyor ,
allahım hepimizin evlatlarını esirgesin:):Saruboceq:
ne yapıcam bilmiyorum
korkuyorum ilerde herzaman bu kadar başarılı olamayabilir kötü not alabilir ozaman ne olacak bu durum beni korkutuyor kızlar akıl verin ne yapiiim
tatlım tabiki ,hemen anlatayım ,berfinsena canım sana birşey sormak istiyorum. büyük kııznın ismi değişik geldi anlamı nedir öğrenebilirmiyim..?
ne yapıcam bilmiyorum
korkuyorum ilerde herzaman bu kadar başarılı olamayabilir kötü not alabilir ozaman ne olacak bu durum beni korkutuyor kızlar akıl verin ne yapiiim[/quo
ay canım sorumluluk sahibi ve okulun hayatındaki önemini biliyor dememkki bu da onda baskıya neden olmuş olabilir,kızın kaç yaşında bilmiyorum ama sınav endişesi yaşamaya başlamış olabilir.okulda rehber öğretmen varsa onunla konuşup olmassa pisikoloğa götür istersen canım.geçen yıl bir yakınımında aynı sorunu vardı bir iki seansta çözmüşler rahat olcanım artık genelde çocuklarda hep olmaya başladı bu endişeler benim büyük kızım 9 yaşında ve onda da yavaştan başladı gibi endişelenme babasıyla konuşup rahatlatmaya çalışıyoruz ama bazen allah çocuklarımızın yardımcısı olsun :Saruboceq:tatlı yanaklarından öpüyorum canım meleklerininŞeniz