Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

CNM SANADA GÜNAYDIN SENDEM UYUMADIN BENİM GİBİ
CADI HİÇ UYUTMADI BENİ
AMA BENDE UYKUMUYKU KALMADI CNMİİ UYKULAR ÖPYORUM SENİ VE PRENSESİNİ CNMŞeniz

canım yaa benimki huy etti
seninki niçin uyumadı acaba
allah korusun inş. hasta değildir

canım yaa uyuma niyetiyle gittim ama nerde sağa dön sola dön yine burdayım
öpüyorum canım
:1hug:Şeniz

ama güzelim böle olmazki sen zaten sıfır moralle yola çıkmışsın
öyle deme canım güzel düşün güzel olsun
allah yardımcın olsun

canım yaa benimki huy etti
seninki niçin uyumadı acaba
allah korusun inş. hasta değildir

canım yaa uyuma niyetiyle gittim ama nerde sağa dön sola dön yine burdayım
öpüyorum canım
:1hug:Şeniz

CNM AYNI ŞEKİLDE CADI SABAHA KARŞİ KURULMUŞ SAAT GİBİ KALKIYOçok şükür hasta değil cnm

ama güzelim böle olmazki sen zaten sıfır moralle yola çıkmışsın
öyle deme canım güzel düşün güzel olsun
allah yardımcın olsun

o kadar bozuldukiş psikolojim anlatamam kızıma hamile olduğumu söyleyemedim aynı seyler olurda oda üzülür diye allah yardımcım olsun 15 haftalık bebeğim ölünce doğum yabtırdılar sonrada kürtaj oldum ve hicbi problem yokken oldu inşallah dediğin giibi olur canım

canım benim 6 yasında bi kızım var ikinci gebeliğim bahsettiğim gibi kalbi durduğu için sonlandı şimdi 5 hafta 5 günlük hamişim ama idrar tahliline göre bugün ilk kontrol sen ne yasadın canım bahsedermisin

cnm benim benmide 5 haftalik idi onuda kalbi durmuştu bende 4 yıl önce bebeğimi aldim ama hiç aklımdan çikmiyor
ama cnm bu demek değilki buda böyle olur diye 4yıl sonra ben hamıle kaldım ve şimdi dünyalar tatlsi kızım var şu anda17 aylık cnm yanı eskiyi düşünme bende hep senini gibi düşünyordum ama allahıma şükür öyle birşey olmadı cnm çok öpyorum allah emanet ol

frezya sevindim canım hasta olmadığına

sebeyza anlıyorum bitanem sen yinede moralini yüksek tutmaya çalışşşş

cnm benim benmide 5 haftalik idi onuda kalbi durmuştu bende 4 yıl önce bebeğimi aldim ama hiç aklımdan çikmiyor
ama cnm bu demek değilki buda böyle olur diye 4yıl sonra ben hamıle kaldım ve şimdi dünyalar tatlsi kızım var şu anda17 aylık cnm yanı eskiyi düşünme bende hep senini gibi düşünyordum ama allahıma şükür öyle birşey olmadı cnm çok öpyorum allah emanet ol

tesekkür ederim canım allah kızlarımızı bağışlasın bize inşallah tak tesellim kızım benimde

hepiniz sağolun kızlar allahım kimselere yasatmasın kötü şeyleri hakkımızda herseyin hayırlısı toparlıycam bende inşallah allahın dediği olur

bende simdilik cıkıyorum canlarım dr dan gelince öğleden sonra yazarım hepinizi öpüyorum desteğiniz için tesekkürler

günaydın kızlar bayagadır giremiyordum buraya gripten yakamı kurtarmakla meşguldüm.
bu gün fındıgımı diş hekimi bir arkadaşım var ona muayneye götürecegim sag alt damagı şişmiş,kızarmış çok agrıyor birkaç gündür azı dişi çıkıcak zannedersem oda bir türlü çıkmamış zannedersem oradan sonra alışverişe gidicez geçen haftadada götürdüm ama kızım pembe convers istiyor bakalım ha birde vinnisli olucakmış artık barbilere takılmıyoruz hey allahım annem bana ne alsa onu giyerdim ama zamane çocukları kendileri begeniyor

canım çok geçmiş olsun
size iyi eğlenceler güzel alışverişler
canım kızların hepsi aynı benim büyük kızımda winx_ bloom
bunların hastası
onlar mutlu olsun da gerisi boşşşş
kib a.s.Şeniz

a.s.günaydın kızlar maşallah sayfalar dolmuş oku oku bitmedi.eşim bugün işe gitmedi rahatsız biraz.bende anca gelebildim.a.s
''adercim'' inş kısa zamanda meleğinin uykusu düzene girer,böyle çok zor.gece gündüz birbirine karışmış durumda.:1hug:
''sebeyza'' geçmiş olsun canım.başından kötü bir olay geçmiş çok üzüldüm ama karamsar olma canım inş hayırlı haberlerle gelirsin.:Saruboceq:
''frezya'' sen nasılsın?ya ben sana gülüm diye hitap etsem canım.yabancı geliyo bu isim bana:1hug:

X