Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

MELEKLERİMİN GÜZEL ANNELERİİİİİİ
HEPİNİZE kucak dolusu sevgilerrrr
a.s. Şeniz a.s.

sayfalar yine dolmuş aman maşallahh
tüm hastalarımıza acilll şifalar diliyorum:1hug:

efsunefecim ooo gözün aydın canım:teytey:
annişinle bol bol hasret giderinŞeniz
öpüyorum canımkaydirigubbakcemile3

[QUOTE="NightRose";4022783]Selam Canım, kesinlikle ufaklığı doktora götürmelisin Ben de kızımın süt dişleri çıkarken bir kez senin gibi yaptım sonra mikrop kaptı ağrı yaptı falan Hemen doktora götür bence çok önemli, kırıldığına göre kökü sağlam olabilir gelen dişi de zorlayabilir hayatım:1hug:[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim canım bende kızımı okuldan gibi doktora götürmeyi düşünüyorum eğer akşama babası görürse dırdırından duramam artık sanki ben bilerek yapmışım gibi dırdır eder durur.Canım sen o acı kavunu kızının burnuna direk mi sıktın ne yaptın arkadaşım allah korumuş vallahi direk buruna sıkınca beyne gidiyomuş içindeki su gibi şey birden sıçrayınca ve çok acı olduğu için beyne gidip ölümüne bile yol açabilirmiş.Benim dediğim bir kovadaki kaynak suyun içine acı kavundan birkaç tane sıkıp buharına durmak sadece aman arkadaşlar sakın kimse direk burnuna sıkmasın.öpüyorum.

slm arkadaşlar site gene ero veryo ya ne olya bu siteye
nj yazamaz olduk
neler yaptınız
efsune gözün aydın cnm annecğin gelmiş
hasta olan arkadaşlarada çok geçmiş olsun

güzel melek annelerimizin bir çoğu benim gibi snüzit sorunumu yaşıyor.
bende aynı dertten muzdaribim.ama benim ki birde bana baş ağrısının yanın da
başdönmesi de yapıyor.hergün fırıl fırıl dönüyor başım.
canlarım ben birde o acıdüvelek denilen bitki hakkında iyi şeyler duymadım
onun suyunu burnuna sıkanlar daha doğrusu patlatanlar varmış.
bu su direk beyne gidiyormuş ve allah muhafaza gözlerde körlük,beyin kanamasına kadar gidiyormuş.
beni bu konuda bir çok kişi uyardı.doktora danışanlar bile varmış bunu.
ne kadar doğru bilmiyorum.ama insanın canına tak edince herşey denemeye razı oluyor.
bende okyanus suyu denedim iyi geliyor ama tabii ki kalıcı bir çözüm değil.
birde doktor bana denizde bol bol dalmayı tavsiye etti.sinüzlerin açılmasını sağlıyormuş.
bu yaz pek giremedim ama ikizlerle nerdeeee.
bu arada benim kuzular hala iyileşmedi.antibiyotiğe devam.birde ağzımız öyle çok yara ki.
hiçbirşey yemiyorlar.sürekli ağlıyorlar canları yanıyor beş gecedir uykusuzum.sersem gibiyim.
tam dalıyorlar feryat figan uyanıyorlar.allahım ne olursun çabucak iyileşsinler.

Selam kızlar.Benim hasta melek bugün okula gitmedi.Bakacak kimse olmayınca babası kaldı yanında.Allah'tan serbest çalışıyor, yoksa yanmıştık.Şimdi iyi, kulağın altındaki şiş azalmış.Ağrıda hafifledi.Aşı yüzünden olduğu için bulaşıcı değilmiş.Yarın göndereceğim okula.Su çiçeği ve kızamıktan sonra kabakulağımızıda geçirip rahatladık.Başka ne kaldı acaba böyle bulaşıcı çocuk hastalığı?Diğerleride aşı etkisiyle atlatılmıştı.Yeni aşıya kadar rahatız heralde.İlçedeki 1. sınıflar taşınıyor tek tek hastaneye.Doktor Sağlık Bakanlığına bildirecekmiş dozun fazla olduğunu.Ne çıkacaksaaaa?Sizin hasta melekleriniz nasıl?

Merhabalar arkadaşlar memleketten döndüm,
temizlik ve misafir yüzünden uğrayamıyorum ,meleklerimizi ve sizleri hasretle kucaklarımŞeniz

Haklısın hayatım eşeler herşeyi çok iyi bildiklerinden en ufak bir şeyde sen yaptın olur, en iyisini yaparsın doktora götürmekle canım. Ben çalışıyorum diye kızım annemdeydi o zaman sanırım bir göz damlası şişesine koyup damlatmış sonra da suyla yıkamış mıydı hemen yoksa suya mı damlatıp burna sıkmıştı tam hatırlamıyorum akşam Acı diye hiç sevmedi falan demişti Ben işten taksiyle gelip acile götürdüğümde hemen vazgeçtik tabii bu acıkavundan, sene 2000 tabii kızım 3 yaşında falandı annem hala işe yaıycaktı aslında der ama ben de vazgeçiş o vazgeçişyasakkelime

Sevgili ikizler ve damlasu Allahım yavrularınıza tez zamanda şifalar versin inşallah. Onlar hasta olunca biz de ne uyku ne keyif kalıyor zaten, çabucak toparlansınlarda sizin de yüzleriniz gülsün, sevgiler...:1hug:

Hımm bu rarada sinüzit için benim kızıma da doktor deniz suyunu tavsiye etmişti, kesinlikle işe yarıyorkaydirigubbakcemile5

betül mınık rüya efsune nerdesiniz
kızlar ya özlüyorum sizleri eski ghünlerimizi arar oldum
diğer arkadaşlar darilmsin
hepinize iyi akşamlar kızlar mucuksssssssss

çok geçmiş olsunarkadaşim allah şifa versin

cnm senin bebişlerinede çok geçmiş olsun senin işin dahada zor cnm
ikiz olunca halıyle zor cnm allah yardımcın olsun arkadaşim:teselli:

slm kızlar nasılsınıza.s
ben bugün fazla giremedim:1no2:
uzun zamandır görüşemediğim arkdşm. geldiyerimseniben
ayy nasılda özlemişiz birbirimizi
çaylar kahveler :içelim:derken iyi de kaynattık hani:1hug:
ee sizler neler yaptınız
grüşmk üzere a.s

slm kızlar benımde 4,5yasında prensesım var bır tane aranıza yenı katıldım

canım aramıza hoşgeldina.s.
meleğini allah bağışlasın
benimde 9 yaşında veee
henüz 4 aylık (hiç uyumayan)
meleklerim var
görüşmek üzerekaydirigubbakcemile3

canım benım buralardayım bugun ogleden sonra market carsı kızları park derken aksam geldım eve
sonrada yemek ortalık toparla sımdı pcye oturdum valla
yorulmusum
canım benım kıs gelıyor yıne monotonlasır pc basına gecerız
ama benım kucuk ayaklandı ıkı cocuk arada eskısı gıbı takılamıyorum ıkı bucur cadı ayagımın altında dolanıyor
yogunum yanı
nerde bebeklık gunlerıııııııııı sureklı uyur hallerıııııııı
bıde dılı acıldı sorma canım

gülüm biz burdayız.ama bu aralar sen yoksun canım benim.:mymeka:
şaka bi yana canım sabah 7 de herkez burda olurdu ne güzel konuşurduk.ama yaz tatili,ramazan,bayram derken telaşa kapıldık.ama şimdi daha kalabalık olduk.ne güzel inş eskisi gibi sabah muhabbetlerine başlarız.:teytey:

hasta annecıklerım ve prenseslerım hepınıze gecmıs olsun
allah acıl sıfalar versın hepınıze
ıyı aksamlar dılıyorum herkese
gorusmek uzere canlarım byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…