E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
günaydın hanımlar
şimdi dr.geldim bi size bakıyım dedim mşl. herkezler burdaymış
kızım sinüzit olmuş kızlar dr.birsürü ilaçlar verdi
10 gün sonra tekrar gidecem
kızı bir gün babasıyla parka gönderdim nasıl becerdiyse çocuğu bu arada sinüzit etmi,
bayramdan öncede götürdüm o dr. bişey yok grip olyo demişti bu nasıl gripse altından sinüzit çıktı
ya bu dr.lararada güvenemiyecen bi hastalıkta bi kaçtanesine götürüp onaylatmak lazım heralde
çok canım sıkıldı yaaa yavrumu bu zamana kadar boşuna başka .laçlarla zaman kaybetmişiz
neyse sizide daraltmayayım
allah bütün hastalara acil şifalar versin
minikcim benimki 4 yaşındaki çocuğa bakamıyoki karnındakine baksın
onuda bana baktırır karnındada olsa
aman aman ben hamile kalıyım ben kendimede bakar onada bakarım en azından ben taşıdım ben baktım derim
ayyy düşünemiyorum eşimin hamile halini
mız mız mıy mıy aman aman allah beni hamile bıraksın ama doğum sancısınıda ona yaşatsın
günaydın hanımlar
şimdi dr.geldim bi size bakıyım dedim mşl. herkezler burdaymış
kızım sinüzit olmuş kızlar dr.birsürü ilaçlar verdi
10 gün sonra tekrar gidecem
kızı bir gün babasıyla parka gönderdim nasıl becerdiyse çocuğu bu arada sinüzit etmi,
bayramdan öncede götürdüm o dr. bişey yok grip olyo demişti bu nasıl gripse altından sinüzit çıktı
ya bu dr.lararada güvenemiyecen bi hastalıkta bi kaçtanesine götürüp onaylatmak lazım heralde
çok canım sıkıldı yaaa yavrumu bu zamana kadar boşuna başka .laçlarla zaman kaybetmişiz
neyse sizide daraltmayayım
allah bütün hastalara acil şifalar versin
minikcim benimki 4 yaşındaki çocuğa bakamıyoki karnındakine baksın
onuda bana baktırır karnındada olsa
aman aman ben hamile kalıyım ben kendimede bakar onada bakarım en azından ben taşıdım ben baktım derim
ayyy düşünemiyorum eşimin hamile halini
mız mız mıy mıy aman aman allah beni hamile bıraksın ama doğum sancısınıda ona yaşatsın
kızlarrrr annem fethiyeden gelmişti
4 gün önce şimdi bana kahvaltıya geliyor
güzel bir kahvaltı hazırlayacağım
yazık çok zayıflamışsın dedi
fethiyedeyken sabah telefon açar hadi kızım diye çağırır
bende giderdim.eeeeeeee annenin hazırladığı kahvaltı başka
canım annem ben aslında her zamanki gibi yiyiyorum ama
içinde sevgin yok çok uzaklardaŞenizŞeniz
:roflol::roflol::roflol:
ay anam oyle koadan bende dogurmasını beklemem
masaallah benımkı cok dayanıklıdır cıleceker ıkı kıza hala bakar.aksamları sıkıldıgımda kızları bırakır arkadasıma gıderım saatlerce otururum kahve ıcer sohbet ederım.kızlarla oynar uyutur onları ben eve geldıgımde cıt cıkmaz.
benımkı tam cocuk dogurtulacak adammmmm:roflol::roflol::roflol:
aman canım sen dur belanı arama.sen dogur o para kazansın
opuyorum canım benım senı prensesı
:1hug::1hug::1hug:
benimki gibi bi kocaya ne çocuk doğurtulur nede çocuk emanet edilir
çocuğum 4 yaşına geldi hala babasıyla başbaşa zaman pek geçirmiş değiller çünkü geçinemezler 5 dk iyi 6.dakika kavga ederler
bende bir değil iki çocuk var biri 4 yaşında diğeri koca bebek
allah bana versinde hem taşıyım hemde bakıyım alışkınım nede olsa bakma konusunda
senin söylediğin yağlarıda alıp deneyeceğim kızıma inş. iyi gelir
ahsencim senin dediğin otu peki nerden bulabilirim sen denedinmi iyi geldimi
Günaydın kızlar nasılsınız?Ben görmeyeli erkekleri hamile de bırakmışsınız yav kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Marveyncim geçmiş olsun canım bende de var sinizüt canım köylerde dere kenarlarında olan bir bitki varmış acı kavun diye içi su dolu gibi birşey onun içindeki suyu kaynar su dolu bir kovaya dökecekmişsin onun buharında durursa bütün pislik akıyomuş banada dün eşim getirdi bende yapıcam.Kızlar birde size birşey sorucam kızımın alt dişi günlerdir sallanıyordu şimdi çektim diş kırıldı kökü içinde kaldı ne yapsam acaba doktora götürsem mi yoksa alttaki çıktıkça oda çıkar mı acaba?