Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım benim geçmiş olsunnnnnn
bazen grip sinüzite çevirebiliyorrrrr
doğru söylüyosun doktor bulmak çok zor artık
allah acil şifalar versinnnnnnnnnnnnŞeniz

ay cnm çok alemsin :roflol::roflol:
cnm inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın:Saruboceq:

Marveycim çok geçmiş olsun Biz de sinüziti erken yaşlarda kapanlardan olduğumuz için ne zor olduğunu çok iyi anlıyorum. En ufak bir esintiden korumak lazım çocuğu, kesinlikle cereyanda kalmamalı. Burundan genize doğru akıntı başladığı anda zaten sinüzite çeviriyor. Tez zamanda iyileşir yavrun inşallah canım, geçmiş olsun. a.s.

kızlar ben yattım siz gelmişsiniz.maşallah sayfalar dolmuş.allah arttırsın.
size merhaba deyip gidiyorum.anneanneme gitcem,malum çok hasta.bayramda gidince bayaa sitem etti.uzakta olduğu içinde her zaman gidemiyorum.bugün annemle gitcez.
hepinizi öpüyorum.hasta olanlara da bir an önce iyleşmeleri için çok dua ediyorum.
kendinize iyi bakın.allaha emanet olun.hepiniz öpüldünüzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlarrrr annem fethiyeden gelmişti
4 gün önce şimdi bana kahvaltıya geliyor
güzel bir kahvaltı hazırlayacağım
yazık çok zayıflamışsın dedi
fethiyedeyken sabah telefon açar hadi kızım diye çağırır
bende giderdim.eeeeeeee annenin hazırladığı kahvaltı başka
canım annem ben aslında her zamanki gibi yiyiyorum ama
içinde sevgin yok çok uzaklardaŞenizŞeniz

esirgenen göze çöp batar misali ben esirgedikçe hastalıklar bizi buluyo
kızım zaten zayıf ve narin bi yapıya sahip
anladığınız gibi yemek yemiyenlerden doğuştan rejim yapanlardan benim kız
bu durumdada herşekilde yakalanabiliyoruz

hepineze ayrı ayrı çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
bkıyım başka neler yapabilirmişim şu sinüzü tedavisi için onu araştırıyım ne yapıyım başka

:roflol::roflol::roflol:
ay anam oyle koadan bende dogurmasını beklemem
masaallah benımkı cok dayanıklıdır cıleceker ıkı kıza hala bakar.aksamları sıkıldıgımda kızları bırakır arkadasıma gıderım saatlerce otururum kahve ıcer sohbet ederım.kızlarla oynar uyutur onları ben eve geldıgımde cıt cıkmaz.
benımkı tam cocuk dogurtulacak adammmmm:roflol::roflol::roflol:
aman canım sen dur belanı arama.sen dogur o para kazansın
opuyorum canım benım senı prensesı
:1hug::1hug::1hug:

Günaydın kızlar nasılsınız?Ben görmeyeli erkekleri hamile de bırakmışsınız yav kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Marveyncim geçmiş olsun canım bende de var sinizüt canım köylerde dere kenarlarında olan bir bitki varmış acı kavun diye içi su dolu gibi birşey onun içindeki suyu kaynar su dolu bir kovaya dökecekmişsin onun buharında durursa bütün pislik akıyomuş banada dün eşim getirdi bende yapıcam.Kızlar birde size birşey sorucam kızımın alt dişi günlerdir sallanıyordu şimdi çektim diş kırıldı kökü içinde kaldı ne yapsam acaba doktora götürsem mi yoksa alttaki çıktıkça oda çıkar mı acaba?

gozun aydın canım benım
teyzemın ellerınden opuyorum cok cok selam soyle benden
ay canım benım ımrendım kıs cok guzel
allah mutlulugunuzu sevgınızı bozmasın
ınsaallah kızlarımlada ben oyle bır ılıskı yasarız:Saruboceq::Saruboceq:

biraz geç oldu ama günaydınlar melek anneleri nasılsınız,hastalara acil şifalar diliyorum
minikcim alemsin ya ne güzel alıntı o öyle ,aman aman benim ki sakın kadın olmasın ev pasaktan geçilmez işler gene bana kalır:))))))))))))))))))))
rüyanazcım rüya nın doğum günü kutlu olsun sağlıklı huzurlu ailesiyle nice doğum günlerine
arkadaaşlar hepiniz öpüldünüz canım tabi şekerlerimde

marveycıgım canım
gecmıs olsun
bende sınuzut cok cekıyorum sana tavsıyem
aktardan acı badem yagı ve corek otu yagı al.kulak cubuguyla ıkı gunde bırer damla buruna surun ve dıstan masaj yapın
benım havalar sogudugunda bır baslar mutemadıyen agrır burnum tıkanır sureklı grıp durumunda yasıyorum
gecenlerde yıne dr zor yetıstım beynımın zonklamasından dr okyanus suyu onerdı.ama kullanamadım tuzlu su cekemem burnuma.aktara gıttım bunları aldım baya rahatlattı
tavsıye ederım canım
cok cok gecmıs olsun

benimki gibi bi kocaya ne çocuk doğurtulur nede çocuk emanet edilir
çocuğum 4 yaşına geldi hala babasıyla başbaşa zaman pek geçirmiş değiller çünkü geçinemezler 5 dk iyi 6.dakika kavga ederler
bende bir değil iki çocuk var biri 4 yaşında diğeri koca bebek

allah bana versinde hem taşıyım hemde bakıyım alışkınım nede olsa bakma konusunda
senin söylediğin yağlarıda alıp deneyeceğim kızıma inş. iyi gelir

ahsencim senin dediğin otu peki nerden bulabilirim sen denedinmi iyi geldimi

Canım ot gibi değilde böyle erik gibi birşey içinde su var ben deneyenlerden duydum çok memnunlar bende bu akşam denicem aktarlarda satılıp satılmadığını bilmiyorum bizim burda göl var eşim gölün kenarından toplamış getirdi.

canım öncelikle geçmiş olsun o denilen bitkinin değişik isimleri var bazısı yaban kavunu ,bazısı acıdüvlek,bazısıda acıkavun diyor kırlık alanlarda bolca bulunuyor.umarım bulursun ve şifa olur.

Marveyncim arkadaşların dediği yaban kavunu elips şeklinde açık yeşil hafif tüylü bir meyveyi andırıyor Annem kızım için uygulamıştı evet iyi geliyor ama birincisi çok yakıyor acı kavunda deniyor zaten adına Kızım dayanamayınca o tadın burundan ağzına akmasına falan biz hemen bıraktık. Hele küçük yaşta hiç dayanamıyorlar. Biz de 2-2,5 yaştan beri mutlaka sterimar veya rinomarin okyanus spreyini kullanıyoruz. Bu arada okyanus suyu çok tuzlu değil, bilginize kızlar. Kesinlikle işe yarıyor. Yalnız sinüzitliyken doktorlar önce streimar sprayle burnun açılmasını temizlenmesini sağlayıp yanına 5 gün kullanımlı ya otrivine pediatrik spray veya rinocort spray takviye ediyorlar. O zaman daha çabuk toparlanıyor. Sinüzit öyle sinsi ki saçını iyice kurutmalısın, en ufak bir esintiden korumalısın. Biz bebekliğinden beri azıcık yelde bile şapka örtüyoruz. Şapka çok önemli yazın bile şart derdi doktor 5 yaşa kadar. O kadar dikkat ettik kronikleşen sinüzitimiz alerjik astımı tetikledi benim kızımda, bu yüzden çok iyi bir doktor bulup sıkı takip etmek gerekiyor. Sevgiler, tekrar geçmiş olsun.a.s.

Selam Canım, kesinlikle ufaklığı doktora götürmelisin Ben de kızımın süt dişleri çıkarken bir kez senin gibi yaptım sonra mikrop kaptı ağrı yaptı falan Hemen doktora götür bence çok önemli, kırıldığına göre kökü sağlam olabilir gelen dişi de zorlayabilir hayatım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…