Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Canım çok geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda iyileşir hepimizin melekleri.

slm hatunlar ya bugün çok hastayım biraz açılırım diye buraya geldim
kızımda bende çok hastayız
grip oluyoruz galiba
hadi neysede kızm daha tam iyileşmeden tekrar başladı yavrum
hanımlar bildiğiniz gibi değil çok kötü tutulduk heralde
sizinde başınızı ağrıtmayayım biraz açılırım diye geldim
hepinizi öpecem ama sizede seper diye öpmüyorum
kendinize ve prenseslerinize iyi bakın
sevgiler

rüyanaz senin yavrunada çok geçmiş olsun a.s. havaların birden soğuması hepsini mahvetti kafamçokkarıştı
benim prensesim gece ateşinden uyuyamamıştı çocuğum şimdi baygın halde yatıyor yavrum mirmirmirmir
bütün hastalara
allah acil şifalar versin :Saruboceq:

ruyacım kızına çok geçmiş olsun.havalar birden soğuyunca hastalıktan başımızı kaldıramaz olduk.allah şifa versin tez zamanda iyleşsin meleğin.ruyanazın yanaklarından öpüyorumkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım.analı kızlı ikinizi birden mi tuttu hastalık.allah şifa versin.
ilaçlarınızı düzenli kullanın inş çabucak iyleşirsiniz.allaha emanet olun kaydirigubbakcemile3

yanlış anlamadıgınıza sevındım...
bu konuyu uzatmak ıstemıyorum...hepınız kendınıze ıyı bakın deyip buradan çıkıyorum...a.s.

CANLARIM BENIM
COK COK GECMIS OLSUN
KIYAMAM BEN SIZEEEEEEEE
KENDINIZE DIKKAT EDIN
ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN
OPUYORUM HEPINIZI
a.s.a.s.a.s.

İyi geceler kızlar.Biz biraz önce ağrıdan yine acile götürdük kızımı.Ne olduğunu anlayabilseler.Dün bademcikten dediler, bugün kabakulak olabilir diyorlar.Yarın olsaydı hayırlısıylada çocuk doktoruna gidebilseydik bi.Bunaldık valla....

Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Rüyaların mutluluk yağmurlarında geçsin Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun İyi geceler!

geçmiş olsun canım inşallah önemli birşeyi yoktur

herkese iyi geceler
ben kızıma antibiyotik veriyorum 1 haftadır azami ne kadar kullanılması gerek bileniniz varmı çünkü şişe biticek gibi görünmüyor

kızlar hepinize nazar mı değdi ne..senağlama.bizde geçenlerde ishal istifar dökülüyoduk.:1no2:.çok şükür atlattık.:Saruboceq:

.meleklerinizde istifar varsa emedur fitili tavsiye ederim arkadaşlar birebir geliyo.:ecrin_bebek:.çok geçmiş olsun hepinizea.s...iyi haberlerinizi bekliyoruz.:Saruboceq:a.s...

herkese iyi geceler
ben kızıma antibiyotik veriyorum 1 haftadır azami ne kadar kullanılması gerek bileniniz varmı çünkü şişe biticek gibi görünmüyor
canım tahmini burdan yanlış bişey söylemeyelim..prospektüsüne bakarsan orda yazar tatlım ne kadar süre kullanman gerektiği...a.s.:1hug:

canım tahmini burdan yanlış bişey söylemeyelim..prospektüsüne bakarsan orda yazar tatlım ne kadar süre kullanman gerektiği...a.s.:1hug:

teşekkürler
prospektüsü atmışım yaaa genelde bitirinceye kadar kullanılıyorya
yarın doktora tlf açalım bari

Evet bütün topik hastalıktan kırılıyor.Güzel kızlarımıza nazar deydi.Prenseslerimize gözleri değenlerin gözleri çıksın inşallah...klava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…