- 19 Mart 2007
- 522
- 1
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
günaydın kızlar yorucu bi gecenin ardından ancak kalktık ve kahvaltı yapıp oturabildim dün gece kkızım çok istifar etti ya mideyi üşütüyoz herhalde...şuanda daha ii akşama göre babyla dışarı çıktılar bende ev işlerimi halletçem...hastalara allahtanşifa diliyorum insanın çocugu hasta olunca kendide mahvoluyo ya....sizler nasılsınz..efsuncum gözün aydın şekerim koklaşın iiyice....
günaydın kızlar yorucu bi gecenin ardından ancak kalktık ve kahvaltı yapıp oturabildim dün gece kkızım çok istifar etti ya mideyi üşütüyoz herhalde...şuanda daha ii akşama göre babyla dışarı çıktılar bende ev işlerimi halletçem...hastalara allahtanşifa diliyorum insanın çocugu hasta olunca kendide mahvoluyo ya....sizler nasılsınz..efsuncum gözün aydın şekerim koklaşın iiyice....
slm hatunlar ya bugün çok hastayım biraz açılırım diye buraya geldim
kızımda bende çok hastayız
grip oluyoruz galiba
hadi neysede kızm daha tam iyileşmeden tekrar başladı yavrum
hanımlar bildiğiniz gibi değil çok kötü tutulduk heralde
sizinde başınızı ağrıtmayayım biraz açılırım diye geldim
hepinizi öpecem ama sizede seper diye öpmüyorum
kendinize ve prenseslerinize iyi bakın
sevgiler
yanlis anlamadim canim
seni hatirlamadigimizi soyledin evet dedim
adimi degistirdim ondandir dedin adini yazmadin
nasil hatirlayabiliriz o zaman eski adinla taniyorsak seni ve yeni adini hic bilmiyorsak
sadece onu soyledim
ince dusunme konusuna gelincede;konusuyordunuz araya girmek istemedim dedigin icin dedim
burasi canli sohbet sayfasi degil ki araya girmek gibi bir durum soz konusu degil yani
ona istinaden soyledim
meraba kızlar
yozgattan döndük
bayramda neler yaptınız
öptümmmmm hepiniziii
slm hatunlar ya bugün çok hastayım biraz açılırım diye buraya geldim
kızımda bende çok hastayız
grip oluyoruz galiba
hadi neysede kızm daha tam iyileşmeden tekrar başladı yavrum
hanımlar bildiğiniz gibi değil çok kötü tutulduk heralde
sizinde başınızı ağrıtmayayım biraz açılırım diye geldim
hepinizi öpecem ama sizede seper diye öpmüyorum
kendinize ve prenseslerinize iyi bakın
sevgiler
rüyanaz senin yavrunada çok geçmiş olsun a.s. havaların birden soğuması hepsini mahvetti kafamçokkarıştı
benim prensesim gece ateşinden uyuyamamıştı çocuğum şimdi baygın halde yatıyor yavrum mirmirmirmir
bütün hastalara
allah acil şifalar versin :Saruboceq:
Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Rüyaların mutluluk yağmurlarında geçsin Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun İyi geceler!
allah bağışlasın merak etme siteyi yakında çözersin
bu arada aramıza hoş geldin canım
İyi geceler kızlar.Biz biraz önce ağrıdan yine acile götürdük kızımı.Ne olduğunu anlayabilseler.Dün bademcikten dediler, bugün kabakulak olabilir diyorlar.Yarın olsaydı hayırlısıylada çocuk doktoruna gidebilseydik bi.Bunaldık valla....
canım tahmini burdan yanlış bişey söylemeyelim..prospektüsüne bakarsan orda yazar tatlım ne kadar süre kullanman gerektiği...a.s.:1hug:herkese iyi geceler
ben kızıma antibiyotik veriyorum 1 haftadır azami ne kadar kullanılması gerek bileniniz varmı çünkü şişe biticek gibi görünmüyor
canım tahmini burdan yanlış bişey söylemeyelim..prospektüsüne bakarsan orda yazar tatlım ne kadar süre kullanman gerektiği...a.s.:1hug:
kızlar hepinize nazar mı değdi ne..senağlama.bizde geçenlerde ishal istifar dökülüyoduk.:1no2:.çok şükür atlattık.:Saruboceq:
.meleklerinizde istifar varsa emedur fitili tavsiye ederim arkadaşlar birebir geliyo.:ecrin_bebek:.çok geçmiş olsun hepinizea.s...iyi haberlerinizi bekliyoruz.:Saruboceq:a.s...