Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Merhaba arkadaşlarŞeniz
Geçmiş bayramınız mubarek olsun,
hala memleketteyim inşallah yarın döneceğim,meleklerimiz nasıl onlarıda öpüyorum.
sagolasın canım senınde gecmıs bayramın mubarek olsun
hayırlı yolculuklar dılıyorum
meleklerımızde ıyı sukurler olsun
gorusmek uzere

gunaydınlar dılıyorum canım arkadaslarım
ıyı pazarlar dılıyorum herkese
saglık sıhhat afıyetle ınsaallah
sahurumuzu yaptık yatmadan sızlere bır bakayım dedım
gunun ılk gunaydını benden olsun ıstedım
opuyorum hepınızı kocamannnnnnn
prenseslerımıde cok cok optum sekerler

perşembe geldim canım ben eşim bu çarşamba gidiyo 3 günü kaldı yani...sen nasılsın canım....

günaydın..... ruyacım hayırlısı olsun canım.allah yardımcınız olsun.
bende iyiim 1-2 gün gezdik geldik hava aldık iyi oldu.

betülcüm doğum yapan arkadaşını tebrik ediyorum allah sağlıklı büyütmek nasip etsin...........

amin canım sağol.allah isteyen herkeze hayırlı evlat versin.

şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum........

bende duyunca çok üzüldüm:çok üzgünüm:gencecik fidanlar gidiyo.ne zaman bitecek şu terör illeti.biraz zor gibi ama inş bittiği günleride görürüz.ateş düştüğü yeri yakıyo allah ailelerine sabır versin.:teselli:

Merhaba arkadaşlarŞeniz
Geçmiş bayramınız mubarek olsun,
hala memleketteyim inşallah yarın döneceğim,meleklerimiz nasıl onlarıda öpüyorum.

merhaba canım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun.a.s.
bizim melekler iyi çok şükür siz nasılsınız?inş tatiliniz güzel geçmiştir.
hayırlı yolculuklar canım.görüşmek üzere:teytey:

gunaydınlar dılıyorum canım arkadaslarım
ıyı pazarlar dılıyorum herkese
saglık sıhhat afıyetle ınsaallah
sahurumuzu yaptık yatmadan sızlere bır bakayım dedım
gunun ılk gunaydını benden olsun ıstedım
opuyorum hepınızı kocamannnnnnn
prenseslerımıde cok cok optum sekerler

günaydın canım sanada iyi pazarlar:)))))
miniğim borçlarını sıcağı sıcağına ödüyorsun ne güzel allah kabul etsin.ben daha başlamadım.bakalım tutcam ama ne zaman.:sm_confused:
bide gözümden kaçmış kardeşin askerden izne gelmiş gözünüz aydın.
ne zaman bitiyo izni?allah yardımcısı olsun kardeşinin ve bütün mehmetciklerimizin.:Saruboceq:

a.s.a.s.GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN a.s.a.s.

hayirligunler012in5ri7rc0.jpg

günaydın kıslarrrrrrrkaydirigubbakcemile5
hepinize iyi pazarlar diliyorummmmmmmm:eek::eek:
şimdi kızım gelicek babaannesiyle onu bekliyorum.kaydirigubbakcemile3
kızımııııı çok özledim ilk defa bu kadar ayrı kaldıkŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydın canım sanada iyi pazarlar:)))))
miniğim borçlarını sıcağı sıcağına ödüyorsun ne güzel allah kabul etsin.ben daha başlamadım.bakalım tutcam ama ne zaman.:sm_confused:
bide gözümden kaçmış kardeşin askerden izne gelmiş gözünüz aydın.
ne zaman bitiyo izni?allah yardımcısı olsun kardeşinin ve bütün mehmetciklerimizin.:Saruboceq:

gunaydın canım sagolasın allah razı olsun.
evet canım borcları odeyecegımde.su bayramdan sonra 6 gun tutuyorsunya ugurlama dıyorlar.bayram sonu 6 gun tutulan oruc 1 yıl oruc tutmus sevabı kazandırıyor.dedım karlı ıs olsun :roflol::roflol::roflol:
esımle onu tutuyoruz.borcları sonra odeyecegım 6 gun bıtsınde dıye dusunuyordum.dun sohbette aderle konustuk.borclarda o 6 gunun ıcıne sayılıyormus dedı.onu bır arastırayımda borclarıda odedım sanırım boyle olursa.
rabbım kolaylastırıyor herseyı aslında ama bız nefısımızın oyununa yenılmesek bıde degılmı??
sagolasın canım benım allah razı olsun canım.haftaya gıdecek canım ya.sonrada kısmetse mayısa gelecek.1 ay sonrada ortanca kardesım askere gıdecek.
rabbım tum askerımızı mehmetcıgımızı korusun ınsaallah.onlara guc kuvvet versın

gunaydın canım arkadasım
sanada ıyı pazarlar dılıyorum
hadı gozun aydın sekerım senınde
kavustun kızına sukur
opuyorum canım gorusmek uzere

gunaydın canım sagolasın allah razı olsun.
evet canım borcları odeyecegımde.su bayramdan sonra 6 gun tutuyorsunya ugurlama dıyorlar.bayram sonu 6 gun tutulan oruc 1 yıl oruc tutmus sevabı kazandırıyor.dedım karlı ıs olsun :roflol::roflol::roflol:
esımle onu tutuyoruz.borcları sonra odeyecegım 6 gun bıtsınde dıye dusunuyordum.dun sohbette aderle konustuk.borclarda o 6 gunun ıcıne sayılıyormus dedı.onu bır arastırayımda borclarıda odedım sanırım boyle olursa.
rabbım kolaylastırıyor herseyı aslında ama bız nefısımızın oyununa yenılmesek bıde degılmı??
sagolasın canım benım allah razı olsun canım.haftaya gıdecek canım ya.sonrada kısmetse mayısa gelecek.1 ay sonrada ortanca kardesım askere gıdecek.
rabbım tum askerımızı mehmetcıgımızı korusun ınsaallah.onlara guc kuvvet versın

selam canım ben 6 günler orucunu çok araştırdım borçlarına sayılması için öyle niyet etmen gerekiyor eğer sen 6 günler için niyetlendiysen borçlarına sayılmıyormuş.Bu arada allah senin kardeşlerinede bütün askerlerimize hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.Ben artık izleyemiyorum şehit haberlerini inan saatlerce ağlıyorum birdaha, Allah ailelerine sabırlar versin.

Sanada iyi pazarlar canım.kaydirigubbakcemile3Gözün aydın kızına da kavuşuyosun.öpüyorum...

selam canım ben 6 günler orucunu çok araştırdım borçlarına sayılması için öyle niyet etmen gerekiyor eğer sen 6 günler için niyetlendiysen borçlarına sayılmıyormuş.Bu arada allah senin kardeşlerinede bütün askerlerimize hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.Ben artık izleyemiyorum şehit haberlerini inan saatlerce ağlıyorum birdaha, Allah ailelerine sabırlar versin.
sagolasın canım benım
bende oyle bılıyordum da arkadas soyledı ıyıymıs dedım:roflol::roflol::roflol:
bakayım arastırayımda bıtıreyım bu senenın borclarınıda ınsaallah
allah razı olsun canım sagolasın.rabbım butun askerlerımızın yardımcısı olsun
allah razı olsun sendende

İyi pazarlar kızlar...Biz hala kızımın hastalığıyla uğraşıyoruz.Benim pazarım pek iyi geçemeyecek, inşallah sizin ki iyi geçer......

tünaydın canım gözün aydın kızına kavuşuyosun hadi.belkide şu an gelmiştir kızınla hasret gideriyosundur.:1hug:kaydirigubbakcemile3

a.s.iyi pazarlar canım.kızına çok geçmiş olsun,allah şifa versin.çabucak iyleşsin inş.:Saruboceq:

Sağol canım, inşallah çabuk atlatırız:Saruboceq:, onunla beraber bende ağlıyorum valla.O acı çekmesinde, ben çekmeye razıyım.Çok ağrısı oluyor.Çocuklar hastayken anneler daha beter oluyor.:çok üzgünüm:

günaydın kızlar yorucu bi gecenin ardından ancak kalktık ve kahvaltı yapıp oturabildim dün gece kkızım çok istifar etti ya mideyi üşütüyoz herhalde...şuanda daha ii akşama göre babyla dışarı çıktılar bende ev işlerimi halletçem...hastalara allahtanşifa diliyorum insanın çocugu hasta olunca kendide mahvoluyo ya....sizler nasılsınz..efsuncum gözün aydın şekerim koklaşın iiyice....

X