Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar ,nasılsınız bakalım merak eden arkadaşlara kısaca özetleyeyim tatlı cadının durumunu
büyük kızım halime 3.sınıfa gidiyor öğretmenimiz bir tek şeyi hariç çok iyi çok memnunum dedi
derslere katılmıyormuş bildiği halde parmak kaldırmıyormuş ,eve geldim niçin kaldırmıyorsun diye sordum parmak kaldırdığımda söz vermiyor ki dedi niye kaldırayım söz vermeyecek ki diyor
çocuklarda bi alem ,bide sınıf annesi seçtik geçici olarak bendim şimdi yardımcı sınıf annesi oldum,
ayyyyy minik kuşlarım kıskandım valla (aman maşallah diyelim ) benim cadılar bırak puding yapmayı kendi işlerini yapsınlar yeter durumundayım,odalarını toplatamıyorum bi türlü 3 gündür ellemiyorum kendileri toplasınlar diye biraz önce babalarının ısrarlı uyarısıyla biraz toparladılar gibi
belinaycım geçmiş olsun canım

tabıkı sekerım ne demekkkkkkk
teyzesı sızlerede yapar prensesım.oh oh senın meleklerde masaallah
hamarat kızlarımız bızım
rabbım hepsıne saglık versın ınsaallah
o bulasık yıkayan pamuk ellerınden op annesı benım ıcın prensesımı canım

canım sımdı kucukken heveslendıgınden yapıyor.cocuklarda haklı yaaa at yarısı gıbı hayatları var.okul dershane derken cocuklarda haklı vallahı
allah yardımcıları olsun .bakalım buyuyunce bızımkıler neler yapacak.ama bırazda yapısından sanırım canım yaa
benımkı aynı babası.tıtız derlı toplu,yattıgı kalktıgı gezdıgı vs..butun kıyafetler dumduz dızılır koyulur.yapısındanda bıraz
hayırlısı olsun canım ınsaallah

ıyıyız canım sagolasın sen nasılsın
yaaaaaaa teyzesı sorma sekerım
buyumuste yemekten sonra yıyelım dıye tatlı yaptı bıze.eeeeeeeeee bugun 8.30yatmaya ızın verıyorum
eeeeeeeeee yaptıgı tatlıyı yesınde yatsın demı yanıııııııııııı

canım benım cok sevındım canım.masaallah prensesıme
allah nazarlardan esırgesın ınsaallah canım
ama bak cocuk demekkı dıkkat etmıs.parmak kaldırdıgında sureklı ogretmen soz hakkı vermıyorsa cocuk ıcerlıyor.bu durumu ogretmenıyle konus bence canım
kıskanma sekerım buyur gel teyzesı sızede yapar kızımmmmm
ıyı aksamlar dılıyorum canım
opuyorum sızlerı

canlarım hepınıze ıyı aksamlar dılıyorum
opuyorum hepınızı tek tek
meleklerımede kucak dolusu opucukler
efsun canım benım nerelerdesın?
ulasamıyorum sana canım merak ettım sekerım
ınsaallah onemlı bısey yoktur?

şekerler çarşıdaydım eve geldik yemek yedik şimdi oturcaz yazılanları oklumadım umarım herkes iyidir...çaydan sonra grş şekerler...

kılar iyi akşamlar evetttt miniğimizin kızı puding yapmış yaaa benim kızım hemen büyüsede yapsa böyle şeyler
şimdi annesinin yaptıklarına bile burun kıvırıyor bilmiyorum yapar mı ki buda bize
enne diyo bana yaaa ne güzel bişey

yapar canım yapar
bende bu kızda buyurmu dıyordum
bak sımdı neler yapıyor
ardından kardesı bıle buyudu valla
zaman gecıyor canım
onların buyudugune sevınıyoruzda bızler yaslanıyoruz be canım:1no2:
herseyın hayırlısı olsun ınsaallah
ay yerım ben onun enne dıyen dıllerınıııııııı
masallah prensesıme canım
allah nazarlardan esırgesın ınsaallah
ıyı aksamlar dılıyorum canım:1hug:

BU İNSANLARIN ÜLKELERİNDE Kİ TELEVİZYONLARDATELEVOLE...SABAH PROGRAMLARI.....POPSTAR.....GEL EVLENELİM....GİBİ HAYATİ PROGRAMLAR YOK DEMEK..BUNLARLA UĞRAŞIYORLAR BAYILACAKSINIZ VE SAATLERCE İNCELEYECEKSİNİZ...HARİKA BİR ÇALIŞMA,SEVGİLER

Süper birşey Town of Cochrane Mural Mosaic Bu duvar resmi 216 ressam tarafindan yapilmis.Resmin her karesi ayri bir ressam tarafindan yapildi.
Her karenin ustunu tiklayip o karenin alindigi resmin butununu gorebilirsiniz. Hic bir karedeki resim aslinda buyuk resimle alakasi yok,kareler yerlerine ( renk,sekil,ton. .) olarak yerlestirilmis. Mesela at'in gozune bir bakin..

miniğimmmmmmmmm
canım çok özledim seni görüşemez olduk bu aralar
nasılsın miniğim kızlar nasıllar minik kuşumuz büyümüşte pudinglermi yapıyor anişine yerim ben onu kocaman öp bebişleri görüşmek üzere canım mCk

kızlar bu linke tıklayın bebeklerimiz ve bizde jege arkadaşımızın yazdıgı mesajdaki linke girin resim bi harika ben çok begendim sizlerinde görmesini istedim......

meleklerin güzel anneleri nasılsınız meleklerimiz nasılinş. iyisinizdir inş.
ben çok hastayım grip oldum malum kızımı emzirdiğim için ilaçta alamıyorum artık hafif bi ağrı kesici içtim başım çok ağrıyor.inş. bebişime geçmezde tek ben hasta olmaya razıyım .
cadıımm uyumuşken gidiimde bende Biraz uyuyiimm
kendinize iyi bakın
SEVGİLERRRRRRRR

ader geçmiş olsun canım ..
rüyacım paylaşımın için sağol..
herkese iyi geceler ve tatlı rüyalar diliyorum umarım yarınınız bugünden daha güzel ve mutlu geçsin....

betülcüm benim geçmiş olsun
ader sanada tatlımmmmmmmmmmm
miniğim benim kızım nasıl büyümüşte pudingler yapıyor
ayrıca canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
meleklerinizi ve sizleri kocaman öpüyorum
herşey gönlünüzce olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

merhabalar hanımlar
şükür kavuşturana
kaç gündür kk giremiyorum eski msn adresimden dolayı yasaklanmıştım
deliriyordum yaÇok üzgünüm çoook bir türlü editorede ulaşamadım taki az önceye kadar
derdimi anlattım sorunumu halletti
eeee sizler nasılsınız melekleriniz nasıl geçmiş sayfaları okuyamadım çünkü çok fazlakafamçokkarıştı
inşallah herkes iyidir öpüyorum hepinizi
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu arada ader canım geçmiş olsun kızının uyku düzensizliği devam ediyomu merak ettim
belinaycım kızına geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelir
tekrar byyyyy herkese tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…