Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum betülcüm kuzuna geçmiş olsun canım ....atam senin izindeyiz 70.yılını saygıyla anıyoruz..........

kübra betül canım geçmiş olsun meleğine
ah ne çok isterdim ankarada olup atamı ziyaret etmeyi senağlama

teşekkür ederim hepinize.kızım biraz daha iyiim dedi ve okula gitti.öğretmeniyle konuştum şurubunu yanına verdim,öğretmeni verecek saati gelince.çok rahatsızlanırsa da haber verecek.
ruyacım sen nasılsın?bu ara pek görüşemedik:1hug:

kübra geçmiş olsun caım..hastalıklar bi türlü bırakmıo nedense yakamızı kızlar ya..birimiz iyileşiyoruz diğerimiz hasta,hava değişimi sebep sanırım..
siz nasılsınız güzel hanımlar..meleklerim nasıl

teşekürler canım..sende değiştirmişsin..senin cimcimede çok tatlı maşallah..alalh nazarlardan korusun..
ayağın nasıl..iyimisin biraz daha

kimse yok galiba büyük kızmın veli toplantısı var oraya gideceğim
bakalım öğretmen ne diyecek onun gözünden nasılmış bu sene halimem öğrenip geleyim
meleklerime ve annelerine öpücükler kokulusundan :))))))))

kamilece bizede yaz canım..merak ederiz sonra:)
gonca gerçekten havalar güven olmuyo bu aralar..herkes hasta..salgın var galiba

selam kızlar... efsunefecim kızının doğum günü kutlu olsun canım.kübracım kızına geçmiş olsun canım bende aynen kızın gibi rahatsızım boğazım ağrıyor çok kötü grip oluyorum kızımda aynı tam öksürüğü geçti derken yine başladı ne yapıcam bilmiyorum...

kamilece hadi bakalım öğren bize söyle.merak ederiz sonra.kaçıncı sınıfa gidiyodu kızın?
goncacım gerçekten öyle,ne yapacağımızı şaşırıyoruz.havalar bi sıcak bi soğuk.dışarı çıkarsan bi türlü çıkarmasan bi türlü.
belinaycım sana ve kızına da geçmiş olsun canım.zaten narinler bide hasta oldular mı hepten eriyip bitiyolar.rabbim hepimizin evladına şifalar versin.amiiiiiinnnnn

belinay çok geçmiş olsun canım..dediğm gibi etrafta salgın var galiba..yinede bi dr.a gözrün bitanem..biz zor atlattık,çok uzun sürdü.

selam canlarım benım
nasılsınız???
ay ne sorun yasar olduk sıtede yaaaaaaaaaa
bu kezde foruma gıremedım
cınnet gecırmek uzereyım
12 olmadan yemek ev ıs bıttı
sımdı kucuk hanım yattı
bende sızlere bakayım dedım
benım elıfımde aksama bıze pudıng yaptı teyzelerıııııııııı
hemde hıc bırseye ben karısmadım
markette gıtmıstık bısey alabılırmıyım anne dedı,pekı dedım.paket pudung aldı.napacaksın kızım dedım
aksama sıze yapacagım dedı.
eve geldık.sandalyeyı ocaga yaklastırdı ben tencere verdım.bır tek okurmusun arkasını dedı.ben okuma bılmıyorum ya anne dedı.
ben okudum sadece olcusunu paketı o koydu ocagı yaktı ve ben yanında konusurken o pudıng yaptı.
kaselere ben bosalttım ama babamıza soylemeyecegız
herseyı kendısı yaptı kızım teyzelerııııııı
ay canım kızım benın nasılda buyumusssssssss
ınanın yazarken bıle abartı gelebılır arkadaslar ama tek basına hepsını kendısı hallettı
canım kızım benım masaallah
buyumuste bıze tatlılar yaparmıssssssssss
rabbım saglık uzun omur hayırlı omurler versın evlatlarımıza ınsaallah

çok teşekkürler kızlar ben kendimden geçtimde kızımın öksürüğü beni çok üzüyor ilaçları daha yeni bitti yine başladı öksürük alerjik bronşiti var bu mevsimde her sene tekrarlıyor aylarca öksürüyor bilmiyorum alerji testimi yaptırsam bilmiyorum ki götürdüğüm doktorlarda hiç yardımcı olmuyorlarki ilaç verip yolluyolar çocuğa antibiotik vermeye bıktım artık.tam iyiyleşmişti geçen hafta dedesi benden habersiz parka götürmüş birde çocuğa hava sıcak diye hırkasını çıkarttırmış ertesi gün yine başladı öksürük ben çocuğun gözünün içine bakıyorum hasta olmasın diye bir gün yolladım hemen hasta oldu kimsenin umurunda değil ki...neyse çok oldu galiba...

belınay canım gecmıs olsun dıkkat edın kendınıze havaların tadı yok artık
gunese aldandık bızde cıktık ama serın
her 10 kasımda ankara cok soguk olur.ozellıkle dıkkat edıyorum.eskıden karın yagmurun en sert oldugu gun olurdu.dun cok guzeldı mesela bugunde cok soguk.
tınkımı canım benım gel canım beraber gıdelım.
en kısa zamanda gıtmeyı dusunuyorum ben bugun hafta ıcı ve cocuklarla zorlanırım dıye gıdemedım.
ama telafı edecegım bunu

minikcim o pudingden bende istiyorum ne kadar lezzetli olmuştur o puding.. insanın kızı olması gibi varmı ?ama benim kızımda bugün ödevi az olduğu için canı sıkılıyormuş öğle bulaşıklarını yıkadı ..insanın kızı olması başka bir şey...minikcim iki tane kız büyüyünce bize işte bırakmazlar artık..

maşallah hamarat kızlara benim küçük te yapıyor
toz alıyor mesela amaaaaa büyüyünce çok zor
benim büyük kıza iş yap diycene öl de razı
büyüyünce anlıyorlar kendilerini :roflol:
gerçi kendi çapımda kızıyorum büyük kızıma ama kızda
haklı dersane okul arası mekik dokuyor birde öss heyecanı
stresi offfffffff ne yapıcam bilmiyorum :1no2:

iyi akşamlar kizlar
nasilsiniz belinaycim çok geçmiş olsun
miniğim afiyet olsun anam maşallah kizima
büyümüşte annesine puding yapiyo
ay benim kizim ne zaman yapacak acaba
teyzesi
daha çok var
neyse siz ve prenseslerinizi öpyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…