melek kartları...

kızlar Beki İkala nın melek kartlarından aldım.....isteyen kişilere kart acıp yorumlayabilirim maksat elim alışssın...yalnız 1kişiye 1 kere bakıcam ..ilgilenen olursa buyrun..hem kendimii geliştirir ilerde tecrübe sahibi olurum...

merhabaa, rica etsem benim için de bir kart seçer misin? :KK16:

Anaa ne güzel konu,ben de melek koçuyum,Beki hn. sayesinde,bana da bakar mısın,bebişime,başkasına baktırabilmek ne güzel çok tşk. :KK16:

Anaa ne güzel konu,ben de melek koçuyum,Beki hn. sayesinde,bana da bakar mısın,bebişime,başkasına baktırabilmek ne güzel çok tşk. :KK16:

ayy ciddimisiniz...ben de çok isterdim beki hanıma ulaşmayı :)

peki hayatınız değişti mi gerçekten?

melekleriniz diyor ki sessiz olun

bazen susma en iyi cevaptır.zihninizi susturduğunuzda meleklerin sevgisini duyabilirsiniz..

sanırım bu konuyu çok takıyorsunuz ve allak bullak oldunuz

bir kaç zaman bunu düşünmeseniz daha iyi olucaktır...belli bir zaman sonra zaten içinzden gelen şeyi zaten yapacaksınızdır...

bebişinize yardım kartı çıktı ...melkleri ona bir konuda yardım ediyor ..

ayy ciddimisiniz...ben de çok isterdim beki hanıma ulaşmayı :)

peki hayatınız değişti mi gerçekten?

melekleriniz diyor ki sessiz olun

bazen susma en iyi cevaptır.zihninizi susturduğunuzda meleklerin sevgisini duyabilirsiniz..

sanırım bu konuyu çok takıyorsunuz ve allak bullak oldunuz

bir kaç zaman bunu düşünmeseniz daha iyi olucaktır...belli bir zaman sonra zaten içinzden gelen şeyi zaten yapacaksınızdır...

bebişinize yardım kartı çıktı ...melkleri ona bir konuda yardım ediyor ..

Çok teşekkür ederiim,uygun kartlar valla :KK1: çok sağol.

Evet,hayatım tamamen değişti,iyi ki gitmişim diyorum her zaman,eğitimden kısa bir süre sonra pat diye evlendim,ters giden çoğu konu yoluna girdi...
Bir de hislerin kuvvetliyse onları daha da açıyo orda.Daha emin oluyosun..öyle ilginç :KK1::KK16::KK16:

X