melek kartları...

kızlar Beki İkala nın melek kartlarından aldım.....isteyen kişilere kart acıp yorumlayabilirim maksat elim alışssın...yalnız 1kişiye 1 kere bakıcam ..ilgilenen olursa buyrun..hem kendimii geliştirir ilerde tecrübe sahibi olurum...

Bana da bir tane açarmısın lütfen , üstümde bir uğursuzluk var yaklaşık 2 senedir iş bulamıyorum ve evlenmemde önümde engeller bitmek bilmiyor gibi geliyor iyi dileklere ihtiyacım var :KK43:

Bana da bir tane açarmısın lütfen , üstümde bir uğursuzluk var yaklaşık 2 senedir iş bulamıyorum ve evlenmemde önümde engeller bitmek bilmiyor gibi geliyor iyi dileklere ihtiyacım var :KK43:

canım kartın diyor ki araştır

farklı seçenekleri dene

bir yavru kedi edasıyla yeni yolları araştır

Son düzenleme:
benim için de bir kart açar mısın? erkek arkadaşımla bir süre görüşmeme kararı aldık.bu bekleyiş iyi gelecek mi bize?

benim için de bir kart açar mısın? erkek arkadaşımla bir süre görüşmeme kararı aldık.bu bekleyiş iyi gelecek mi bize?

güvendesin kartı çıktı ilişkiniz için ...

bu da iyiye işaret canım ....eğer aklından ya başkasıyla olursa diye hiç geçirme

öyle bir şey olmayacak...

güvendesin kartı çıktı ilişkiniz için ...

bu da iyiye işaret canım ....eğer aklından ya başkasıyla olursa diye hiç geçirme

öyle bir şey olmayacak...

çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için.evet gerçekten böyle düşünceler de geliyo aklıma ya başkasıyla olursa diye.bir de uzun süre görüşmeyelim ama benim ümidim yok artık vs. dedi.ister istemez düşünüyorum bende:KK14: ama bunu söylemen bile şaşırtıcı inşallah iyi olur sonumuz

X