Melek baykal ve yaptığı terbiyesizlik !

Ben de Müslümanım ve açığım. Kimseyi aşağıladığım yok. Asıl aşağılama kendi ilk mesajınızda. Yanlış anlaşılma falan değil, basbayağı aşağılanma. İslam dinini savunmak ne size kalır ne de bana. Burası bir forum, herkesin dini kendine. Ben kadının metalaştırılmasına da karşıyım. Saçımın tek teli gözüktüğü için cehennemlik olacağıma değil Allah'a inanırım. Kendi inancımı nasıl yaşayacağım beni ilgilendirir. Bu yüzden de kimseye ne inancımı ne de ideolojimi empoze etmeye çalışmam. Siz de çalışmasanız iyi edersiniz. Sevgilerimle, iyi akşamlar..

Konu sahibi boşuna düzenleme çünkü yasak yazılan şeyleri silmek bu yüzden banlanıp yazdıklarınızda geri gelicek haberiniz olsun.

Konu sahibi boşuna düzenleme çünkü yasak yazılan şeyleri silmek bu yüzden banlanıp yazdıklarınızda geri gelicek haberiniz olsun.
İmla kuralları için ve ekleme çıkarma için editleme yapmak yasak değil değil mi? Zaten ben edit diye eklerim gerçi de.. Sorayım dedim. :)

İmla kuralları için ve ekleme çıkarma için editleme yapmak yasak değil değil mi? Zaten ben edit diye eklerim gerçi de.. Sorayım dedim. :)
İçerik silmek yasak yazım kuralları için düzenleme yasak değil, zaten böyle bir konuda açamaz kaynaksız bu bölümde.
Konu kapatılıcak ve arkadaşta banlanıcak büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…