Siminru Canım üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2012 3.948 2.544 133 12 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #21 Fotoğraf için eğer "arkamdaki kadınlardan haberim bile yoktu o sırada tuvaletim gelmişti" derse ancak affedebilirdim gibime geliyor.
Fotoğraf için eğer "arkamdaki kadınlardan haberim bile yoktu o sırada tuvaletim gelmişti" derse ancak affedebilirdim gibime geliyor.
savrukzeynep Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2014 1.704 1.735 133 12 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #22 Bazı şeylerin Özürü olmaz. Hiç samimi değil. Ne bileyim sabah programının reytingi için özür dilemedigini?
Bazı şeylerin Özürü olmaz. Hiç samimi değil. Ne bileyim sabah programının reytingi için özür dilemedigini?
nomunomuchua Susaysan sus, susmaysan afkur! Pro Üye 3 Eylül 2012 21.846 57.476 798 12 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #23 Siminru .!.: Fotoğraf için eğer "arkamdaki kadınlardan haberim bile yoktu o sırada tuvaletim gelmişti" derse ancak affedebilirdim gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Hhahahah Allah da seni güldürsün e mi?:) Cidden suratta o ifade..
Siminru .!.: Fotoğraf için eğer "arkamdaki kadınlardan haberim bile yoktu o sırada tuvaletim gelmişti" derse ancak affedebilirdim gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Hhahahah Allah da seni güldürsün e mi?:) Cidden suratta o ifade..
alimiyon erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç! Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2015 3.788 14.543 208 12 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #24 bir Yozgatlı olarak özrünü kabul ediyorum
yaren2007 kızım abla olduuuu Kayıtlı Üye 11 Eylül 2011 31.266 1.085 248 Sakarya 12 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #25 chess .!.: yaşı tutanlarbilir, ferhunde hanımlar diye bi ankara trt dizisi vardır o zamandan beri takip ederim, çok büyük prestij kaybetti Genişletmek için tıkla... evet evet bende orada nermin olarak tanimistim bendende cok eski puan aldi paylasim en fazla ne kadar toplarlanilabilir o yuz ifadesi yeter ztaen
chess .!.: yaşı tutanlarbilir, ferhunde hanımlar diye bi ankara trt dizisi vardır o zamandan beri takip ederim, çok büyük prestij kaybetti Genişletmek için tıkla... evet evet bende orada nermin olarak tanimistim bendende cok eski puan aldi paylasim en fazla ne kadar toplarlanilabilir o yuz ifadesi yeter ztaen