Meleimiz incitanemtuana ameliyat oldu:((

canım çok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin inşaallah
güzel, sağlıklı haberlerini bekliyoruz...

Cok cok cok gecmis olsun canım benim,
Allah acil sifalar versin, dualarımız seninle. :Saruboceq:

canım benim ne ameliyatı olduğunu bilmiyorum daha yeni girdim çok şükür KK ya bende diyorumkı kaç gündür bu kız nerde diye meğersem ameliyat olmuşsun daha yeni okudum çok geçmişler olsun tatlım umarım ameliyat iyi geçmiştir
Allah acil sifalar versin, dualarımız seninle. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Çok ama çok geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin:Saruboceqpuyorumnanaktan

Arkadaslar incitanemtuanamiz allahin izni ile bu aksam hastahaneden cikiyorzemuszemus
sanirim birkac gün annesinde kalacak.
selamlarinizi ilettim cok memnun oldu onuda hepinize selami var.
hepinize cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan

oyy oyy anne sıcaklığıyla bir kerede iyileşip ayağa kalkar o zaman.. çook çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum:) a.s. :Saruboceq:

Oyy kiyamam bidenem ya..
En kisa zamanda sagligina kavusmus bi sekilde aramiza dön lütfen..
Gecmis olsun..:gitme:

canım benim geçmiş olsun çok şaşırdım vallahi en kısa zamanda seni aramızda görmemiz dileğiyle inşaallah bitanem bekliyoruz seni...opuyorumnanaktan

Arkadaslarim hepinize cok cok tesekkür ederim hepinizden Allah razi olsunopuyorumnanaktan
Incim dün aksam hastahaneden cikti su an Annesinde bugün daha iyi allaha sükür:Saruboceq:
yarinda bana gelecekler 2 hafta burada kalacak insallah.
selamlarinizi ilettim cok memnun oldu firsat buldugu anda aranizda olacak insallah.
hepinize tekrar tesekkür ederim arkadaslaropuyorumnanaktan

Ben de geçmiş olsun diyorum.Umarım tez zamanda düzelir ki, bu ameliyattan sonra hemen ayağa kalkmak gerekiyor.Yoksa hazımsızlık problemi yaşıyorsunuz.Deneyimle sabittir.

benim incikime nolmuş yaaa mafoldumben

çok geçmiş olsun kuzum hemencecik iyileş dön aramıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…