Meleimiz incitanemtuana ameliyat oldu:((

geçmiş olsun dileklerimizi iletin lütfen.umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.sevgiler.

Güzel haberlerini bizlere ilettiğiniz için,ben de size teşkkür ediyorum...
Arkadaşımıza sevgilerimizi,geçmiş olsun dileklerimizi ve öpücüklerimizi iletin lütfen...
acil şifalar diliyorum tekrar...

iletirim violette cim biraz kendine gelsin.
hepinizede cok tesekkür ederim cok düsüncelisiniz.
geldiginde kendisi cevaplarini yazacak insallah:Saruboceq:
onun yoklugunu cok aradim:gitme:
hastahanedeyim deyince sok oldummafoldumben
hamdolsun atlatti insalla en kisa zamanda gene o nesesiyle güzel yüregi ile aramizda olacak:Saruboceq:

Güzel haberlerini bizlere ilettiğiniz için,ben de size teşkkür ediyorum...
Arkadaşımıza sevgilerimizi,geçmiş olsun dileklerimizi ve öpücüklerimizi iletin lütfen...
acil şifalar diliyorum tekrar...

Ne demek Songül hanim.
iletirim mutlaka sagolun.
bende hepinize cok tesekkür eerim.

:1shok: ayyyy inanmıyorum yaa.çok çok geçmiş olsun zuzuma.kıyamam ben ona.:sinifsinif:Rabbimden acil şifalar diliyorum.en kısa zamanda iyileşmesi için dualarımı göndereceğim bitaneme.zuzum nezdinde tüm hastalara da çok çok geçmiş olsun.:Saruboceq:
güllerdiyarım canım haber verdiğin için sana da ne kadar teşekkür etsem az.bu aralar pek giremiyorum kk'ya o yüzden şimdi gördüm.kusuruma bakmayın gülüm.zuzumu görürsen benim için kocaman öp o güzel yanaklarından ve acil şifalar dileklerimi ilet lütfen:teselli:.sevgi ve dualarım sizlerle canlarım.opuyorumnanaktan

kkincitanemtuanaburfur.gif

dostluk10023.jpg

guller.jpg

canım arkadasımmmm lütfen cabuk iyilesssssss ve yanımıza gelll..seni cok seviyorum dualarım seninle:teselli:

arkadaslar hepinize cok cok tesekkür ederim sagolunopuyorumnanaktan
ameliyati iyi gecmis bu gün daha pek kendinde deyildi narkoz byaa etkilemis.
corba yemis hemen cikarmis etimek vermisler onuda cikarmis yarina nasil olur bilmiyoruz insallah iyi olur:Saruboceq:
insallah yarina daha iyi olur:Saruboceq:
hepinizin selamlarini ilettim cok sevindi selamlarini söylediopuyorumnanaktan
yarin nasil oldugunu yazarim. hepinizede cok tesekkür ederim arkadaslaropuyorumnanaktan

Arkadaslar sagolun.
hepinizede dualarinizi eksik etmediginiz icin cok tesekkür ederim.
incim gece 10. 00 da ameliyata girecekti ama acil gelenler olmus onun icin gece 03. te ameliyata girdi saat 05 te ameliyattan cikti.
su an daha tam kendinde deyil,
hersey yolunda giderse belki yarin cikacak hastahaneden insallah:Saruboceq:
dilegimiz en kisa zamanda sagligina kavusup aramizda olmasi:Saruboceq:
hepinizde sagolun yüreginize saglik hepinizede ayri ayri tesekkür ederim arkadaslarim.

:Saruboceq:

inşallah hemen iyileşir toparlanır pc nin başına geçer bizimle yine güzel paylaşımlr yapamaya devam eder. özledik siziia.s.

Bitanem ya...Diyorum bugün mesaj yazmadı diye..Bundanmış meğer..
Çabuk iyiyleş bebeğim benim.
Geçmiş olsun canım..a.s.

Back