Meleimiz incitanemtuana ameliyat oldu:((

nasılsınız artık iyice toparlandınız mı?

ağzı sızı var mı?

CANIM SAOL COK DAHA IYIM
KESIKLERIM HALA AGRIYO
ISTEDIGIM GIBI RAHAT HAREKET EDEMIYORUM AMA NORMALMIS
bugün dikilserim alindi cok aci cektim
doktorum canimi yakti bi hayli
birazcikda nazliyim
pazartesi yine kontrolüm var bakalim
tskler ilgin icin canim

akannehir akannehir akannehir tatlım ben daha şimdi görüyorum ameliyat olduğunu
inanmıyorum kendime mafoldumben
çok geçmiş olsun canım neyseki atlatmışsın ayağa kalkmışsın çok öpüyorum seni meleğim Şeniz

estaffurullah canim benim
lafi bile olmaz
tsk ederim iyi dileklerin icinopuyorumnanaktan

gecmisolsun.gif

opuyorumnanaktansayenizde cok daha iyimmmmmmmopuyorumnanaktan

ablacım çok geçmiş olsun daha önce yazacaktım ama inan topiki kaybettim yazamadım
seni tekrar görmek çok güzell rabbim sağlıklı günler nasip etsin opuyorumnanaktan

Kendimi çok kınıyorum ve hatta hatta ayıplıyorum.
Haberim olmadığı için, ayrıca kendimden utanıyorum...
Çok geçmişler olsun güzel melek...
Yeni haberimiz oldu... a.s.​

canım incim tekrar geçmiş olsun ablacım aman dikkat et kendini fazla yorma 11 kasımda burda benim kuzenimde aynı amaliyatı olmuş ben tatildeydim haber vermemişler ona hapşuruk ignasi yapmışlar dikişleri yırtılmasın diye orda bilmi
yolarmı acaba oda iyi maşallah ne tesadüftürki onunda eşinin dogum günü 11 kasım eniştede espiri yapıyo karım bana alacak hediye bulamamış bedeninden krıstal taşlar üretmiş karım beni bukadar çok seviyo diye hava atıyo bizimkilere canım neyse hepsi şaka işin espiriri tekrar geçmişler olsun bebegim kendine iyi bak üşütme sakın öpüyorum

Sitemizin ıncisi....Ameliyat olduğunu, iyileştiğini bu gün duydum. Geçmiş olsun, şifalar diliyorum. Bundan sonraki aşamalarda da dikkat et lütfen. O güzel yanaklarından öpüyorum

a a yeni gördüm çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm annemde olmuştu bu ameliyatı kolay derler ama zordur biliyorum günlerce çok acı çekmişti allah seni o pamuk kızına bağışlasın tekrar geçmiş olsun güzel kadın yerimseniben

Kendimi çok kınıyorum ve hatta hatta ayıplıyorum.
Haberim olmadığı için, ayrıca kendimden utanıyorum...
Çok geçmişler olsun güzel melek...
Yeni haberimiz oldu... a.s.​

estaffurullah bebem
kendine hic haksizlik etme
öylede yazma canim
sükür iyim
hayati tehlikem yok
safra kesem fazlalik yapiyodu aldirdim geldim :)

canım incim tekrar geçmiş olsun ablacım aman dikkat et kendini fazla yorma 11 kasımda burda benim kuzenimde aynı amaliyatı olmuş ben tatildeydim haber vermemişler ona hapşuruk ignasi yapmışlar dikişleri yırtılmasın diye orda bilmi
yolarmı acaba oda iyi maşallah ne tesadüftürki onunda eşinin dogum günü 11 kasım eniştede espiri yapıyo karım bana alacak hediye bulamamış bedeninden krıstal taşlar üretmiş karım beni bukadar çok seviyo diye hava atıyo bizimkilere canım neyse hepsi şaka işin espiriri tekrar geçmişler olsun bebegim kendine iyi bak üşütme sakın öpüyorum

ay tesaddüfün bukadari desene ablam
ben 10unda ameliyat oldum
10unda esimin dogum günüydü
sans iste
öyle bir igne oldugunu bilmiyodum ablam
biraz üsüttüm ameliyat masasinda
olucagi varmismis napalim
artiik dikis izleriymis yok patlakmis takmiyorum
sagligim yerinde olsun yeter
canimsin ablam tskler msjin icina.s.

Sitemizin İncisi....Ameliyat olduğunu, iyileştiğini bu gün duydum. Geçmiş olsun, şifalar diliyorum. Bundan sonraki aşamalarda da dikkat et lütfen. O güzel yanaklarından öpüyorum

allah razi olsun
cok tskler
sükür cok cok iyim
ameliyat izlerim agriyo hala
ama siskinligimde indi sükür
bbugün son kontrolüm var doktorumda
cok saolasinnnnnnnopuyorumnanaktan

a a yeni gördüm çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm annemde olmuştu bu ameliyatı kolay derler ama zordur biliyorum günlerce çok acı çekmişti allah seni o pamuk kızına bağışlasın tekrar geçmiş olsun güzel kadın yerimseniben

cok cok saol güzel dileklerin icin canim
sorma ya bende basit bi ameliyat saniyodum
hatta agrilarimi acaba abartiyomuyum diyodum
sen böyle yazdin ya demekki normalmis
2gündür ilk defa yan yatabiliyorum
onun sevinci icindeyim
sirt üstü yatmakdan bi hal oldum
cok saol iyi dileklerin icin canimopuyorumnanaktan

Epeyce olmuş ama ben şimdi gördüm..benneyaptımki
çok geçmiş olsun canım..a.s.

Back