- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
-
- Konu Sahibi nerdennereye
sağoll kuzucuumm darısı sana inşşşşşş.....:Saruboceq::Saruboceq:canım burdan da tebrik edeyim:)
diğer topiğe yazmıştım kaç haftalık diye cevabımı aldım
Alah sağıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
sağoll kuzucuumm darısı sana inşşşşşş.....:Saruboceq::Saruboceq:
etmemmii canımm yaa....allahımm beklettmeden istediğin anda bu duyguyu yaşatsınn sana inşş benim güzel kalpli arkadaşımmmŞenizŞenizinşallah tuğbacım
bak hamilelerin duası kabul oluyor,sende benim için dua et olur mu?
canımm benim çokk sağoll.....bilmemmi nasıl dua ettiğinii kuzumm benimm......yyaa ewet sabriyee nasılda dedimm ben olsundaa kusa kusa bi hal olayimm diyee..bu saatten sonra yapacak bişe yokk...sözümüde geri alamamm..bekleyip görecezzz...oyyy kurban olsunn annesiii bana ne yaşatmak istiyosa yaşatsınn onu doya doya hissedimmm..oyyy oyyyy tatlım benim canım arkadaşım kesinleşti sonunda heee.İnan çok sevindim çünkü bebek istediğini ben çok iyi biliyordum ve hep dua ettim yemin ederim en kısa zamanda allahım sanada bu duyguyu yaşattı..
İnş.bulantıların 9 ay sürmez (anlarsın ya:)
çok teşekkür ederiz teyzesii allahımm seninde meleğinikucağına almayı nasip etsinn.. ne mutlu sana ..rabbim sağlıkla kucaklamayıda nasib etsin inşallah....babayıda senide tebrik ederim.. hayırlısı olsun inşallah...
,inş canımm dualarımm sizinleeeAllah tamamına erdirsin.
Darısı bizlerin başına inşallah.
allahıımm inşş çok bekletmeden sanada nasip eder canımm ..tebrikler canım darısı başımızaaa