- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #27.481
Canımsınn sen her zaman yanımdasın ben ne zaman umudumu kaybetmeye çalışsam izin vermiyorsun ben tekrar blr umutla ayağa kalkıyorum iyi ki varsın balım benimKorkularını endişelerini anlıyorum ama hani herzaman umutlu olacaktık çiçeğim?
Bak ne mucizeler var.... Allah Ol dedikten sonra yaşın ve engellerin ne önemi var?
Seninde olacak inşAllah umudunu yüksek tut♥
Canımsınn sen her zaman yanımdasın ben ne zaman umudumu kaybetmeye çalışsam izin vermiyorsun ben tekrar blr umutla ayağa kalkıyorum iyi ki varsın balım benim
Burdayım bebiş etiket olmadığı için görmemişimKız kürklü nerelerdesin?
Ben etiket özurlüyüm bilmiyon muBurdayım bebiş etiket olmadığı için görmemişim ☺
En son öğrenmiştinBen etiket özurlüyüm bilmiyon mu
1 tane görumcem var hep ona acır 4 4lüktür hep onunla kıyaslar sağolsun iyidir ama tabi kaynanam kıyaslayınca farkli bişey çıkıyor ortaya aynen dediğin gibi canım bundan sonra kötü olucaksamda olayım hiç lafımı cekmicem istemediğimi söylicem zamanı gelince 11 seneden beri bu ailenin içindeyim hiç bir saygisizlıgim olmadığı halde hep üzülen ben oldum
Iyiyim canısı bir değişiklik yok. Sen nasılsın?
Iyiyim canısı bir değişiklik yok. Sen nasılsın?
Yarın sabah dinleyeceğimİşte adına yazılan o şarkı
sene 1985 sen bilmezsin, bende doğmadımdı zatiama bu grup o zamanlar çok meşhurmuş birkaç şarkısını biliyorum K KurkmantoluS
Boncuğum bebek için Dua grubumuz var katılmak ister misin
Kuzum günlük çekilecek esma. Çok vaktiniz almaz zaten inşallahKatılayım çiçeğim sen beni etiketle orda
Elimden geldiğince okurum bi arkadaş cüz vermişti hala onu okuyamadım
benim oğlan geceleri zor uyuyo bu aralar
Kuzum günlük çekilecek esma. Çok vaktiniz almaz zaten inşallahgünlük bildirim yapmayı unutma ama olur mu
Bakalım kimin duasında dermanımızOlur kuşum
Kuzum günlük çekilecek esma. Çok vaktiniz almaz zaten inşallahgünlük bildirim yapmayı unutma ama olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?