- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #26.361
oy kurban olurum. Bekliyorum bakalım yarın ola hayrola. Sabah iyice adet ağrısı vardı dedim kesin oldum. Ama olmamışım geçti şimdi ağrıSon 11 bacım Rabbim görüyor hep duamdasınız inan bak İnşallah tez zamanda olcak☺yarını bekle yapma hemen test sen
Hani ara vercektin kızzzbende misafirlerle takiliyirum biraz adet bitti bugun..calismalar başlasinnn
yok cnm şubat ta olacak esim 3 mart a gidiyor yurt dışına ondan sonra ara verilecek demiştim.. subat bakalim hayirlisi ile olursa olur olmazsa yaza kadar erteleme planim var.rabbim hayirlisini versin...senide merakla bekliyirum yarin ola hayrolaoy kurban olurum. Bekliyorum bakalım yarın ola hayrola. Sabah iyice adet ağrısı vardı dedim kesin oldum. Ama olmamışım geçti şimdi ağrı
Hani ara vercektin kızzz
Haa ben karıştırmışımyok cnm şubat ta olacak esim 3 mart a gidiyor yurt dışına ondan sonra ara verilecek demiştim.. subat bakalim hayirlisi ile olursa olur olmazsa yaza kadar erteleme planim var.rabbim hayirlisini versin...senide merakla bekliyirum yarin ola hayrola
İnşallah olmazsın da hamiş olursunK KurkmantoluS yok bebeğim ben akışına bıraktım adet olacak gibiyim de olmayacak gibiyim de anlamadım ama takmıyorum
Canım bi flası kapatıp çeker misinTam anlasılır inş
Aslında çok silik değil tatlım. Ama test negatif. Adetin geçti miAnlamadm yani
Bir hafta geçti ve ara ara kasık agrım oluyor ondan süphelendimAslında çok silik değil tatlım. Ama test negatif. Adetin geçti mi
Yaa bayağıda geçmiş. Adetin düzenli miydiBir hafta geçti ve ara ara kasık agrım oluyor ondan süphelendim
kist olmasın da bebek olsun tabiİnşallah olmazsın da hamiş olursun
2 gün oynuyorduda 1 hafta hic oynamadı
Kan testi veremem bu hafta 7/3 calısıyorum sabahtan işteym yani
yok kuzu olmadım yarın bekliyorum bakalımkist olmasın da bebek olsun tabi
sen adet oldun mu okuyamadım
Bide başka bi marka test alsan canım imkanın varsa. Keşke kan versen dşyecektim ama imkanın yokmuşDüsükten sonra cabuk hamile kalırsın dediler ya bir de umutlandm
Haber ver canımBakaym artkçok teşekkür ederim ilgilendigin icin ❤ En azından daha rahatladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?