- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #25.441
ben bazen benim ıki oglani salıyorum bakiyorum ki birbirlerine sac bas girmislerNazlı ki ne nazlı namıssızlar
Kız bakar mıyım bakamaz myım bilmiyorum ama istiyorum yaaa.
En kötü salarım çayıra Mevlam kayıra
komsumun ikizleri oldu asilama ile.kayinvalidesi onunla yaşıyor 8 aydir mecburen..ben yapamam ya zor
heh soyleee hizaya gel.mecburen kalacak birileri senle yoksa olacak gibi değilKv benle yaşayacaksa istemem
aminnn insallahEvet o zaman da birilerine mahkum oluyor insaneğer iyi anlaşan varsa öyle sorun olmaz heralde ama bende beraber yaşamaya hevesli değilim Allah isteyenlere versin
Hakkımızda hayırlısını versin
öyle öyle büyüceklerben bazen benim ıki oglani salıyorum bakiyorum ki birbirlerine sac bas girmisler
O zaman güzel olmaz ya. Büyük konuşmayım da hiç istemem. Kv ile mi uğraşcam çocuklarla mı. Hangisini büyütecemheh soyleee hizaya gel.mecburen kalacak birileri senle yoksa olacak gibi değil
ben bazen benim ıki oglani salıyorum bakiyorum ki birbirlerine sac bas girmisler
öyle öyle büyücekler
O zaman güzel olmaz ya. Büyük konuşmayım da hiç istemem. Kv ile mi uğraşcam çocuklarla mı. Hangisini büyütecem
aynen oyle bazen bakiyirum opup sarilmalar filam bazen mutfaga geçiyorum yemek yapmaya vs azicik kendi hallerine birakiyirum 2 dk yetişmesem inan birbirlerini paralayacaklar .tabi tam o sirada heheylerim tepemde amaaaan ne derdim var 3. ye deyip vazgeciyorum esim de kenarda kis kis gulup dalga geciyor..annelik basli başına zor yaa zor .Allah kolaylik versinAy dimi bide o durumlar var
Benim oğlumla da ablamın oğlu sık sık görüşürler sabahtan akşama kadar bazen öyle dalaşıyolarki biz araya girmesek birbirlerini parçalayacaklarbazende sarılırlar birbirlerine
Aynı evde sürekli yaşasalar cümbüş
aynen oyle bazen bakiyirum opup sarilmalar filam bazen mutfaga geçiyorum yemek yapmaya vs azicik kendi hallerine birakiyirum 2 dk yetişmesem inan birbirlerini paralayacaklar .tabi tam o sirada heheylerim tepemde amaaaan ne derdim var 3. ye deyip vazgeciyorum esim de kenarda kis kis gulup dalga geciyor..annelik basli başına zor yaa zor .Allah kolaylik versin
Hayırlı geceler tatlımmhadi kizlar grsrz hayirli geceler hayirli haberler aldığımız gunlere uyanmak umidiyle..Allah a emanetsnz
Dream1988 nasılsın canım sesin çıkmıyor uzun zamandır? Hamilelik nasıl gidiyor bulantılar geçti mi cinsiyet belli olmuştur heralde?
Kadin istesin yeter ki... hersey yapar...3 kisiyle biraz zor gibi populer baslik oluruz
Canım ben doğum yaptım. Minnaklardan fazla girmeye fırsat bulamıyorum.Burası eskiden kaynıyodu bilenler bilir
Ne muhabbetler vardı gırgır şamata, üzülenler , sevinenler vs.... 25 bin küsür mesajda ne hikayeler vardı...Çoğu kişi hamile kalınca bi biz kaldıkbat bekleyenlerin bi kısmı da inzivaya çekildi, kimileri sessiz takipte, kimileri de yıldı galiba
Doğum yapan annelerimizdenHayhatun hala ara ara yazar, o sayfamızın sadık takipçilerinden biri
Onun dışında sayfamızın konuşkan aktif kıpır kıpır şirinesi K KurkmantoluS
Ağır ablamız @fer_nuro da eskilerden...
@benibekleyin kızımızda eski takipçilerden ama uzun zamandır görünmüyo kendisini tekrar meydanlara bekliyoruz
Listedeki diğer hamişlerimizde doğum telaşında heralde
sukufenazz nerelerdesin canım sende epeydir görünmüyosun?
Canım ben doğum yaptım. Minnaklardan fazla girmeye fırsat bulamıyorum.
erkek kuzumm:)
Bulantilar yeni gecti bi haftadir fln ama baya gribim oksurukten uyuyamiyorummsen nasilsnn?
Sağol canım benim. 13 gün oldu doğum yapalı.Erken doğum oldu 34 haftalık doğdu kuzum. İlk Doğumum sezeryandı bu da öyle oldu. İyiyiz çok şükür evimizdeyiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Ne çabuk ya mâşallahben senin daha günün var sanıyordum ne zaman oldu nasıldı normal mi yaptın? Allah analı babalı sağlıkla büyütsün canım
Sağol canım benim. 13 gün oldu doğum yapalı.Erken doğum oldu 34 haftalık doğdu kuzum. İlk Doğumum sezeryandı bu da öyle oldu. İyiyiz çok şükür evimizdeyiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ben gerekirse kendı kendime konusuorum boncuğumBurası eskiden kaynıyodu bilenler bilir
Ne muhabbetler vardı gırgır şamata, üzülenler , sevinenler vs.... 25 bin küsür mesajda ne hikayeler vardı...Çoğu kişi hamile kalınca bi biz kaldıkbat bekleyenlerin bi kısmı da inzivaya çekildi, kimileri sessiz takipte, kimileri de yıldı galiba
Doğum yapan annelerimizdenHayhatun hala ara ara yazar, o sayfamızın sadık takipçilerinden biri
Onun dışında sayfamızın konuşkan aktif kıpır kıpır şirinesi K KurkmantoluS
Ağır ablamız @fer_nuro da eskilerden...
@benibekleyin kızımızda eski takipçilerden ama uzun zamandır görünmüyo kendisini tekrar meydanlara bekliyoruz
Listedeki diğer hamişlerimizde doğum telaşında heralde
sukufenazz nerelerdesin canım sende epeydir görünmüyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?