Merhabalar,
17 Haftalığız daha ama doktorumuz dün kızınız olacak dedi... Daha doğrusu 1 gün önce başak dr erkek dedi, 1 gün sonra başka dr kız dedi. Şaştık kaldık ama isim olarak eşimle "Benan Işıl" 'ı düşünüyoruz... Sizce kulağa nasıl geliyor...
fikirlerinizi almak isterim...
Önerilerinizi de bekliyorum... :)
Benimde Allah'im izin verirse kizim olucak ve suan 20 haftaligiz.
Adi gibi kizim benim, 4 yilin sonucunda.
Ecrin Nisa kaydirigubbakcemile3
Ecrin: Allah'in lutfu, hediyesi demek..
gülçincim hevesini kaçırmak istemem ama ecrin ismi bilindiği gibi allahın c.c. hediyesi demek değil bende bebeğimin ismini eylül ecrin koyacaktım ama yanıldığımızı öğrenince vazgeçtim mısırlı bir arkadaşıma arapça olarak kuranda geçen cümleyi gönderdim ancak o da yanıldığımızı ücret karşılık v.b anlam taşıdığını söyledi ki nette de benzer bilgiler var lütfen sende bi araştır istersen
ama nisa ismi çok güsel yanılmıyorsam en güzel kadın demekti dime :)
Haklisin canim inan simdi ne alaka diyeceksiniz ama inanin o benim 4 sene sonucu,Rabbim'E edilen dualrin siginmanin ve sükretmenin karsiligi olarak verilen hediyem inanin:kedi: Anlamini her ne kadar öyle bilsekde degil mafoldumben Ama iki isimli, Elhamdülillah Nisa Kur'an'da yer almakda..Nisa Suresi..
Rabbim, bütün herkesin o meleklerini korusun arkadaslar. Bu arada beni ikaz ettiginiz icin tekrar tekrar tesekkür ediyorum tek tek herkese, özelden de arkadaslarim saolsunlar ikaz etmislerdi.:1hug: