meleğim zamansız geldin....

merak edenler olabilir diye yazayım istedim.
babasını aldım karşıma anlattım. bir sevinç bir mutluluk bir hayaller görmeniz lazımdı. çok etkilendim mi? hayır
ama sevindiğine sevindim orası bir gerçek.
bunun bir işaret olduğunu barışmamız gerektiğini falan söylüyor ama ben hala emin değilim.
işe başladı bu arada. ailesinden de ciddi bir destek istemiş o gelirse borçlarımızın bir kısmını kapatacakmış.
ama ben neden sürekli ağlıyorum onu bilmiyorum....
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah yuvayı bozmak da çok zor Allah yardım etsin..

merak edenler olabilir diye yazayım istedim.
babasını aldım karşıma anlattım. bir sevinç bir mutluluk bir hayaller görmeniz lazımdı. çok etkilendim mi? hayır
ama sevindiğine sevindim orası bir gerçek.
bunun bir işaret olduğunu barışmamız gerektiğini falan söylüyor ama ben hala emin değilim.
işe başladı bu arada. ailesinden de ciddi bir destek istemiş o gelirse borçlarımızın bir kısmını kapatacakmış.
ama ben neden sürekli ağlıyorum onu bilmiyorum....
canım konunu okudum. çok etkilendim.. son durumunu merk ettim açıkçası.. neye karar vermiştin? şu an neler var hayatında?

merhaba hemen bilgileri güncelleyeyim kızımı çok zor şartlar altında çok üzülerek ama umutla ama hayalle dünyaya getirdim. hayır barışmadık ama elbette iletişimimiz var. çok zor geçti ama sonu mutluluk oldu. şimdi 3 kişilik kocaman bir aileyiz

ben de çok duygulandım kitap gibi okudum 11 sayfayı, sonuna doğru geldiğim de yazmıştır inşallah diyerek geldim.. ama ben barıştığınızı umut etmiştim sondan önceki mesajından işe girmiş falan deyince.. her şey güzel olsun daha güzel olsun inşallah...

merhaba hemen bilgileri güncelleyeyim kızımı çok zor şartlar altında çok üzülerek ama umutla ama hayalle dünyaya getirdim. hayır barışmadık ama elbette iletişimimiz var. çok zor geçti ama sonu mutluluk oldu. şimdi 3 kişilik kocaman bir aileyiz
Hayırlısı olsun hakkınızda canım.. hayalinde ki gibi üç kızlı bir hayat:KK200:bundan sonraki her şey gönlünüzce olsun inşallah.

ben de çok duygulandım kitap gibi okudum 11 sayfayı, sonuna doğru geldiğim de yazmıştır inşallah diyerek geldim.. ama ben barıştığınızı umut etmiştim sondan önceki mesajından işe girmiş falan deyince.. her şey güzel olsun daha güzel olsun inşallah...
hayırlısı böyleymiş diyelim ama artık genel anlamda daha huzurlu bir hayatım var. hırsımı işimden alıyorum terfi bile ettim bu arada :) çok tesekkür ederim güzel duygularınıza

Acilen eski eşinizle konuşmak zorundasınız zaten iddet süresi var böyle durumlar için, bukadar dramatize etmeniz işe yaramaz bakabilecekseniz devam etmeli sadece bence.

Acilen eski eşinizle konuşmak zorundasınız zaten iddet süresi var böyle durumlar için, bukadar dramatize etmeniz işe yaramaz bakabilecekseniz devam etmeli sadece bence.
[:):) konu sonradan tekrar yazılınca siz yanlış anladınız sanırım. benim kızım 2,5 yaşında şu anda. bunların hepsi geride kaldı. birşeyi dramatize ettiğim de yok. gayet güçlü kuvvetli atlattık o zamanları. sanırım bakabildim :)

Back
X