Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geldik canım. Maşallah sevdi yatağını kızım, gayet huzurlu bir sekilde uyuyor,:)
Bu arada kan grubu A pozitif , sadece iğne oldum baska bi işlem olmadı, sen merak ediyordun soylim dedim:)
Geldik canım. Maşallah sevdi yatağını kızım, gayet huzurlu bir sekilde uyuyor,:)
Bu arada kan grubu A pozitif , sadece iğne oldum baska bi işlem olmadı, sen merak ediyordun soylim dedim:)
Hamileliğimin ilk haftasonda yaşadığım olumsuzlukları da ilk bu topicte paylaşmıştım .
Simdi sevincimi de burda paylaşmak istiyorum . Bu sabah 10 itibariyle kızım Melek Naz im doğdu.
Hamileliğimin ilk haftasonda yaşadığım olumsuzlukları da ilk bu topicte paylaşmıştım .
Simdi sevincimi de burda paylaşmak istiyorum . Bu sabah 10 itibariyle kızım Melek Naz im doğdu.
Çok tesekkur ederim, amin insallah Allah her isteyene nasip etsin.
37+2 de planlı sezeryanla alındı bebeğim.
Sıkıntılı bir gebelik oldugu icin Dr um beklemek istemedi, gelişimi tamamlaninca aldı. Şükürler olsun kızım gayet sağlıklı