meleğim yeryuzune indi :))))

gul_koc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
856
21
118
İstanbul
Hamileliğimin ilk haftasonda yaşadığım olumsuzlukları da ilk bu topicte paylaşmıştım .
Simdi sevincimi de burda paylaşmak istiyorum . Bu sabah 10 itibariyle kızım Melek Naz im doğdu.

Darısı tüm isteyenlere :)))

canım çok sevindim hayırlı olsun bebişin:))) Rabbim ona sağlık mutluluk huzur versin analı babalı büyümesini nasib etsin hayırlı evlat olsun inşallah... darısı bizim başımıza inşallah dualarını eksik etme yeni annesin sen de bir meleksin şu anda...

Allah sağlıklı ve mutlu şekilde büyütmeyi nasip etsin. Allah bu mutlu günü bana ve tüm hamilelere nasip etsin inşallah...

Kendime gelir gelmez buraya yazdım, hepiniz aklimdasiniz. Allah insanı evlatla sinamasin. Hepinize nasip olur insaallah

canım benim yaa tebrik ederim inşallah kısmeti bol şanslı ve sağlıklı bir çocuk olur allah bahtını açık eder inşallahhh yaaa
ayy gül yaa darısı başımaaaaa yaa bendee çıkarmak istiyorum Urasımıııı oğlumm benim

Kendime gelir gelmez buraya yazdım, hepiniz aklimdasiniz. Allah insanı evlatla sinamasin. Hepinize nasip olur insaallah

Amin insallah.. Rabbim hepimizi senin gibi sevindirir insallah, sağlıklı sıhatli büyütmeni Rabbimden diliyorum ..

hastanede misin canım benim yaa ne zaman çıkacaksın inşallah heyecandan soramadım nasılsın iyimisin ağrın falan var mı

Allah anali babali büyütsün,gözünüzaydin..

maşallahhAllah analı babalı büyütsün..
darısı hepimizin başına inşallahh

Cok cok tesekkur ederim arkadaslar. Aslında simdi tam tanına kendime geldim sayılır:)
Limon canım hadtanedeyim, Çarşamba gunu çıkacağım. İlk uyandığımda cok ağrım vardı.
Simdi iyim Allah a şükür . Kızımı da emzirmeye başladım.
Hadi darısı senin basına :)))

Allah analı babalı uzun ömurlerle buyutmeyı nasıp etsın ınsallah.. darısı tum ısteyenlerın basına :))

inşallah canım benim yaa sabırsızlıklaa bekliyorum yaaa inşallah sağlıklıdır yaa bugünlerdee çok aklımı kurcalıyorr yaa demetevlerde bir doktor var oraya ggitmeyi diüşünüyorum inşalah gideriz kısa zamanda zamanımız bir türlü uymuyor eşimle yaa

hayırlı osun bakalım ne güzel insan özenmeden yapamıyor. senin ve bebeğinin sağlıklı olması büyük bir nimet... Darısı benlim gibi günü azalanların başına....
Bu arada doğum şeklin nasıldı nasıl tavsiyelerde bulunursun yeni doğum yapmış biri olarak kendini iyi hissettiğinde bilgilendirirsen sevinirim...Sana ve meleğine mutluluklar sağlıcakla:))))

canım allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın :))

Allah hamile olan arkadaslara kolaylık versin, kolaylıkla kurtulmayı nasip etsin.
Hamile kalmak isteyenlere de nasip etsin insallah.
Ben planlı sezeryan oldum. Gunüm belliydi, Dr randevu verdi, geldim sezeryanla girdim:)
Sezeryani kesinlikle epidural istemedim, psikolojimin kaldırmayacağını düşündüm. Ve simdi de iyiki emel anestezi tercih etmiştim diyorum. Çünkü zaten stresli bir durum, bir de ameliyat esnasindaki durumlara şahit olmak istemezdim .
Tabi genel anestezinin tek dezavantajı beneğini geç görmek.
Herkeste oyle olur mu bilmem ama ben tahmin ettiğimden cok daha fazla bir ağrıyla uyandım. Direk dikiş yerimde ağrı hissediyordum, ama iuyanir uyanmaz tek sorum kızım nasıl , diye sormak oldu:))
Zaten odama geçtiğimde ağrı kesici verdiler sonrasında iyidim.
Ama ilk gun anestezinin sersenligiyle geçiyor. Her sey hayal mayal hatırlıyorum:)
Bugün ikinci gunüm bitti. Daha iyim insallah yarın da taburcu olcaz kızımla :)
Sezeryanda hemen süt gelmez, emzirmeye zorlanırsın dediler. Ben hic bir sıkıntı çekmedim şükürler olsun. Kızım kucağıma gelir gelmez, acemiliği attıktan sonra meme verebildim. Gayet guzel de emdi. Bugün şutum daha da arttı. Tabi normal dogum sonrasında daha rahat oluyordur ama ben de pozisyonumu aldıktan sonra gayet guzel emzirebiliyorum.
Şimdilik aklimdasiniz bunlar. Umarım yardımcı olabilmisimdir.
Dogum ne sekilde olursa olsun zor, annelik te bu yuzden bu kadar kutsal. Ben bundan önce 3 düşük yasadım hastanede yattım, yine acılar ektim. Simdi çektiğim acılar umurumda degil çünkü yanıma baktığımda meleğimi görüyorum :)) o her seye bedel

Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Şimdi nasıl ağrı ayıldığında ne kadar sürdü ve ağrının şiddetini neyle kıyaslayabilirsin.

Canim gozun aydin

Allah anali babali buyutsun

Ne guzel bizimle paylasman sevincini.

Sen bana hamileligin nasil bir duygu oldugunu yazmistin

Hele kucagina almak kimbilir nasildir

Allah biz isteyenlerede nasip etsin

Hamilelik cok guzel diyordum ama kucağına almakla kıyaslanamaz; bu benim icimde mı büyüdü diye garipsiyor insan. Bir de hep anneyi istiyo onun kokusu bile yetiyo susmasına, bu durum benim cok hoşuma gidiyor :)
Lovely, ağrı fazlaca şiddetliydi açıkcası basta . Şiddetli bir adet sancısı olarak tarif edilebilir. Gun icinde gitgide azaldı aynı gunün akşamında gayet iyidim.

canım benim yaa allah hep böylee mutlu etsin inşlaah allah çocuğunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin güzel günlerlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…