Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileliğimin ilk haftasonda yaşadığım olumsuzlukları da ilk bu topicte paylaşmıştım .
Simdi sevincimi de burda paylaşmak istiyorum . Bu sabah 10 itibariyle kızım Melek Naz im doğdu.
Darısı tüm isteyenlere :)))
Hamileliğimin ilk haftasonda yaşadığım olumsuzlukları da ilk bu topicte paylaşmıştım .
Simdi sevincimi de burda paylaşmak istiyorum . Bu sabah 10 itibariyle kızım Melek Naz im doğdu.
Kendime gelir gelmez buraya yazdım, hepiniz aklimdasiniz. Allah insanı evlatla sinamasin. Hepinize nasip olur insaallah
Cok cok tesekkur ederim arkadaslar. Aslında simdi tam tanına kendime geldim sayılır:)
Limon canım hadtanedeyim, Çarşamba gunu çıkacağım. İlk uyandığımda cok ağrım vardı.
Simdi iyim Allah a şükür . Kızımı da emzirmeye başladım.
Hadi darısı senin basına :)))
Hamilelik cok guzel diyordum ama kucağına almakla kıyaslanamaz; bu benim icimde mı büyüdü diye garipsiyor insan. Bir de hep anneyi istiyo onun kokusu bile yetiyo susmasına, bu durum benim cok hoşuma gidiyor :)
Lovely, ağrı fazlaca şiddetliydi açıkcası basta . Şiddetli bir adet sancısı olarak tarif edilebilir. Gun icinde gitgide azaldı aynı gunün akşamında gayet iyidim.