• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meleğim artik kollarimda:))

gasye

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
164
1
296
44
Uşak
ARKADAŞLAR GÜZEL KIZIM EYLÜLÜM PERŞEMBE GÜNÜ KOLLARIMDAYDI:):sm_cool: ŞU ANDA PEK YAZAMIYORUM KIZIM UYANMAK ÜZEERE DOĞUM HİKAYEME 1-2 GÜNE KADAR SİZLERLE PATLAŞIRIM DARISI SİZLERİN BAŞINIZA:içelim:

canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün inşallah benim kızımın adıda eylül olacak inşallah

a.s.canım analı babalı büyüsün.vatana,millete anne ve babasına hayırlı evlat olsun inş.
rabbim hayırlı uzun ömürler versin meleğine:nazar::nazar::nazar:

allah anlı babalı büyütsün gasye, doğum hikayeni bekliyoruz en kısa zamanda..a.s.

Kızlar size kısaca anlatayım...pazar günü nişan gelmişti benden , bunun üzerine pazartesi dr gittik.dr muayene etti bebek aşağıya hiç inmemiş hiç açılma olmamış.. beklememizin bir anlamı yok bir an önce almamız lazım dedi....eebende hani normal doğum istiyorum diye bekleyelim dedim:Saruboceq: neyse çarşamba günü tekrar dr gittik nst çekildi hiç sancı çıkmadı bunun izerine dr bizi dinlemeyip perşembe ilk olarak seni alacağım dedi:CüvCüv: iyikide dedi :a015:benim küçük meleğimin boynuna 3 defa kordon dolanmış:çok üzgünüm: 1 gün daha beklemiş olsaydık bebeğimi kaybedebilirdim:Saruboceq: gelelim sezaryanımaa:delphin: genel anestesi istemedim çok rahat bir ameliyat geçirdim :sm_cool:bebeğimin dünyaya gelişini ilk çığlığını:sm_cool:hepsine şahit oldum:lepi:sezaryan sonrasıda korkulduğu gibi değil kızlar sakın korkmayın hmen ayağa kalkıyorsunuz ben ameliyettan çıkar çıkmaz bebeğimi emzirdim:dance:Şimdi ise kızım melekler gibi uyuyor karnınıda doyurduk.Çok güzel bir duygu arkadaşlar :: Darısı hepinizin başına:

canım kızınızla beraber yuvanızdan mıtluluk hiç eksik olmasın inşallah sağlıkla büyüsün darısı bizlerin başına:)

allah analı babalı büyütsün ne güzel kolay bi soğum olmuş en azından .. darısı başımızaa

hadi gözünaydın gasyecim güle güle büyüt kızını..darısı başımıza artıkkŞeniz

teşekkürederim arkadaşlar darısı hepinizin başına:)))) dualarım sizlerle:)

Allah anali babali büyütsün canim..darisi tüm bekleyen annelerin başina inşallah....her birinin kolay bir doğum geçirmesi dileğiyle...

Back