Lekeler, Çiller meladerm mi duyan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

rusalkamery

mery&volky, fındığımızve bebişimiz🤰❤️❤️❤️❤️
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
28
14
613
Arkadaşlar, ben günlerdir araştırıyorum bu ürünü.Girmediğim yabancı site kalmadı, tabi Türkiye de hiçbiryerde satışı da yok. bende doğuştan çilli doğanlardanım drula ile kurtulmuştum biraz artık oda yok piyasada.2sinden biri hakkında fikri olan varsa lütfen yazsın en son ihtimal yurtdışından getirtmeye kalacak:(

çiller için pohli adlı kremi okumustum bi topikte,aktardan alıomussun,gece yatarken uyguluyormussun baya ii geliomus sen gene de bi arastır forumu ;)

ben duydum cilt beyazlastirici olarak k,ullaniliyor ama burada bulamadim turkiyede varmis sen kullandin mi canim

bu da bi tür beyalzlatıcır. değiL mi?
bn de çilliyim doğustan değil sonradan oLma bnmkiLer
ama ben de sadece lekelerin rengi açılsın istiyorum
zaten yüzümüz toptan açılırsa lekeler yine koyu kalır mantıken.
ama bütün yüzümün renginin açılmasından korkuyorum işte
zaten çok beyaz olmasa da beyaz tenliyim
ama şu yılan yağı sabununu denemeyi düşünüyorum bnce sende onu dene bi

ewet bi tur beyazlastirici ben bugday tenliyim fakat bi ara beyaz ten e takmistim arastirdim bu krem ten rengini bayagi aciyormus alacaktim fakat bulamadim.ama ciller icin etkisini bilmiyorum canim

Kızlar merhaba konuyu açtım ama yazan yoktur diye bakmıyordum ama ilgilenenlerin olduğunu görünce sevindim.bende getirtmek istiyorum ama ne ebay nede amazonda bulamadım var mıdır başka bir yolu?

civantskincare.com/meladerm.html

burada var,linki tm yazamadım.
ben de evenbetter satınaldım strawberryden,yarın elime geçecek.kullanan var mı?

Bir uzman doktor sitesinde bu urunun hic bir ise yaramadigi soyleniyordu,ben vazgectim paranizi cope atmayin bu sitede onerilen 2 krem vardi ekliyim isimlerini Amerikadan getirme imkaniniz varsa mucize diyordu bu marka icin bende denicem CelaBright Skin Lightening Cream Serum - Lighten Your Skin with CelaBright

celabright olarak arasaniz bulabilirsiniz ustelik fiyatida uygun,guvenli bir serum ..

Amerikada bir sitede bu renk acici urunleri uzmanlar yorumlamis bu krem hic bir etki yapmiyor,ustelikg uvenli degil olarak onay almis kisacasi paranizi bosa vermeyin ,eger cok istiyorsaniz Amerikada guvenli,ustelik denedim cok basarili bir urun olan CelaBright Skin Lightenin urunu deneyin mutlaka...hatta bu urunun sitesinde diger unlu urunler ile karsilastirma var meladermin ismi bile gecmiyor.
CelaBright Skin Lightening Cream Serum - Lighten Your Skin with CelaBright

Arkadaşlar başlıkar açılmış ama alıp kullanan yok galiba,ben şu an başka bir krem kullanıyorum ama meladermi de sipariş vercem karar verdim.2 hafta içinde elimde olacakmış.Mail attım resmi sitesine.Para iade garantiliymiş içerisindeki maddeler de baya etkili.Neyse benimki gelsin size haber veririm.İki haftada etkisini gösterecekmiş.Son olarak bunu da deneyeyim.

Meladerm mı en etkili beyazlatici olarak 1. siradaymis. Skinwhitening adlı sitede yorumlarda var. La cure mü alsam bunu mü? Kullanan arkadas var mı?

Meladerm mı en etkili beyazlatici olarak 1. siradaymis. Skinwhitening adlı sitede yorumlarda var. La cure mü alsam bunu mü? Kullanan arkadas var mı?

Ben de kullanmayı çok istedim ama bir türlü sipariş veremedim.Mail de attım sitesine sanırım Türkiyeye gönderim yok ya da ben beceremedim bilmiyorum ama kabul olmadı siparişim maalesef...

hiç bir işe yaramıyor arkadaşlar.sakın almayın param çöpe gitti.

gerçekten işe yaramıyomu? bende almayı düşünüodm denemedğm şey kalmadı en son bunu denemk istiyodm goglede aramda birinci sırada en etkili cilt beyazlatma kremleri arasında

Back
X