• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mektup

Papatyaguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2016
7
0
1
27
Birine mektup göndereceğim fakat arkasına adresimi yazmak istemiyorum. Benden geldiğini bilmesin yani. Böyle birşey yapabilir miyim? İlla bir adres yazacaksam da bulundugumdan farklı bir şehir yazabilir miyim? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

Birine mektup göndereceğim fakat arkasına adresimi yazmak istemiyorum. Benden geldiğini bilmesin yani. Böyle birşey yapabilir miyim? İlla bir adres yazacaksam da bulundugumdan farklı bir şehir yazabilir miyim? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
Cok tatlı ya :)
Hala mektup la uğraşan birini duymak neguzel :)
Adresini yazmak zorunda değilsin nerden geldiğini bilemez diye biliyorum.

Cok tatlı ya :)
Hala mektup la uğraşan birini duymak neguzel :)
Adresini yazmak zorunda değilsin nerden geldiğini bilemez diye biliyorum.
Yani enazından yurtdışında öyle ama trde kimseye mektup gondermedim adres kısmı boş bıraksan nolur bilmiyorum.
Merak ettim bak.

Hani sokaklarda ptt nin posta kutuları oluyor ya onun içine pullu bir zarfla mektubu atarsan sadece gideceği adresi yazman yeterli oluyor. Şubeden gönderirsen illa senin adresini isteyebilirler onu bilmiyorum.

Ben uyduruk adres isim yazardım gönderen kısmı dolacak derse görevli..
orhan gencebay yazdigimi bilirim :)
annesi birgun demis hep unlulerden mektup gelir ogluma diye :)
bazen bakmazlardi yazmazdim birsey..
Yurusem 5 saat sürecek yere 15 günde giderdi.. hey gidi günler :)

Aşk mektubu mu ?

Şehir pulda çıkıyor. Bunun dışında uyduruk adres yazılabilir. Adressiz kabul edilmiyor.

Back
X