Mehmet Yazar

Ben görüştüm. Revizyon için çok sağlam fiyat çekti ama. Revizyon fiyatını da baştan söylemiyorlar. Hatta doktor bey, sanki çok önemsizmiş gibi ben o konularla ilgilenmiyorum, teknik detaylarla ilgilenirim. Para konuşmaya utanırım dedi. Sekreteri de yapılacak işlemleri hastaneye sorup ertesi gün aradı. Revizyon 40 dan başlıyormuş. Benden hastane görüşmesi sonucu 50 bin istedi. Öyle çok zor bir burnum da yoktu yani. Ucunun kalkmasi gerekiyordu ama bir sürü işlem söyledi şunu yaparız kemiği yeniden yerinden oynatırız vs vs. Tercih sizin.

Ne zaman gorusmustunuz

Ne zaman gorusmustunuz
Temmuz ortasında. Evet işini iyi yapabilir ama ne olursa olsun bu kadar fahiş fiyatlar işin içine girince ben doktora karşı soğuyorum. Adamlarda hekimlik hassasiyetinin dışında tüccarlık havası hakim. Sonuçta ameliyat olup da ne kadar korkunç buruna sahip olan onlarca kişi(mağdur) var, ama sen doktor olarak hünerini, marifetini ancak bu yüksek meblağları verebilene sunarım diyorsun.

Cok haklısınız aynen Oyle keşke yaptığı burunlar 50 bin etse hep masadan çekilmiş resimler yA sonrası ??? 6 ay sonraki hasta resimlerini de merak ediyorum şahsen cunku benim arkadaşıma yaptığı burun gerçekten eskisinden kotu su anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…