- Konu Sahibi fakatmuzeyyen
RevizyonGeçmiş olsun nasıl geçti ameliyatınız? Revizyon muydu ilk ameliyat mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
RevizyonGeçmiş olsun nasıl geçti ameliyatınız? Revizyon muydu ilk ameliyat mı?
Memnun musunuz sonuctanRevizyon
Ne zaman gorusmustunuzBen görüştüm. Revizyon için çok sağlam fiyat çekti ama. Revizyon fiyatını da baştan söylemiyorlar. Hatta doktor bey, sanki çok önemsizmiş gibi ben o konularla ilgilenmiyorum, teknik detaylarla ilgilenirim. Para konuşmaya utanırım dedi. Sekreteri de yapılacak işlemleri hastaneye sorup ertesi gün aradı. Revizyon 40 dan başlıyormuş. Benden hastane görüşmesi sonucu 50 bin istedi. Öyle çok zor bir burnum da yoktu yani. Ucunun kalkmasi gerekiyordu ama bir sürü işlem söyledi şunu yaparız kemiği yeniden yerinden oynatırız vs vs. Tercih sizin.
Temmuz ortasında. Evet işini iyi yapabilir ama ne olursa olsun bu kadar fahiş fiyatlar işin içine girince ben doktora karşı soğuyorum. Adamlarda hekimlik hassasiyetinin dışında tüccarlık havası hakim. Sonuçta ameliyat olup da ne kadar korkunç buruna sahip olan onlarca kişi(mağdur) var, ama sen doktor olarak hünerini, marifetini ancak bu yüksek meblağları verebilene sunarım diyorsun.Ne zaman gorusmustunuz
Revizyondu 2.ameliyatı oldum şu anda memnunum 27 gün oldu:)Revizyon
Önceki ve şimdiki halınızı özelden atmanız mümkün mü acaba?Revizyondu 2.ameliyatı oldum şu anda memnunum 27 gün oldu:)
Cok haklısınız aynen Oyle keşke yaptığı burunlar 50 bin etse hep masadan çekilmiş resimler yA sonrası ??? 6 ay sonraki hasta resimlerini de merak ediyorum şahsen cunku benim arkadaşıma yaptığı burun gerçekten eskisinden kotu su andaBen görüştüm. Revizyon için çok sağlam fiyat çekti ama. Revizyon fiyatını da baştan söylemiyorlar. Hatta doktor bey, sanki çok önemsizmiş gibi ben o konularla ilgilenmiyorum, teknik detaylarla ilgilenirim. Para konuşmaya utanırım dedi. Sekreteri de yapılacak işlemleri hastaneye sorup ertesi gün aradı. Revizyon 40 dan başlıyormuş. Benden hastane görüşmesi sonucu 50 bin istedi. Öyle çok zor bir burnum da yoktu yani. Ucunun kalkmasi gerekiyordu ama bir sürü işlem söyledi şunu yaparız kemiği yeniden yerinden oynatırız vs vs. Tercih sizin.
Merhaba özelden fotoğraf atabilir misiniz?Revizyondu 2.ameliyatı oldum şu anda memnunum 27 gün oldu:)
Burnundaki sıkıntı neydi peki hatırlıyor musunuz?Bir tanıdığımıza yaptığı burun revizyondan önceki bozulmuş halinden daha beter oldu da ondan