- 3 Mayıs 2017
- 287
- 276
- 103
- Konu Sahibi fakatmuzeyyen
-
Ben de sizinle aynı burun özelliklerine sahibim revizyon benimki ben de düşünüyorum Mehmet beyi umarım yazan olurKızlar selam, hala doktor arayışındayım. Geniş, kemikli, etli ve kalın derili bir burnum var. Biraz zor bir burun anlayacağınız. Biraz araştırırken mehmet beye denk geldim, instagramdaki gönderileri oldukça iyi fakat her doktor iyi görüntüleri koyuyor zaten. Aranızda bu doktorla görüşmüş, ameliyat olmuş birileri var mı? Cevap verirseniz çok sevinirim
Whatsapptan fotoğrafımı düzenledi, yapabilecekleri ve bunları nasıl/neden yapacağını anlattı ve fiyat bilgisi verdi. Pazartesi günü görüşmeye gideceğim, görüşmeler ücretliymiş sanırım. Duruma göre sizi de bilgilendiririmBen de sizinle aynı burun özelliklerine sahibim revizyon benimki ben de düşünüyorum Mehmet beyi umarım yazan olur
Çok haklısınız çoğu doktor oldu bittiye getiriyor görüşmeyihastalarıyla ortalama 2 saat görüşen böyle doktorlara değer verirseniz diğerleri de değişirler.
Evet revizyon için bende çok duydum kendisini. Ve evet baya ilgili bir doktor, sorularımın hepsini çok anlayışlı bir şekilde cevaplayıp “hani bazıları internetten okumuşsun gelmişsin bana soruyorsun gibi davranıyor ama kesinlikle aklına takılan her şeyi sor çünkü burun ameliyatı önemli bi ameliyat” dedi. Sizde görüşmeden sonra yazarsanız görüşlerinizi çok mutlu olurum, iyi geçer inşallahBen de revizyon için görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. Bir çok yerden de okuduğum kadarıyla ilgili bi doktor. Siz de memnun kalmışsınız. Umarım aradığım doktor bulmuşumdur.
Merhaba her burun için ayrı fiyat çıkarılıyor sanırım. Whatsapptan mesaj atarsanız fiyat bilgisi ve burnunuza ne yapılabilir onun hakkında bilgi veriyorlarFiyat bilgisi var mı acaba?revizyon için doktor arıyorum.
Siz mi ameliyat oldunuz yakınınız mı? Biraz daha açar mısınız, neden böyle söylediniz?mehmet yazarın yaptığı burunlar ameliyat masasında kaldığı gbi kalmıyo benden demesi
Bakacağım, teşekkürler.Doktor Hasan Demirhanı öneririm tek tip burun yapmıyor yüzünüze yakısacak neyse onu yapıyor
neden böyle dediniz? biraz daha detaylı bilgi verir misiniz lütfen..mehmet yazarın yaptığı burunlar ameliyat masasında kaldığı gbi kalmıyo benden demesi
Bir tanıdığımıza yaptığı burun revizyondan önceki bozulmuş halinden daha beter oldu da ondanSiz mi ameliyat oldunuz yakınınız mı? Biraz daha açar mısınız, neden böyle söylediniz?
Peki düzelteceğine dair bir şey söylemedi mi? Çünkü yaptığı burunların arkasında olduğunu söylemiştiBir tanıdığımıza yaptığı burun revizyondan önceki bozulmuş halinden daha beter oldu da ondan
Merhaba biraz daha ayrıntı verirseniz ameliyat olmayı düşünüyorummehmet yazarın yaptığı burunlar ameliyat masasında kaldığı gbi kalmıyo benden demesi
Merhaba biraz daha ayrıntı verirseniz ameliyat olmayı düşünüyorum
Ameliyat masasında kaldığı gibi derken merak ettim ben de Mehmet beye oldum 25 gün oldumehmet yazarın yaptığı burunlar ameliyat masasında kaldığı gbi kalmıyo benden demesi
Geçmiş olsun nasıl geçti ameliyatınız? Revizyon muydu ilk ameliyat mı?Ameliyat masasında kaldığı gibi derken merak ettim ben de Mehmet beye oldum 25 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?