Mehmet Ketene hakkinda

oske.06

Afakanlar basıyor :)
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
4.963
6
116
İstanbul
Kizlarr mehmet keteneye burun estetigi yaptiran varmi? Memnunmusunuz? Bidee resim gormek istiyorum luttfeen

bende burnumu yaptırmak istiyorum ve benim genel sorunum burun ici tarfik kazası sonucu burnumun icinden fazla kırık aldım ve tıkalı. sadece yan üst tarafları rendelenecek aşırı çirkin bir görüntüsü yok burnum zaten dogala yakın bir görüntü verilecek ne dersin bunun icin Mehmet bey uygunmudur

valahi bence Dr.mehmet keteneye sakin kimse ameliyat felan olmasin adam hic birsey anladigi yok ne burun nede meme benden söylemsi...

valahi bence Dr.mehmet keteneye sakin kimse ameliyat felan olmasin adam hic birsey anladigi yok ne burun nede meme benden söylemsi...

Memeyi bilemem de ben burnum yaptirdim harika oldu, herkes bayildi cok dogal sadece kusurlari duzeltiyo hollywood yildizi gibi burun beklemek bence sacmalik. Yaptigi is cok dogal ve guzel, ben tavsiye ederim

Ya ilk baştaki yorumlarda burnum güzel oldu yazdım ama şimdi lafımı değiştirmek zorundayım, zaman geçtikçe bikaç ufak hataya rastladım. Mehmet Ketene iyi burun yapıyo ama ayrıntıları biraz şişirip atmış galiba. Adamın karizması biraz iyi bayanlar aldanmasınlar konuşması aşırı güven verici, ikna kabiliyeti inanılmaz iyi bi doktor, yani ilk gittiğinizde bu adam işini biliyo gibi bi etki uyandırıyo gerçekten, ona giden birinin ordan çıkıp başka doktorla görüşeceğini de hiç sanmıyorum. Biz de aynı hayatı yaptık ama gene de burnumun kötü olduğu söylenemez kesinlikle kötü olmadı fakat üstüne basıyorum daha iyi olabilirdi!

Ahahahahaha, birisi Mehmet Ketene hakkinda karizma erkek yorumu yapmis ilginc bi yorum gercekten de

adam çok karizmatik ama bildiğim kadarıyla duruma estetik olarak bakmıyor daha çok hataları düzeltiyor ben de gittim bir kere muayneye çevrendekiler sana sende bir değişiklik var güzellleşmişsin demesini istiyorsan yaparım dedi fakat foto falan görmediğim için ilk kez muayneye gidiyordum tecrübesizlik tabi oda sonradan bir daha uğramadım ama bir arkadaşım tavsiye etmişti .

Mehmet Ketene oldukça iyi bir cerrah,bende burnumu yeni yaptırdım ona, 2-3 yıl öncede kuzenlerim yaptırmıştı kendisine ve çok memnunlar.
Kuzenlerimden biride burada doktorun ismini vermiyorum başka bir estetik cerraha ameliyat oldu ve problemli oldu burnu doğal istemesine rağmen Tanyeli gibi kalkık çok ince bir burun oldu (kötü mü değil ama tercihi değildi şimdi mutsuz).
Beğendiğiniz bir ünlünün burnunu hayal ederek gidecekseniz zaten gitmeyin Mehmet Ketene'ye. Adam yüzüne gideni,doğal duranı yapıyor,kusurlarını yok ediyor,güzelliğini doğal bir şekilde ifade ediyor ameliyatlarıyla. Yapay,oyuncak bebek burunları gibi burunlar yapma taraftarı da değil hiçbir zaman. Zaten doktorun,cerrahın marifeti de yaptığı ameliyatın sonucunun en doğal olmasıdır bence.
Lütfen ameliyat yaptıranlara tavsiyelerim ne istediklerini bilsinler doğallıktan yanaysanız Mehmet Ketene'den şaşmayın derim ve

bende 2010 yılında mehmet beye ameliyat oldum. çok memnunmuyum diye sorarsanız değilim. daha iyi bir burun olabilirdi bu benim düşüncem ancak mehmet beyde benim istediğim şeklin beni fare giibi gösterceğini söyleyip yapmadı. işin aslı doğallıktan yana bir doktor öyle kalıplaşmış burun yapmıyor. kalıp gibi estetik bir hurun yerine doğal duran burnu tercih ederim. önerirmiyim diye sorarsanız bence biraz daha araştırın çok önermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…