• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mehmet İhsan Okur Burun Estetiği Sürecim

suneo2323

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2021
6
0
1
29
Kızlar buradaki yorumlara bakarak Mehmet İhsan Okura ameliyat oldum. Daha ameliyat olmadan önce beni geceden hastaneye çağırdı asistanı. Gittim boş oda yok diyip beni yoğun balımda beklettiler. Ertesi gün ameliyat oldum yine odaya dahi olmadılar. O halimle yoğun bakıma aldılar beni. Sonra atel falan açıldı burnum yamuktu. Doktor şişlik var 6 ay bekle dedi çok rahat konuştu. 6 ay bekledim şişliklerim indikçe burnumun ymukluğu daha da ortaya çıktı. Tam 10 ay oldu burnum rezalet. Sağdan sivri soldan daha yuvarlak. Bir tarafta kıkırdak yok bir tarafta kıkırdak dışarıdan belli. Çok moralim bozuk doktor hata yok diyor. Dava açmaya hazırlanıyorum. Nefes bile alamıyorum şu an. Ben olur birileri fikir versin. Hastaları falan ulaşsın bana onların burnu da benim gibi mi acaba

Eklentiler

• 88B7BF2E-14D9-468E-B8CA-00D02C49F949.jpeg
    88B7BF2E-14D9-468E-B8CA-00D02C49F949.jpeg
    11,9 KB · Görüntüleme: 400
  • B048BD4E-8686-466C-9DFE-CE4A0257DE3D.jpeg
    B048BD4E-8686-466C-9DFE-CE4A0257DE3D.jpeg
    21,8 KB · Görüntüleme: 400
Kızlar buradaki yorumlara bakarak Mehmet İhsan Okura ameliyat oldum. Daha ameliyat olmadan önce beni geceden hastaneye çağırdı asistanı. Gittim boş oda yok diyip beni yoğun balımda beklettiler. Ertesi gün ameliyat oldum yine odaya dahi olmadılar. O halimle yoğun bakıma aldılar beni. Sonra atel falan açıldı burnum yamuktu. Doktor şişlik var 6 ay bekle dedi çok rahat konuştu. 6 ay bekledim şişliklerim indikçe burnumun ymukluğu daha da ortaya çıktı. Tam 10 ay oldu burnum rezalet. Sağdan sivri soldan daha yuvarlak. Bir tarafta kıkırdak yok bir tarafta kıkırdak dışarıdan belli. Çok moralim bozuk doktor hata yok diyor. Dava açmaya hazırlanıyorum. Nefes bile alamıyorum şu an. Ben olur birileri fikir versin. Hastaları falan ulaşsın bana onların burnu da benim gibi mi acaba
Çok geçmiş olsun. Benim doktorum da hatasını kabul etmemişti. Sürekli güzel olduğuna ikna etmeye çalışıyordu. Bunlara kanma sakın. Benim önerim revizyon düşünüyorsan ilk doktoruna sakın yaptırma. Terzi kendi söküğünü dikemez misali..

P piglettt Çok teşekkür ederim. Asla kendisine bir daha ameliyat olmam zaten. O da yapmaz bence çünkü kabul etmiyor. Benim zoruma giden bu kadar övülen bir doktorun bu kadar kötü bir burun yapmış olması.. çok iyi bir doktor bulmadan tekrar ameliyat olamam asla.. Erkan soyluyla görüştüm burun çok hasar aldığı için 20 binden aşağı olmaz dendi

Back