Mehmet emin soysal antalya likya hastanesi tup bebek yaptiranlar

Mehmet emin soysal tup bebekde basarisi

• %50

OY: 0 0,0%
  • %45

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .
aman uzak dur arkadaşım
ben geçen yıl laparoskopi oldum m,soysalda dewam etmedim aşılama yapacaktı bıraktım,şimdi mete beye gidiyorum direk tüp bebeğe başladık 7,günüm bugün haftaya yumurtalar toplanacak,,daha önce bir akrabam tüp bebek sahibi oldu mete beyde onun tavsiyesi ve eşimin ürologunun tavsiyesi üzerin e başladık şimdilik herşey iyi çok şükür daha yolun başındayız umarım herşey gÜzel olur,,eşimin ürologu söylemişti mahkemelerininoldugunu şok oldum birde ilgi alaka yok randevu saatinde sıra gelmiyor akşama kadar bekliyorsun acil muayene gerekiyor randevu iptal ediyolar sürekli ameliyat uzadı iptal diye son dk haber veriyorlar biraz problem yaşadım allahtan başka işlerimiz girdi araya koptum o hastaneden

hayırlısı ama siz oedan çıkıp aynı doktora tekrar gitmişsiniz.yani mete bey diyorsunuz.başarı oranına baktınız mı bana 3 defa tüp bebek yaptı boşu boşuna paramı aldı işlerimi bitireyim dosya ile gelicem onun odasına.sen bu işi nasıl yaparsın diye.orda batu bey var bak o mükkemmel ama o da orda kendini harcıyor.techizatlar desen yetersiz.kendisi habire alıyor odasında ki yaş grubunun olduğu cizelgeyi sürekli işte ben yurt dışına giderim gibi laflar söyler.yani hemşireler yüzü bile zor gülüyoeki birisiyle konultum o ladar az maaş alıyor ki kadının yüzü nasıl gülsün.inşallah iyi haberler alırsın ama bu antalya da en iyi merkez kemal hoca ve memorial üstüne tanımam hem hijyen hem doktor acısından.mete bey benim zamanımo harcadı para mı aldı boşı boşuna.

Memorial da doktorun kimdi ?
Burda memorial gidin yada ivf yazmışsınız

hayırlısı canım ya yakınım ilk denemede bebebegi.oldu mete beyden benimde olur mu olmaz mi Allah biliyor zaten bi kaç gün sonra yumurtalarım alınacak,,dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun,,sen hangi yıllarda tedavi olmuştun onda umutsuzluğa kapılmak da istemiyorum şimdi olumsuz bisi duyunca moralim bozuluyor,eşimin prof dr u da mete beye yönlendirdi bizi,,

beni de doktor arkadaşım yönlendirdi.ama yakın zaman da yanına gidip 2 çift sözüm var ona.belgelerimle gelicem.sen ümitsizliğe kapılma.ama olmazsa boşa zamanını da orda harcama.benim düşüncem ve birkaç arkd da duyduğum yetersiz klinik.orda batu hoca çok iyi memorialden gitme o başka yere geçse ona gideriö bak

i

iyi hocardır.kemal özgür de öyledir.memorial ile antalua ivf bence en konforlü hijyenşk hastaneler
Bende öyle düşünüyorum
Ama yanlış mı ifade ettin acaba
Yada başka birinden bahsettin
Başka topikte öyle anlayamadım
Bu iş %50 ticaret % 25 nasip %25 doktor önemli

Bende öyle düşünüyorum
Ama yanlış mı ifade ettin acaba
Yada başka birinden bahsettin
Başka topikte öyle anlayamadım
Bu iş %50 ticaret % 25 nasip %25 doktor önemli
sen isimleri karıştırdın sanırım.benşm başka topikte bahsettiğim başka mehmet.sen yanlış anladın sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…