Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları !!Mehmet Efem'in odası hazır.!!Seni bekliyoruz bebegim

Mükemmel bir oda... favori rengim beyaz odaya sarı,turuncu,yeşil aksesuarlar eklesen daha da güzel olur huzur verici bir oda... bebek şekerlerine bayıldım bebeğin sağlıkla,mutlulukla büyüsün allah nazarlardan korusun güle güle kullanın odanızı

ben daha yeni fark etdim odaniz burdaki formudaki top 5 en üst siralarda benim icin dedaylari yakalamak icin en az slide 20 kere izlemisimdir cok cok güzel gercekden benim de bi kac sorum olcak hos oda hazirlanali baya bi olmus bebis büyümüsdür ama umarim takip ediyorsunuzdur hala bu sayfayi
cerceve yastik ve sepete bayildim kendiniz mi yaptiniz yoksa hazir mi takim olsun istiyorum bende ama bulamiyorum aslinda hepsine bayildim ve bende odamiz böyle olsun istiyorum ama cok zor sade biseyler bulmak bebek icin mesela abajur nerden ??????

ImageShack(TM) slideshow

arkadaslar yuklemeye calıstım.oldu sanırım.

merhaba arkadaşım, benim de oğlum olacak, ismi de mehmet efe olacak, ve şu anda oda yapma aşamasındayım, sizinkini herkes çok beğenmiş, ama ben açamıyorum bi türlü, kaldırdınız mı acaba, ben de görmek istiyorum bu odayı ya, tekrar yükleyebilir misiniz acaba???

Merhaba mesajınızı simdi gordum inanin.slaytı kaldırmadım belki zaman asımı falan oldu isterseniz mailinizi yazin gondereyim birkac resim.biz eskittik bile:)
Siz de bebeginizi saglıkla kucagınıza alin ve gule gule buyutun insallah!simdiden hayırlı dogumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…