Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları !!Mehmet Efem'in odası hazır.!!Seni bekliyoruz bebegim

çok güzel bi oda olmuş bayıldm sade ve şık huzurlu dinlendirici sağlıkla güle güle büyütün bebeğinizi inşallah.

bi kaç sorum olucak
bebek odasını nerden ve kaça aldınız
nevresim takımıda çok hoş o nerden
bi de isminin yazdığı süsü siz mi yaptnz nerden aldnz

çok soru sordm ama çok hoşuma gitti

bi de şu uyku kuzusundan bende alıcam yaaa çok şirin ama umarım işe yarar uyutur bebişleri

AYY cok tesekkur ederim cok mutlu oldum guzel yorumlarına.bebek odası takımını izmir karabaglar dan aldık.Baby city den.klasik takım adı.ciddi bi pazarlık sonucu 3500e aldık.

Uyku setini yaptırdık.organik kumas.istersen numarasını verebilirim.

Kapıdaki isimlik ise alsancaktan egemim die bi bebek magazası var.nerde yasıyorsunuz bilmiyorum ama hepsinin numarasını verebilirim.

Bu arada bu kuzuyu buyuk umutlarla aldım:)Bakalım insallah uyutur bebisimi.Sizin bebeginiz kız erkek?ne zaman dogum?
Bnm 40 haftam pazar gunu doluyor.Pek gelmeye niyeti yok bakalm beklemedeyiz:)

bayıldım valla mehmet efenin odasına.allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah..bebek şekerlerinin yazısıda çok hoş olmuş.bi tane daha çocuk doğurasım geldi valla

ben istanbuldayım umarım bu tarz bi oda bulabilirim bende. benim kızım olcak hayırlısıyla mayıs ayında doğumum daha çok var yani :90: ama ben şimdiden başladm araştrmaya.allah bi avazda kurtarsn sizi sağlıkla alırsnz bebeğinizi kucağınıza inşallah

cok guzel canım benım kızlarımın odasına benzıyoo beyaz ve sade.........saglıkla gelsın bebısın ..

Çok güzel olmuş canım odanız hayırlısıyla kullanmak nasip etsin allah.Bende bu oda takının sadece ayna ve oyuncak sandığı yok 2100 e aldım meltem mobilyadan istanbul kadirhas center bahçelievler.

hepinizin guzel yorumlarına tesekkur ederim.oglum dun 14:50 de aramıza katıldı.cok mutluyum.allah sizleri de kurttarsın.bu muthis bir duyguymus.hepinizin dualarından allah razı olsun.sizler de beb,slerinizi kucagınıza saglıkla alın.bnm de dualarım sizlerle.

Gözünüz aydın,ne mutlu size.Allah analı babalı büyütsün,darısı başımıza

çok güzel olmuş odanız
mobilyanız ççok çok güzellll yaaa
bayıldım ben bana çok güzel bir fikir oldu
sağlıkla mutlulukla huzurla büyütün oğluşunuzu
bu arada ben yiğenimle adaşlar mehmet efemiz

odanız çoooooooooooooooooook güzel gercekten bayıldım sade ve şık.ıyı gunlerde kullanın.bebek arabanızın markası nedır?

odanız çoooooooooooooooooook güzel gercekten bayıldım sade ve şık.ıyı gunlerde kullanın.bebek arabanızın markası nedır?

cok tesekkur ederim.bebek arabamız concord neo intense.esimin secimi.bugun 12.gunum bebegimle.gunler nasıl geciyor anlamıyorum.internete girecek vaktimde olmuyor.en kısa zamanda dogum hikayemi de paylasacagım.

çok şık çok sade çok sevkli bir oda olmuş . Mehmet efe de dünya ya gelmiş ne güzel. Allah analı babalı büyütsün.

odanız çok güzel olmuş.bebeğinde hayırlı olsun,sağlıkla analı babalı büyütün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…