valla tıp çaresiz benceKlasik bir cumhurbaşkanı olmayacağım demişti doğru adam oturmuyor bi yerinde
Norolojiden psikolojiden anlayan arkadaşlar erdoğan hiperaktif olabilir mi
Benim göremediğim neyi görüyo bu insanoğulcukları acaba ?
gun gecmıyorkı biri kemirmesin , ısırtmasın , bal döküp yalamasın..
Sadece tip mi? Kanunlar da caresiz, cunki takan yok.. Demirel Cumhurbaskani oldugunda yillarini verdigi partisi icin meydanlara cikmayi bilmez miydi? Kanunlara uymak vardi, anayasaya saygi vardi, simdi yok! Anayasaya saygisi olmayanlar bize niye saygi yok diye kendilerini yirtiyorlar bugun..valla tıp çaresiz bence
yoo ben sert cumhurbaşkanı istemiyorumsorduğu soruya bak ya adam tabi ki de meydanda sert gözükecek zira güçlü cumhurbaşkanı istiyoruz biz, bugün orduyu da coşturdu hava limanı açılışında , herkes hava limanını konuşuyor
benim vergimle miting yapan400 oy isteyen cumhurbaşkanıda istemiyorumsorduğu soruya bak ya adam tabi ki de meydanda sert gözükecek zira güçlü cumhurbaşkanı istiyoruz biz, bugün orduyu da coşturdu hava limanı açılışında , herkes hava limanını konuşuyor
ben de hatt ben bu tarz bi cm istemiyorum kenarda dursana az bi adamyoo ben sert cumhurbaşkanı istemiyorum
geçen pazar maltepe de miting vardı saatlerce gemilerle otobüslerle akın akın tasılar. iett kıytırık arabalar vardı çoğunda görevli yazıyordu çok sinir oldum.benim vergimle miting yapan400 oy isteyen cumhurbaşkanıda istemiyorum
Erdoğana yavşayan yavşayana. Adamın namus güvenliğinden endişeliyim.
aynı fikirlerdeyimBugun facebook sayfamda hayatinda ucaga binmemis karadeniz tayfasi tanidiklarim acilisa akmislar.Sukur havaalanimiza kavustuk diyorlar.Sevinc cigliklari atiyorlar.Dusunmeden bu kadar yoksun olamazlar.Kalplerini kirmak istemedim ama demezsem catlarim.Ha benim findik akilli dostlarim.Bulundugunuz ilce Trabzon sinirinda.Orgiye gidisiniz 1 saat 45 dk .Trabzona gidisiniz 40 dk.Mantik olarak Orgi yi kullanmayacak,Trabzon havaalanini kullanacaksiniz.Kaldi ki seferlerin hepsi aktarmali Orginin...Cok degil ya birazcik aklinizi kullanmanizi istiyorum.
Atilla Taş'ın twitterdaki paylaşımı geldi aklıma" siyasi parti olacağına Mehmet Barlas ol . Hayatta muhalefet yüzü görmezsin"yalakalık ne biçim bişi yaa
ankete bız de bişiler ekleyebılseydık keske