En önemlisi vicdanı var bunun için seviyorum.
düşerse en büyük tekmeyi şirinlik yapanlar atacakSırf gözlerine naif gözükmek için neler söylüyorlar
düşerse en büyük tekmeyi şirinlik yapanlar atacak
bugün gülen cemaatine atıldığı gibi
Evet Soma'da mmadenci tekmelenirken kendini yuhlayanlari tartaklarken Berkinin annesini yuhalatirken vicdan aktı kendisindenEn önemlisi vicdanı var bunun için seviyorum.
Siz görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz ayrıca konumuz bu değil ki neden mesajımı alıntılayıp tartışma yaratmaya çalışıyorsunuz ben görüşümü söyledim sadece. herkesinkine de saygı duyuyorum olabilir sevmiyor olabilirsiniz ben seviyorum sevmeyenlere de saygı duyuyorum.Evet Soma'da mmadenci tekmelenirken kendini yuhlayanlari tartaklarken Berkinin annesini yuhalatirken vicdan aktı kendisinden
karşımda gülen camaati sohbet evi vardı her hafta 4 gün toplanıyorlardı yaklaşık 40 50 kişi vardı ve nasılda övgüler abartılar sanki fettullah hoca cennetten çıkmış cemaate yönelik operasyonlar başlayınca izliyorum günden güne sohbete gelenler azaldı şimdi kimse yok geçen gün evi kiraya verdilerHer zaman böyle olmadımı,düşüde geçtinmi etrafında kimseler kalmaz..
karşımda gülen camaati sohbet evi vardı her hafta 4 gün toplanıyorlardı yaklaşık 40 50 kişi vardı ve nasılda övgüler abartılar sanki fettullah hoca cennetten çıkmış cemaate yönelik operasyonlar başlayınca izliyorum günden güne sohbete gelenler azaldı şimdi kimse yok geçen gün evi kiraya verdiler
ve aslında fetullah hoca cennetten değil cehennemden çıkmış ta bunlarda isim benzerliğinde cennette cehennemi karıştırmışlar
Neyi gormek istedigimiz gibi görüyoruz . Sanki bunlar olmadi da ben uyduruyorum. Sen olmayan bir seye var dersen ben de olmadigini gosteririm sana bu kadar basitSiz görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz ayrıca konumuz bu değil ki neden mesajımı alıntılayıp tartışma yaratmaya çalışıyorsunuz ben görüşümü söyledim sadece. herkesinkine de saygı duyuyorum olabilir sevmiyor olabilirsiniz ben seviyorum sevmeyenlere de saygı duyuyorum.